Pán učiteľ má istotne jemnú,poetickú dušu, to nebude ľahké .
Čo vás dnes rozosmialo?
Garfie uwu ![]()
Garfie Si s tím odepisováním nech poradit od Garfíka :o)
Na to se bude těžko odpovídat ![]()
Garfie čoveče jestli to taky není nějaká jeho forma typovách odpovědí, které používá, aby rodiče nevěděli, co odepsat:D:D:D.
Garfie napsala bych, ze dekujes za citlivy pristup a ocenujes jeho usili naucit Garfika porozumet kouzlu a moci hudby.
Garfie Něco o harmonii, která vzniká souzvukem individualit... ale asi stačí poděkovat.
Já bych zcela pragmaticky odpověděla, že mu nechávám volnou ruku. ![]()
Já jsem s tebou, včetně toho tvrzení, že následky činů má nést dítě, které do té školy chodí a ne matka.
Tak teď mi tu dcera před spaním řekla, že ona bude mít určitě kluka z chudý země:D. Tomu říkám vize budoucnosti!
Karja a rekla proc? ![]()
Kokoska Nevím, asi to neviděla optimisticky prostě. Ona se totiž bavila nějak v souvislosti s tím, že u nás nežijí hadi, ale v jiných zemích jo;-). T
barbucha
A jen oprávněná obava o svůj život sousedům zabránila se zeptat "Neudělala jste mu něco?"
![]()
Karja - Keď naša nevesta išla krátko po skončení hotelovej školy pracovať do Nemecka, dala jej mama okrem tých základných ponaučení tuto radu : Najdi si tam nějakýho zápaďára ! No a ona sa potom takmer okamžite zoznámila s našim synom. Keď telefonovala domov a povedala to, mama reagovala : K., jak ses to prosímtě učila ten zeměpis !Slovensko je na východ, ne na západ ! / Po 9 rokoch spolužitia sa zobrali, a je to teraz už 17. ročné pohodové manželstvo a naša svatka má so zaťom výborný vzťah /
Blanka No, já jsem první asociaci měla Kambodža a pak Slovensko:D.
Karja
!
Karja ale pokud nechce hady, musi se poohlidnout v Irsku nebo na Novem Zelandu!
tak jsem pobavila sama sebe, když jsem četla postupně ty informace, tak jsem si v první chvíli myslela, že tam fakt ve škole pořídila starostka děckám koně ![]()
Malá obec u hranic s Polskem ukazuje, proč není dobré spojovat školství a lokální politiku. Starostka Hnojníku se rozhodla dosadit do ředitelské funkce místní základky svého koně. Výsledkem jsou protesty rodičů i dětí.
Samantha Já myslím, že proti živému koni by děti asi tolik neprotestovaly :o)
Reklama na košík.cz
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje