RoSa jenze ten stul co ma janulik nestal desitku ale trojnasobek:D ja si od ni vyzadala kdysi ty stranky odku d stul brali, jenze s deckem se nam do vymeny nechce (ted mame hnusny papundekl, ale propisku z toho smyju jedna basen:D)
design a architektura
MP Meri pardoon, ja myslela z ty tvoji fotky! Ty z odkazu jsou Vitra, mam je u docela podobnyho stolu a podle me jsou nejkrasnejsi na svete:))))
MP Meri no o těch vitrach jsme tu tuhle mluvily, ale to je jedna zidle v ceně toho stolu...![]()
Potrefenáhusa Jojo, však já myslela jen tenhle typ ... pochopitelně "neznačkovej", ty vitry jsou pěkný, ale fakt jiná liga. A asi by mi to i bylo líto, dát takový peníze za židli, i kdybych je měla. Každopádně nebude ani stůl, ani židle a je to vyřešený. Dítě stoličku má, takže péče o potomstvo je zajištěná a my se můžeme najíst třeba na zemi ![]()
MP Meri Mně se v Ikea taky líbil, ale ta díra uprostřed je fakt nepraktická. Ale kdyby se ti líbil ten masivní, co posílala RoSa Mají ho v XXLutz za desítku v lepším provedení (silnější deska), ještě nedávno byl slevněnej dokonce na pět :-) Mimochodem, v tom Lutzu mají docela hezký stoly, zajdi se tam když tam mrknout.
MP Meri My ho máme už 5 rokov a je super. Nie je lakovaný, len niečim napustený. Napriek tomu sa dobre udržiava. Jedine tá medzera - tam sa nám už zasekla aj voskovka. Ale dá sa v pohode vyčistiť, lebo nie je priúzka.
Takže som Ti asi nepomohla.
Janulik03 my ho zatim neresime, zatim se vejdem i se starym a az se bude predelavat podlaha, tak se to asi veme sakumprdum i s kuchyni. Ted jsme dali 100k za schody, vypada to ze mozna stihnem letos okna v celem baraku, to je dalsich 200k, no jako nejaky stul za 10 by se uz ztratil:D
MP Meri Trochu z praxe. Stůl s dírou je fakt nanic - protože to rozlitý víno nestíráš jen ze stolu, ale i z podlahy, židí a kolen
vlastní zkušenost ![]()
Super!

jinx To je tvuj bejvak na jihu?:-D Mne se to teda nelibi, ale co vidim za velkej klad je, ze bych si v tom behem hodiny, dvou tak odpocinula, jak jinde za vikend. Jak je to ciste, prazdne, vzdusne. Fakt casopis, kafe, sedet na te lenossce a za dve hodiny jsem jak nova;-)'
Karja bohuzel neni, ale libil by se mi moc :)
jinx Ten je fakt krásný! Zírám tu na něj už aspoň 5 min.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY