Potrefenáhusa mám ho tiež
som si zmyslela
design a architektura
999 ako si to zistila? By som potrebovala
Janulik03 Musí ti je najít někdo, kdo to má v sobě, třeba nějaký proutkař :-). Kdybys bydlela blíž, tak ti to prověřim :-). Můžeš podrobit testu sebe a své blízké. Ohni si jehlice na pletení do pravého úhlu a lehce je zavěš přes dlaně. Nastaviš si je rovnoběžně, chodíš po domě a v místě zóny se začnou samy točit :-).
999 mám plastové ![]()
Jo prútkara poznám. Len aby mi skor nenašiel trubky s vodou pod podlahou. ![]()
Janulik03 Až budu doma, tak ti to postavení rukou vyfotim :-),
999 dik
Mohučanka potlapkávám, je to strašný
já už nikdy nic rekonstruovat/uklízet/vyklízet/stěhovat se nechci, je to strašně vyčerpávající!!!!
naopak! je to bozi! ja miluju vyhazovani nepotrebneho, cim vic, tim lip, at zustanou jen opravdu potrebne veci a neni jich moc a jsou pekne uklizene
treba nechapu prervane satniky, moje nocni mura, kdyz neco tak pul roku neobliknu, je to konecna.
Potrefenáhusa ten lustr je skvely, to je krasna pamatka
já už fakt nic rekonstruovat nechci, leda s neomezeným rozpočtem a absolutním rozhodovacím právem (možná ještě důležitější než ten neomezenej rozpočet :-)))
Potrefenáhusa Lustr je krásnej
. Akorát to není úplně ten případ, protože krom tý citový hodnoty má i tu estetickou a máš ho kam dát, spíš jde o ty věci, pro který člověk nemá využití.
Třeba moje máma bydlela poslední část života na statku, měla tam hodně krásných věcí s různou historií, který ale patřily k tomu prostředí. Kdybych měla venkovský stavení, chalupu nebo třeba prvorepublikovou vilku, tak si toho jako vzpomínku na ni vezmu víc, to je jasný...
Potrefenáhusa ano, to jsou dve celkem podstatne podminky. Kompromisy v tomto bych taky delala nerada ![]()
Potrefenáhusa a znovu koukam na ten lustr, je opravdu krasny
999 Super, s proutkama mi to docela jde, tak třeba jehlice na pletení něco vyjeví :-).
jinx o lustr jsem byla ochotná se i poprat, naštěstí ho nikdo nechtěl :-))
ja si myslim, ze vyhazovat se maji veci, ktere neplni ucel, jestli nove nebo stare, je jedno. a ty, co plni ucel, i kdyby ten ucel mel byt: vzpomenu si na babicku, tak se vyhazovat nemaji.
navic susena levandule a slamenky mi vzdy pripomenou babicku ![]()
Potrefenáhusa Ale škrkny jsou vidět jenom se speciálníma brejlema ne? ![]()
Janulik03 Nějak takhle. Nesmiš je pevně držet, jen je máš pověšený a zlehka vyvažuješ. Ruce kousek od sebe, horní část jehlice rovnoběžně s podlahou. A pomalu chodíš po místnosti. V okamžiku, kdy narazíš na zónu se jehlice začnou točit k sobě, můžou se překřižit, nebo dokonce protočit dokola. Přeju hodně zábavy :-).
Ráda bych si prověřila ty zóny... škoda jen, že jsem všechny jehlice na pletení vyhodila ![]()
Potrefenáhusa ze by se nemelo vyhazovat jsem prvne slysela tady. vyhazuju se stromkem
viktorka_od splavu taky by ti ho měl někdo dát, nemělo by se koupit
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY