Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)

06. října 2016 19:43
Offline Morrigan
75 příspěvků moje polička 06. listopadu 2016 11:01
Reakce na žluťásek:

Tak jsem si za odměnu dala první tři epizody a zatím mě to baví xD Musím někde sehnat soundtrack, ten je fakt boží...nebo spíš ďábelský xD

Offline žluťásek
8877 příspěvků moje polička 06. listopadu 2016 13:19
Reakce na eless:

Mě už moc nebavila ani ta předposlední řada, ale ještě celkem šla. Poslední řada je zoufalá a to jsem neviděla ani několik posledních dílů. Snad to radši měli uzavřít tou svatbou, kam by Castle dorazil a žili by spolu šťastně až do smrti :) Příliš mnoho řad seriálům spíše škodí, zdá se mi.

Offline žluťásek
8877 příspěvků moje polička 06. listopadu 2016 13:20
Reakce na Morrigan:

Zatím těch dílů není moc, takže si je můžete šetřit vždycky za odměnu. Teď zas pěkně studovat :)

Online Sweet Potato
40609 příspěvků moje polička 06. listopadu 2016 13:57
Reakce na žluťásek:

Castle už je delší dobu k nekoukání, škoda. Kde je k vidění ten Luciper?

Offline žluťásek
8877 příspěvků moje polička 06. listopadu 2016 14:16
Reakce na Sweet Potato:

My to stahujem z Uložto a děláme, že je to legální :) A tady je lákadlo:

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 06. listopadu 2016 15:15

Hlásím, že koncem tohoto nebo začátkem příšího týdne budu asi objednávat nějaké vánoční dary z Valve Store, kdybyste někdo něco chtěli, můžeme spojit síly a podělit poštovné. :)

A když už jsme u toho, jaké jsou vaše oblíbené nerdské obchody? Možná by se mi hodila nějaká inspirace, boží DotA2 hrneček ve tvaru Svena ze sběratelské edice sice bude dobrej dárek, ale přítel má moc rád i pěkně zpracovaná běžně nositelná trika, tzn. spíš decentní a bez vtipných nápisů, která se neshání kdovíjak snadno. Nejradši má tyhle starcraftové a zaklínačové z Jinx.com (která mimochodem můžu doporučit, nosí je fakt intenzivně už přes rok a furt jsou pěkný, potisk se ani nehnul). 

Offline Morrigan
75 příspěvků moje polička 06. listopadu 2016 18:27
Reakce na žluťásek:

Chjooo, blbá škola xD Brání mi v osobním rozvoji xD

Online Sweet Potato
40609 příspěvků moje polička 08. listopadu 2016 15:21
Reakce na moora:

Hlášení pro lovce z blízkého okolí. Pravidelně nám v sousedství vylézá Onix a teď mi tu dítě lapilo i Pikachu.

Kdyžtak dodám souřadnice.

Jinak se asi začínají projevovat ty nové úpravy v gymech, někdo vyrušil nedaleký stabilní modrý gym a teď je žlutý (nedělám si iluze, že dlouho.) Ale zvednout prestiž vlastnímu teď trvá mnohem déle než dřív. Zvýšit o 1000 mne stálo spoustu času a zmrzlé ruce i nohy.

Offline viktorka_od splavu
49422 příspěvků moje polička 08. listopadu 2016 15:36
Reakce na Sweet Potato:

jj u nas nekdo shodil blizky modry desetipatrovy co me tam stval uz tyden a vcera vecer jsem tam malem primrzla. plus omezeni rychlosti pri vybirani pokestopu, wtf teda!

Online Sweet Potato
40609 příspěvků moje polička 08. listopadu 2016 15:40

To mne děsně naštvalo. Tím asi zabili mé zásobovací spanilé jízdy tramvají!

Ale jinak kvituju, že je mnohem víc zvířátek než dřív, i vzácnějších. Dnes mi cestou ze školy dítě chytilo licktongua, toho jsme předtím ani nezahlédli. A slibují thanksgiving event.

We are excited to let you know that the new daily bonus feature is rolling out right now. The daily bonuses reward you with XP and Stardust for your first catch of the day, and XP and extra items for your first Photo Disc spin of the day at a PokéStop. You’ll get an even bigger bonus if you complete these actions seven days in a row!

To celebrate this feature, from November 7th to November 11th, you’ll find more Pokémon out in the world. Moreover, PokéStops will grant more items! Yes — this means more Great Balls, and for Trainers that are level 20 and above — more Ultra Balls!

Take advantage of it while you can and explore your neighborhoods with Pokémon GO!

