Mrakoplas babička, maminka mé maminky, byla velice pořádná žena. jak vypadal její jídelní stůl jsem zjistila až když umřela. měla totiž v kuchyni stůl, na něm jak tak bývá takový ten filc, přes něj parádní ubrus. přes parádní ubrus druhý horší, aby se ten parádní neponičil. přes něj ještě takový "denní", prací. a plátěné prostírání. stůl rázem o 5 cm vyšší![]()
design a architektura
viktorka_od splavu Tam už se muselo bořit jídlo, ne? Ale zas ty talíře měli izolaci a jídlo nechladlo ![]()
jsme včera změřili kuchyň a nějak se nám to tam nevejde
(hlavně moje kredenc)
furt někde něco překáží, komín, průduch z komína, dveře nebo okno...
Potrefenáhusa tohle je presne duvod proc jsem nikdy nemela kuchyn jen koupenou z obchodu, byt v ikea bych si zfleku vybrala. vzdycky bylo potreba neco tuhle mensi tuhle jinak..
viktorka_od splavu no ale to si uplně nemyslim, že by nám pomohlo, jako je jasný, že i ta ikea by se musela dokutit (já mám dokutěnou i tu pražskou, a to bylo ještě v době, kdy dělali i užší skříňky, než teď), ale ta moje kredenc je jednak celkem macík a jednak, pokud chcem nechat to okno, aby mohlo bejt průchozí, tak je problém s místem
Mrakoplas Mně se teda líbí dost, ta rýha, o které mluví viktorka_od splavu tam stopro není. A vypadá to, že jde rozložit do dvou velikostí? To je úplně super.
viktorka_od splavu a jak se rozkládá ten váš, vytahuje se z boku?
continuity jenom pozor na tu rýhu u toho rámu, my máme něco podobnýho (nohy mi jdou až nahoru do desky) a pěkně se tam chytá bordel, drobky po snídani a tak.
Garfie z boku ne, ale vytahne se cela jedna strana - nohy+okraj.

viktorka_od splavu Aha, takže tam vlastně máš tu rýhu, ale na kraji, jako continuity ? Já to mám tak že tu rozkládací část vytáhnu jakoby šuplík. Je to super, taky jsem dlouho hledala (a objevila ho v bazaru, haha).
Garfie jj. ten "suplik" mi pripada nestabilni, pak nemas na okraji nohu zene? stul musi byt extra pevny:-) (ja bych na to nevzdechla;-))
viktorka_od splavu jojo, to máš pravdu, třískat pěstí bych do toho asi nechtěla :-) Ale on je ten "šuplík" z obou stran, takže to není tak velká plocha.
Garfie z boku ne, ale vytahne se cela jedna strana - nohy+okraj.
No takto presne sa vytahuje aj ten moj vybrany.
Mrakoplas tak to je super!
Potrefenáhusa a zkousela jsi prizvat na konzultaci bytovyho architekta? jen tak, aby rek nazor. mne treba s planovanim kuchyne pomahala kamaradka architektka, protoze nektery veci videla jinak a tam, kde ja jsem to videla nevyresitelny, ona to reseni hned videla. pri planovani mi byla spis takovym pruvodcem, kterej ma dobrej nadhled a velkej vytvarnej cit. (chci si ji pozvat na pomoc i pri veseni obrazu a polic).
razorblade Zatím ne, ale vono je to proste fakt malý
crazydaisy už jenom kde vzít těch 65 mega ![]()
continuity u jedné fotky je popisek - vila je velmi vkusná![]()
crazydaisy tie popisky k fotkam su tiez strasne
continuity nebo 125 mega ![]()
crazydaisy proboha
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY