dynda Jo, to nevim, ja myslela, ze je vytahovaci jenom z jedny strany, nijak bliz jsem to nezkoumala...ale to teda nevim, to je pak zas dilema, jestli by byly lepsi dve ryhy na strane nebo jedna uprostred!
design a architektura
Vytahovací na jednu stranu, ale jestli ve složeném stavu má rýhu jen na jedné straně, tak by mě z něj švihlo, to už radši uprostřed.
viktorka_od splavu zaizolování půdy je v plánu už kolik let ![]()
Mulen jeeje, my toho mame jeste v planu
jednou na to treba prijde rada:-)
viktorka_od splavu já mám pocit, že naše plány co všechno ještě vylepšit přeruší další nutná rekonstrukce, protoze se sem nevejdeme ![]()
Původní plán byl cca 10 let, to uběhlo teď a už teď vidim, zé déle než 2 roky to nepůjde. Nicméně, některé věci nejsou úplně dodělané ![]()
viktorka_od splavu no tak nějak ![]()
continuity tak to byste si meli pospisit, nam se to sotva mel kazdy dost prostoru zas uz zaclo rozutikavat do sveta:-)
dynda Nechce se mi ten původní hleda, ale předpokládám, že na druhé straně má tu rýhu "falešnou", jinak by to fakt bylo divný.
viktorka_od splavu no na to podle mne hraje muž. Když to vydržíme ještě chvíli, tak už nebude co řešit. ![]()
Tak ono ani jedna úprava nebude nazdařbůh, dělala bych to všechno i tak, akorát třeba trochu později, kromě posunutí jedněch futer asi o 20cm. (Taky mne to mohlo napadnout hned na začátku. )

https://www.youtube.com/watch?v=0fs5JxH4qJU
jako s takovým výhledem a okolím opravdu není potřeba nic víc
MaeGandal kym mi docvaklo co to je
nechcelo sa mi pustit video a ze preco je dobry vyhlad na zahradu s krpatymi kricickami a nejakym betonovym trojuholnikom. Boze ja som blba
MaeGandal kym mi docvaklo co to je
nechcelo sa mi pustit video a ze preco je dobry vyhlad na zahradu s krpatymi kricickami a nejakym betonovym trojuholnikom. Boze ja som blba
Že jo, v první chvíli jsem to vnímala stejně! ![]()
Janulik03 kocoureksuggy jee, to mi nedošlo. Už jsem to opravila a nechala místo mezi fotkama. to vážně vypadalo divně ![]()
MaeGandal no ale teraz vyzeram este blbsia ![]()
Mně se to nelíbí. Respektive líbí se mi to jako projekt, zajímavý architektonický počin. Ale žít bych v tom nechtěla, pocitově mi to připadá jako luxusní bunkr. Připomíná mi to film Ex Machina, prostě futuristické sídlo šíleného vědce ![]()
MaeGandal je to krasne
MP Meri já bych tam taky nebydlela. Mně vůbec vadí i to rozdělení závěsy. Celé je to takové neutulne.
Ale paní je spokojená, tak asi v pohodě.
Mně se to nelíbí. Respektive líbí se mi to jako projekt, zajímavý architektonický počin. Ale žít bych v tom nechtěla, pocitově mi to připadá jako luxusní bunkr. Připomíná mi to film Ex Machina, prostě futuristické sídlo šíleného vědce
ale tam byl nějakej slavnej myslim norskej reálnej dům, nádhernej
MaeGandal ty jo, mně se to líbí, myslim do tý krajiny s olivovníkama se to hodí a ten výhled z domu mi přijde úchvatnej
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY