Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)

06. října 2016 19:43
Offline Morrigan
75 příspěvků moje polička 19. října 2016 17:30
Reakce na :

Ha, tohle mi pripomina guildy v Guild Wars. Meli jsme tam lidi, co byli schopni se do krve pohadat, pokud treba sel na raid slabsi hrac nebo nekdo uplne neumel, obcas dokonce dokazali nove hrace uplne vystipat, jak po nich sli. Naprosto neuveritelne. A trochu jedovate si poznamenam, ze kdyz se jednou cely klan sesel, tak prave ti nejvetsi borci a rvaci, co meli s kazdym problem, byli ti nejtissi co sedeli v koute a bali se promluvit, ehm...

To je mi naprosto jasný, že ti nejvíc zažraní mají asi nějaký problém. A nechci urazit třeba profesionální hráče a dobré hráče, kteří to tolik nehrotí. 

Offline Morrigan
75 příspěvků moje polička 19. října 2016 17:32

Ještě otázka pro ty z vás, co hrají WoW na oficiálních serverech. Můžu se zeptat, kolik to asi tak celé stojí? Myslím pořízení hry, měsíční poplatky atd.? Nebo i celý ten systém placení, ten je měsíční nebo se to dá i na delší dobu?

Offline Chemička
78 příspěvků moje polička 19. října 2016 19:05
Reakce na Morrigan:

Na battlenetu základní wow stojí 14,99€, legion datadisk 44,99€, předplatné na měsíc 12,99€ (pokud si zaplatíš více měsíců najednou tak 11,99€)... Pokud nevíš, zda si chceš hru koupit, tak se může lognout, stáhnout si hru a do lvl 20 hrát zdarma :)

Offline Kajuli
64 příspěvků moje polička 19. října 2016 21:43

taky nevím. ale já to asi vůbec nehraju jak se má...  snažím se každej den někam vmáčknout, abych si vybrala coins a tím to hasne, pak mě baví už jen běhat a chytat potvůrky:-) 

Já to mám stejně jako ty, ovšem dnes jsem se parádně nervla.

Měla jsem cestu do centra Ostravy za doktorem, říkám si fajn, spojíme příjemné s užitečným, výjimečně vezmu kočár a skočím nakoupit, protože žížal ze všeho úspěšně roste. Kousek od obchodu je červený gym, CP jsou fajn i pro mne-lamu, super, tak to vezmu ještě tam. Stojím přímo u něj, v klidu si kosím týmové pokémony, najednou konec bitvy, hláška the Gym is too far away. Expy nikde, ovšem pokémoni mrtví.
Dobrá, stane se, popojdu a zkusím to znovu. Buch, doběhne úvodní bitevní animace, skočí mi tam error. Asi posedmé jsem to už vzdala

Offline viktorka_od splavu
49422 příspěvků moje polička 24. října 2016 15:04

hlasim, ze fastpokemap jede:-)

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 24. října 2016 20:16

A už jste četli o halloweenském pokyšovém eventu? Prý bude zvýšený spawn ghost pokémonů a znásobené množství candies za chytání, líhnutí, transfery a buddies. :) 

49422 příspěvků moje polička 24. října 2016 20:18
Reakce na Karoleena:

no jestli do té doby vzkřísím telefon, který mi nemocné dítko zalilo zázvorovým čajem...:-/

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 24. října 2016 20:59
Reakce na Karoleena:

nečetli. to zní zajímavě, jdu pohledat...

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 25. října 2016 16:48
Reakce na moora:

Namátkou třeba tady, pokud by se někomu hledat nechtělo. :) http://www.mobilmania.cz/prvni-pokemon-go-event-je-tady-halloween-prinese-vice-duchu-a-bonusy/a-1336233/default.aspx

Akorát nevim, jestli ještě víc Drowzee a Zubatů někomu přinese větší radost ze hry. :D

No a jen takový dotaz do placu, nechystáte se někdo na GDS příští týden? 

49422 příspěvků moje polička 26. října 2016 12:50
Reakce na Karoleena:

tak u nas uz halloween zacal:-) a mam uz marowaka, takze dobry:-p

Online Sweet Potato
40609 příspěvků moje polička 26. října 2016 13:06

Zdravím všechny! Doufala jsem, že vám přivezu z cest nějaký ten pokémoní suvenýr, ha ha. Roaming na Kapverdách se fakt vydařil. Mobil chvíli chřoupal, hledal, přežvykoval, pak konečně našel pokémony, tedy prázdnou mapu, ještě jsem stihla odeslat jednu viberovou zprávu a v zápětí přišla sms, že roaming byl vyčerpán. 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 26. října 2016 13:16

Kruciš, Marowak mi dneska prchnul na Konečňáku! Ale stačí mi na něho v zásadě i jeden Cubone, tak snad se k němu taky dopracuju. :) 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 26. října 2016 13:17

hm, ten mi cestou do práce zdrhnul. ale zas mam pár cubonů, tak ho vyvinu

Edit: Karoleena vítej v klubu

Offline Potrefenáhusa
38995 příspěvků moje polička 26. října 2016 13:32

a mně se to už druhej den jak na potvoru strašně seká při chytání, zůstane otevřenej několik minut foťák, mezitim uteče spousta zajímavýho!!!

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 26. října 2016 16:58

Napadlo mě, budeme si objednávat vánoční dárky z diceshopu, tak jestli někdo hrajete DnD nebo nějaké klony a něco jste si tam vybral, tak dejte vědě do SZ. 

49422 příspěvků moje polička 26. října 2016 21:28
Reakce na moora:

kdyby pár, já si za dnešek můžu evolvnout ještě dva:-)

pak mám přes sto gastly candy no a aby mi nebylo líto, že se neobjevujou moji oblíbenci ze sv. trojky, tak se mi z vajca vylíhnula housenka:/ ale musim se pochlubit, vychodila jsem z lištičky takovýho krasavce

Offline Potrefenáhusa
38995 příspěvků moje polička 27. října 2016 10:31

taky mám, toho jsem chytla v neděli!!!Ale slabšího. Ale je krásnej. Já se teď zaměřuju na magikarpa, protože tu příšeru, co z toho vyleze, už ale fakt strašně nutně potřebuju!

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 27. října 2016 10:49

Teď když probíhá event se musí candy na Gyaradose sbírat celkem jedna radost, ne? Teď teda nevim, jak se to změnilo zrovna u Magikarpa, ale jako buddyho teď mám Ivysaura a ten mi sype candy jednou za 0,75 km, což je celkem fofr. :) 

Online Sweet Potato
40609 příspěvků moje polička 27. října 2016 10:57
Reakce na Karoleena:

Kapr donese candy každých 0,25. Potřebuju jich něco přes 200, to máme 40km, ve skutečnosti víc, do kdy že je ten event?