Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)

06. října 2016 19:43
Offline Laceerta
13 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 14:59

Ať už ten event skončííí. Už mám na kole najeto 264 km a ráda bych si odpočinula : D

Offline Dammy
115 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 10:59

Čau, tak jsem tu.  Ještě jsem se tu nezorientovala. Mě ty debaty na Pekle nějak úplně znechutily a nechtěla jsem se rozhodovat, tak jsem to nechala pár týdnů plavat, a přesunula jsem se sem, až když jsem zjistila, kde je aktivní Nerdské vlákno :)

P.S. Sledujete někdo Lucifera?

Offline Sweet Potato
40608 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 11:43
Reakce na Laceerta:

To se máš. Já ho většinu proležela v posteli, zmítání v horečce se do kilometrů nepočítá

Offline Sweet Potato
40608 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 11:44
Reakce na Dammy:

Vítej! Super avatar

Offline Morrigan
75 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 15:59
Reakce na Dammy:

Nesleduji, ale prý je to dobrý. Může to někdo doporučit? Mě nějak přestal bavit Spartacus xD

Offline Pozorovatel
16 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 16:52

Lucifera sledujeme, je to koukatelny, jen me rozciluje ten jeho prizvuk (jestli myslime to samy). Ale my koukame skoro na vsechno - Daredevil, Flash, Legends of tomorrow, nektery dily Green arrow, Castle, Firefly, dokonce sme zkoukli jednu serii nejakyho zombie serialu (to uz i na nas bylo dal nekoukatelny)... ted me asi nejvic bavi ten Daredevil. A samozrejme uz povinne Big bang theory. 

Offline Dammy
115 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 21:49
Reakce na Sweet Potato:

Dík :)

No, jak kdy. Mě to baví, já to za sebe doporučuju. Ale má to samozřejmě slabé a silné epizody. Například finále 1. série byla pecka a teď v půlce druhé série byla taky dost dobrá epizoda :)

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 21:55
Reakce na Dammy:

serial pozeram ale miestami mi pride v druhej serii trochu slabsi. ale v poslednom dieli ma celkom milo prekvapilo prevedenie unforgiven. myslim ze to ale stoji za pozretie :)

Offline Sweet Potato
40608 příspěvků moje polička 04. listopadu 2016 10:44

http://www.mobilmania.cz/bleskovky/dalsi-aktualizace-pokemon-go-konecne-prinese-denni-bonusy/sc-4-a-1336364/default.aspx

Nějaké oživení to už opravdu chce. H.event byl fajn, doufám, že brzy bude další.

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 04. listopadu 2016 17:20

Pro fanoušky GoT - údajně unikl kus scénáře k sedmés erii plus se objevily fotky, pokud nemáte problém se spoilery, jukněte se tady (BACHA SPOILER):

http://www.tvguru.cz/unikl-scenar-a-fotky-pro-7-serii-game-of-thrones-1/

Jsem zvědavá, zda to je pravé nebo ne, některé věci znějí dost krkolomně :D Ale tam na D&D by to asi is edělo :D

Online viktorka_od splavu
49422 příspěvků moje polička 04. listopadu 2016 18:23
Reakce na Sweet Potato:

furt mi ještě chybí 30 km na gyaradose, šup sem další:-) když se jim to tak rentovalo, můžem být v naději:P

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 04. listopadu 2016 22:18

tak konečně ho mám taky

Online viktorka_od splavu
49422 příspěvků moje polička 04. listopadu 2016 22:20
Reakce na moora:

fíha gratuluju! novorozenec, nebo se u vás dají chytnout?

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 04. listopadu 2016 22:22

chycenej, dnes cestou z tréninku..

Offline žluťásek
8877 příspěvků moje polička 04. listopadu 2016 22:49
Reakce na Dammy:

Lucifera sledujeme a docela se bavíme :) Dostali jsme se k němu přes hlavního hrdinu, který hrál takového truhlíka v sitcomu Miranda. Lucifer mu sedne mnohem líp.

Znáte seriál Forever? Na ten jsme koukali před pár měsíci a od té doby pořád hledám něco podobného, ten se mi fakt moc líbil. Lucifer mi ho trochu připomíná.

Offline Sweet Potato
40608 příspěvků moje polička 05. listopadu 2016 07:53
Reakce na moora:

Super! Gratuluju!  (Teda, kam se ztratili poskakovací smajlíci, ten radovací by se teď tak hodil. Asi oběť na oltář zrychlení provozu, co se dá dělat.)

Offline Morrigan
75 příspěvků moje polička 05. listopadu 2016 10:59
Reakce na žluťásek:

To je přesně důvod, proč jsem se Luciferovi zatím vyhýbala. Já si toho chlapa právě pamatuju z Mirandy, která mi tedy úplně nesedla a bála jsem se, že v něm pořád budu vidět toho, jak jste to hezky řekla, truhlíka xD

Offline žluťásek
8877 příspěvků moje polička 05. listopadu 2016 11:10
Reakce na Morrigan:

Tak to klidně první díl vyzkoušejte, zdá se mi, že tahle role je pro něj jako ušitá. Umí se tak pekelně svůdnicky zatvářit, má šťávu, na truhlíčka Garryho ani nevzpomenete :) Mě trochu otravuje ta nedostupná detektivka, ale dá se snést.

Baví mě, jak jsou tyhle detektivní seriály s detektivkou a civilním konzultantem jak přes kopírák, v prvních několika dílech jsme se jen museli smát, jak moc je ta konstrukce podobná Castlovi. Lucifer taky za ní chodil jak ocásek a slintal jen, aby se s ní mohl co nejdřív vyspat, úplně stejně jako Castle za Beckettovou.

(Doufám teda, že z Lucifera se nestane nic tak hrozného jako z Castla, ještě pořád jsem tu poslední řadu nedokoukala a už asi ani nedokoukám. Když jsem byla nemocná, pustila jsem si kus jednoho z posledních dílů a musela jsem to vypnout, jak mi bylo trapně :-))

Offline Morrigan
75 příspěvků moje polička 05. listopadu 2016 11:38
Reakce na žluťásek:

Tak to pro mě bude novinka, Castla jsem viděla jen tak asi dvakrát, když jsem se nudila xD Možná toho Lucifera zkusím...ale až napíšu esej...za odměnu...jinak se k tomu nedokopu xD

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 06. listopadu 2016 09:52
Reakce na žluťásek:

castla som videla aj celu poslednu seriu a bola som zaverom serialu celkom sklamana