Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)

06. října 2016 19:43
Offline viktorka_od splavu
49422 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 21:50

já měla bágl narvanej po vrch než to začlo, takže jsem nachytala co se dalo, dochodila konečně kapří candies a dnes postoupila na 27, uff, už mi zbejvá jen 12 let?:-)) ráno jsem chytla laprase, i když jen takovýho chudinku, ale jinak teda taková ta obyčejná havěť, furt se mi ukazuje něco co nemám nebo asi půl hoďky odpoledne poblíž vaporeon:-O ale nevyskočí:-( včera večer jsem běhala dokola jak pakin, na prvním místě v sightings neznámou příšerku, a houbec. nehnul se ať jsem šla kterýmkoliv směrem a nakonec zmiznul. království za mapu!:-)

Offline Sweet Potato
40608 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 22:04

To byl asi Alakazam - 3.stupeň Abry a Kadabry. Taky ho ještě nemám, ale už se blížím. Jednou už jsem na něj měla, ale nedopatřením vyplýtvala candies na evolve dalších dvou Aber. Laprase vídám leda v gymech.

49422 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 22:08
Reakce na Sweet Potato:

no tak ten by se mi hodil, já dneska sice jednu pidiabru chytla, ale objevujou se tu fakt zřídka a ještě hrozně prchají, takže z kadabry vejš fakt za těch 12 let:P

lapras se mi vylíhnul z vajíčka použitelnej a ještě jsem ho za všech 12 candy vylepšila, tak teď se mi budou hodit další, jedinej můj nad 2000:-)

zas nemám ani toho lickitunga a ani tu zamotanou potvoru v klubíčku, kterou jsi dávala myslím ještě na mp. ty jsem tu taky viděla jen v gymech a každýho jen jedinkrát

Offline Sweet Potato
40608 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 22:15

Tyhle dny se dá narazit na leccos vzácného, tak třeba se zadaří. Dnes jsem naplnila nejen batoh, ale i poličku na úlovky. Ale je jasné, že chytit něco nového je čím dál tím míň pravděpodobné. Tu 2.generaci už to fakt chce.

Offline Laceerta
13 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 13:06

nechápu, že máte prázdný batohy, stačí projít město a je plný, často musím věci vyhazovat (i pokebaly). a chytám všechno kvůli stardustu a XP.

co se týče změny dobývání gymů a zvedání prestiže, je to fakt na kokos! ted po městě vídám několik gymů 8 nebo 9 prestiže, kdy je potřeba namlátit 8000 bodů.. kdo by se s tím mordoval, když ani nemá jistotu, že se tam pak dostane? to by měli pořešit - přednostní právo vložení kémona pro toho, kdo prestiž zvedl.

49422 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 13:35
Reakce na Laceerta:

nejses nahodou z prahy?;-)))

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 13:41
Reakce na Sweet Potato:

policku na ulovky? jakou policku na ulovky?

Offline Sweet Potato
40608 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 13:48
Reakce na Laceerta:

On je asi rozdíl mezi centrem a okrajem. Tady moc stopek není. Než dojdu k nejbližší, potkám tyhle dny nejmíň pět potvor. U stopky jich taky tak pět vyskočí. Takže ve výsledku mám míň míčů, než když jsem vyšla.

Moora: poličkou jsem myslela kolik pokémonů můžu v jeden moment maximálně mít. To je myslím 250.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 14:04
Reakce na Karoleena:

Hlásím, že koncem tohoto nebo začátkem příšího týdne budu asi objednávat nějaké vánoční dary z Valve Store, kdybyste někdo něco chtěli, můžeme spojit síly a podělit poštovné. :)

A když už jsme u toho, jaké jsou vaše oblíbené nerdské obchody? Možná by se mi hodila nějaká inspirace, boží DotA2 hrneček ve tvaru Svena ze sběratelské edice sice bude dobrej dárek, ale přítel má moc rád i pěkně zpracovaná běžně nositelná trika, tzn. spíš decentní a bez vtipných nápisů, která se neshání kdovíjak snadno. Nejradši má tyhle starcraftové a zaklínačové z Jinx.com (která mimochodem můžu doporučit, nosí je fakt intenzivně už přes rok a furt jsou pěkný, potisk se ani nehnul). 