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 08. listopadu 2016 16:00
Reakce na Sweet Potato:

Padá to z pokéstopů jako blázen, mám inventář narvanej po strop a už nevím, co mám mazat! A i pokyšů je hodně, začali na mě vyskakovat ve dvojicích, někdy i ve trojicích. :)  Jak tak koukám do journalu, dneska jsem jen za tu čtvrthodinovou cestu do práce lapila 14 ks, až jsem z toho byla docela vysílená, a to jsem ještě na zastávce nechala plápolat dva Zubaty, který fakt nerada chytám. Dřív jsem na stejné trase obvykle lapila tak dva holuby a myš.

A musím říct, že ty bonusy za každodenní chytání/vybírání pokéstopů mě zatím fakt celkem motivujou tu appku každý ráno po cestě do práce zapnout, poslední dobou už jsem to dost flákala. 

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 08. listopadu 2016 17:17
Reakce na žluťásek:

My to stahujem z Uložto a děláme, že je to legální :) A tady je lákadlo:

Tak nelegální to v ČR není  (byť že je to legální se taky 100% říct nedá - já to nazývám šedá zóna :D ) tak není co řešit, ne? Je taková spousta zajímavých seriálů, které jsou v ČR legálně v podstatě nedostupné (neb nikoho nenapadne je koupit a vysílat) a když už tu jsou, tak s x-letým zpožděním.....

Jinak o Luciferovi sjem ještě neslyšela, asi na to někdy kouknu :)

Online Sweet Potato
40609 příspěvků moje polička 08. listopadu 2016 17:26
Reakce na Karoleena:

Tak tady vyskakuje tolik zvířátek, že mi míče za chvíli dojdou. No, trochu přeháním, ale zásoba červených je skoro na nule. Bude to do 11.11., tak to musíme maximálně využít. Jo a z toho gymu už mne samozřejmě vykopli, ale deset mincí lepší než nic.

Offline viktorka_od splavu
49422 příspěvků moje polička 08. listopadu 2016 18:05
Reakce na Sweet Potato:

jsem chtela napsat, ze zadnej extra spawn nepozoruju... pak jsem jela do tesca. malem

jsem vubec nenakoupila, skakali mi po hlave jak sileni:-)) a cestou domu chansey

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 08. listopadu 2016 18:17

tak já žádnej extra zajímavej úlovek, ale pokemonů jak naseto, už mám jen žlutočerný pokébaly. zejtra musím nutně přes centrum nacpat batoh...

Offline Morrigan
75 příspěvků moje polička 08. listopadu 2016 21:51

Já mám taky pocit, že stahování z uložto není nelegální. U nás je nelegální sdílet, což jsou torrenty. Ale souhlasím, že většinou to prostě jinak nejde, protože k nám se to dostane až za x let a navíc s otřesným dabingem.

Online Sweet Potato
40609 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 14:44

Vyrazila jsem do města nacpat batoh, jak píše výše Moora. Cestou jsem se konečně zastavila v Podolí, abych se nacpala do gymu. Chtělo to cca 8500 bodů. Strávila jsem tam přes půl hodiny, sice ještě svítilo sluníčko, ale ke konci už mi fakt mrzly všechny periferní orgány. A hlavně mě to straaašně nebavilo. Navíc jsem se třásla hrůzou, že mi ve finále dojdou potions a budu tam muset posadit nějakou žížalu. Nakonec se zadařilo, šla jsem rozmrznout do jídelny v plavečáku a tam mi teprve došlo, že jsem to klidně celé mohla vybojovat vevnitř v teple!

Snad mi tam aspoň chvíli vydrží (Pražačky please please!) a neodstonám to.

Jinak to omezení rychlosti na stopkách je fakt pořádná pruda. Jakmile se tramvaj jen trochu rozjede, pešek.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 19:11
Reakce na Sweet Potato:

a žlutý mají gym taky na nádraží.

někdo červenej zboural ten nadupanej gym u nás u kapličky, tak jsem toho využila a vytloukla ho taky :-)

pokebaly částečně doplněny, všechny plevelný pokémony jsem nechávala dnes osudu , ale bolelo to, teda

Online Sweet Potato
40609 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 19:50
Reakce na moora:

Hm, nádraží jsem přehlédla. Snad vydrží do zítra. Je znát, že se to rozhýbalo. Jenže teď si udělat místo ve vlastním gymu je fakt na dlouhé lokte.Tady jsou už druhý den líté boje o ten na Vavřenově, občas z toho něco kápne.

Narazila jsem na tohle video, vydržet poslouchat toho hocha je tedy pro silné nervy, ale po 9.minutě říká celkem zajímavé spekulace ohledně Vánoc a Generace II. 

http://youtu.be/YkrvF_vatUc