Myslím, že do jednatřicátýho, to dáš!!:D
Edit: Já su úplně zmatená z toho vykání a tykání...
Myslím, že do jednatřicátýho, to dáš!!:D
Edit: Já su úplně zmatená z toho vykání a tykání...
Ve skutečnosti se tyhle dny chci akorát válet doma a vůbec nevylézat. Včera jsem si libovala, jak je celkem hezky, že ten návrat z tepla zvládnu v pohodě. Pak jsem v pět šla se psem a tak do mne zalezlo vlhko a chlad, že jsem rozmrzla až v noci pod dvěma peřinami!Později mi bylo zas vedro, tak jsem si otevřela okno a zbytek noci přemýšlela, jestli takhle zpocená ofouknu a umřu nebo jen dostanu hnusnou rýmu a co bude lepší.
sype furt právě! :-D A taky se mi teď několikrát za sebou vylíhnul z 2 km vejce, což je po všech těch weedlech fajn.
Event je myslím do neděle.
A taky jsem teď sebrala vejce, který nemá zelený fleky, ale hnědý, co to je?
V posledním update barevně rozlišili vajíčka, oranžový je 2 km, zelený je 5 km a 10 km je fialový.
aha, díky, tohle je teda oranžový 5 km, ale když teda nic zvláštního, tak se už netěším :-D Já myslela, že z toho vyleze něco extra :-D
Teď mne dost naštvali, v tu nejmíň vhodnou chvíli (cesta tramvají přes centrum, kde je jeden pokéstop vedle druhého) se mi hra odmítla zapnout, dokud nestáhnu nový update, grrr. Jinak jsem si libovala, jak jsem posbírala všechny bubáky na evolve, ale zároveň jsem všechny ty vyšší formy (gengar, marowak) i chytila, takže evolve už nebude takové vzrůšo. Ale DSD mi lapila hitmonchana a ten je úplně boží, jak mrská pěstičkami. Jinak mi přijde, že celkově se breberek objevuje mnohem míň, ty, co běžně potkávám při venčení, se někde zašívají.
Viktorko, zkoušela jsem tu mapu, Prahu krásně našla, ale pokémony ne. Co dělám blbě?
Právě se mně vylíhlo vejce - v koloně na D1.
To už je fakt zoufalý. :)
fotky z natacania game of thrones. je to tak trochu spoiler takze fotka pre zvedavych tu :) ostatne fotky
já se asi s tou mapou ukvapila, fungovala, tak jsem si stáhla aplikaci, druhý den koukám a nic:-(
loňská vánoční výzdoba

Teda...napřed jsem si říkala, že sis asi spletla vlákno, ale pak jsem se koukla znovu... TO CHCI A MOC!
To je úžasný, už googlím návod!!!
Huuustý! :)
To je úžasný, už googlím návod!!!
A vygooglilas ? Vypadá to skvěle , doma máme jen nudné domečky ![]()
Nerozluštila jsem akorát , co je to vpravo uprostřed ![]()
Jojo, mrkni sem, hledala jsem teda primárně ty starwarsový a tady jich jsou mraky, jedna hezčí jak druhá! http://www.anthonyherreradesigns.com/starwarssnowflakes
Díky , já právě ani nevěděla , pod čím to googlit :)
Taky už jsem to našla. Teď ještě najít někoho, kdo by mi to vystříhal.
![]()
Google mi vůbec našel spoustu krásných SW dekorací. Třeba některé tématické skleněné koule jsou super.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.