Tak ten Wiedzmin z Jinx je super a líbí se mi tam i některá trička na motivy WOW, přemýšlím, že tam pořídím nějaké vánoční dárky :-). Nevíte, jak dlouho trvá doručení do Čech a jak moc smrtící je poštovné?

Offline Laceerta
13 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 14:11

Nejsem z Prahy, lovím ve městě s 24 tis obyvateli.

49422 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 15:40
Reakce na Sweet Potato:

anoano kastlik na ulovky vcera tez zaplnen, ted po evolve zas dobry:-)

Laceerta  ok tak sorry no ja to mam jako SP:-/

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 18:45
Reakce na Zina:

To nevím, protože tyhle jinxí trika jsme tenkrát objevili na českých eshopech, Zaklínač je z fantasyobchodu tuším a to terranské měli v JRCčku, tak zkus možná napřed mrknout, jestli je nenajdeš tam. Zrovna nějaké WOWkové bych v JRC i očekávala. :)

Offline Sweet Potato
40608 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 19:06

Prožila jsem báječné promrzlé odpoledne ve Stodůlkách. Rojilo se tam spousta úžasných breber, nosorožci, geodudi, abry. Ponyty mám konečně na evolve. A eevee se tam vysloveně přemnožili, ty už jsem ignorovala jak plevel. Akorát se špatně chytá, když prší na displej. Nakonec jsem se skoro na půl hodiny uchýlila na poštu a lovila v suchu a teple.

A jedna horší zpráva, u toho plavečáku jsem mrzla úplně zbytečně. Ráno tu věž někdo zbořil. Asi se na ty gymy fakt vybodnu.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 23:15
Reakce na Sweet Potato:

ty jsi, pane, cestovatelka. stodůlky mam fakt z ruky a nabitej program až do neděle. ježíš, já bych chystala, až bych brecela...

Offline Sweet Potato
40608 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 07:24
Reakce na moora:

Však já tam aky nejela kvůli pokyšům. A při večerním venčení jsem chytila zase Snorlaxe. Je horší než ten první, ale potěšil.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 08:07
Reakce na Karoleena:

Tak jsem tam mrkla, a máš pravdu, ty trička se Zaklínačem mají na fantasyobchodu, do těch určitě coby do dárku půjdu. U těch herních hadrů mě občas odrazuje kvalita, ale jestli píšeš, e tady je dobrá, takto nemá chybu. Fakt mě to potěšilo, děkuju za tip!

Co je horší, zamilovala jsme se i do některých k WOW, co vidím jen na Jinxu, a mám neodbytný dojem, že nějaké potřebuju přímo pro sebe. Což je vidět, že jsem ztracený případ, po x letech na diskuzích o módě, kdy si pořád říkám, že bych s tím šatníkem měla něco udělat, protože mikiny s WOW se přece jen nehodí ke všemu, si zase pořídím herní triko :-).

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 08:21
Reakce na Karoleena:

Zina

MP je mi posledni 2 roky vybornou inspiraci na vanocni darky. koukam, ze i letos (parfumanie) bude

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 09:23
Reakce na moora:

Tak to u mě platí rovněž :-). 

Nevíte někdo, není tu také diskuze o dárcích? Zběžně jsem se po ní dívala, ale nenarazila jsem na ni.

Offline Sweet Potato
40608 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 09:27
Reakce na Zina:

Tak ji založ. Teď před Vánoci se bude hodit.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 11:50
Reakce na Zina:

Není vůbec zač, mě to fakt mile překvapilo, jaké jsou to držáky. Hlavně to zaklínačové - je přítelovo úplně nejoblíbenější, takže ho na sobě nemá v podstatě jen když je zrovna na sušáku :), a až po roce a něco intenzivního nošení a praní jsem objevila, že na nápletu za krkem ta černá trochu zrezla (od potu zřejmě), tak ho budu muset dobarvit Duhou. Jinak ale žádný přetočený švy, nevytahalo se, potisk pořád jak novej.

Kdybyste se jinak chtěly pokochat pěknýma a nositelnýma herníma hadrama, doporučuju musterbrand.com, sice spíš vyšší ceny, ale tomu provedení zřejmě odpovídají.