Mutziputzi Na okázalou demonstraci mi tenhle přijde malej a docela schovanej.
design a architektura
Sweet Potato holt mám každá jinou míru no![]()
Mutziputzi A to proč?
Kokoska Proč je srovnání s menorou mimo? Protože menora je funkční věc, ne jenom symbol, bavily-li bychom se tedy o Davidově hvězdě, ani ta by se mi takhle prezentovaná nelíbila.
to se mi moc líbí, takovou potravinovou skříň bych taky chtěla
přesně! A taky mít dost místa na ostrůvek s kastlíkem na bylinky
Janulik03 Pro mě je to tak půl na půl. Nijak zvlášť mě to neuráží, ale zase nijak nejásám. Nechali si utéct pár detailů, třeba ty zásuvky a další... A ty sušené kytky by letěly hned.
999 by si u mna umrela. Suším si kvety a bylinky.
Ale tak všade sa najde niečo čo by sa dalo inak, lepšie, mne sa páči kombinácia čiernej s drevom. Zdá sa mi to príjemné.
Janulik03 Sušený kytky doma jsou fakt blbý. Zkus udělat pokus, jestli máš místo, vystěhuj je na chvíli někam do kůlny. Uvidíš, jak se ti v tom domě bude najednou jinak žít. Fakt, nedělám si srandu :-). A když nic nezaznamenáš, vrať si je zpátky :-).
...není to podle feng-šuej.?
Suché květiny nejsou dobré v bytě, mysím, kvůli proudění energie... ...buď čerstvé nebo umělé
Miru Je. Stejně jako rozbitý věci, prošlý léky, starý hadry... a umělý kytky bych taky nesnesla.
Miru Zůstala bych u těch čerstvých![]()
...ano, přesně... Já umělé kytky také nemám ráda.
ALe ti Čínani je snesou, právě když už, tak ne suché ale umělé.
A ano, také jsem "vyhazovač" - nesnesu doma staré/rozbité, prošlé věci, hadry - jakože by se to mohlo hodit, atp. ...
Přesně tak - dusí to, dusí mě to...
999 vravím ti pošla by si u nás. Mám prasknuté džbány, v nich suché kvety a kopu starých hadier. ![]()
Janulik03 Vidíš a třeba zbavit se toho, je to cesta ke zdravi :-). Já nejsem žádnej esoterik, ale tomuhle věřím. Určitě jsi už někdy zažila pocit, že když jsi vyhodila pár zbytečný H věci nebo pořádně vygruntovala část domu, cítila jsi se líp. A to je ono
.
999 viem o niečo starom, čoho by som sa teoreticky mohla zbaviť. To by bol čerstvý závan. Ale... chýbal by mi ![]()
Ale zas ten znovu čistý biely koberec.......![]()
Janulik03 Manžela si nech
.
999 tak dooobre
Janulik03 Ale nad tím ostatním se zamysli...
999 ma neser, teraz prídem domov a bude mi to tam vadiť. Počkaj, ked ta budem celý víkend spomínat pri upratovaní. Budeš ty štikútať. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY