Dadoo Taky vinyl, i se tem psům po tom bude asi o malinko lip chodit
jinak teda plovoucka muže bejt i dřevěná, a ta je naopak fajn.nebo jsou fajn i palubky, ale ty drápy jim daj dost zabrat
Dadoo Taky vinyl, i se tem psům po tom bude asi o malinko lip chodit
jinak teda plovoucka muže bejt i dřevěná, a ta je naopak fajn.nebo jsou fajn i palubky, ale ty drápy jim daj dost zabrat
paktofonika Asi jo. Jeste mame v loznici, ale ten je v poho;-). Ten byl v outfitech vloni;-)
Dadoo Urcite vinyl, viktorka_od splavu ma pravdu se skrwbancem v PVC nic neudelas a je to hodne videt.
My máme taky dům v podstatě ve stínu, za barákem zalesněný kopec . Takže když o to slunce člověk nejvíc stojí na jaře a na podzim, tak ho nemáme. V létě je slunce vysoko, tak je to vpohodě. Čelní strana je orientovaná na sever , takže terasy taky bez slunce. Do baráku nám nesvítí slunce vůbec, takže tím se zvyšují náklady na topení. No je to víkendová vila, ale já to považjuju za dost omezující. Nechali si to postavit manželovi rodiče. Ale je to boží lokalita.
Jo a orientovat jinak místnosti by ničemu nepomohlo.
milacka viktorka_od splavu Potrefenáhusa Karja díky, budu plánovat vinyl. ![]()
Dadoo taky bych šla do vinylu. je to nejpodobnější dřevu a přitom bezúdržbové, nestudí.. klasická plastová plovoučka je sice levnější, ale brzy bude hnusná. lino/PVC nenávidím, každopádně i když má své příznivce tak poničené je ještě dřív a ty zašlé škrábance co nejdou umýt mám před očima furt, brrrr
viktorka_od splavu My sne lino poškrabané nemali, jediná nevýhoda je, že keď na nom stojí ťažký nábytok, po presunutí to vidno, ale to i na koberci. To ja by som nechcela nikdy lacnú plávajúcu, ta sa ničí i len letmý pohľadom a furt aby ju človek leštil.
Karja Tak to bude fajn zmena :) Ak by zvažovala plávajúcu, tak noe úplne tie najlacnejšie, tá je totiž náchylná a keď ti tam budú deti hádzať s hračkami tak neviem neviem.No anpotom sú i drahšie drevené ako píše husa, no ale to uz je dosť peňazí, to platí i pre vinyl.
paktofonika leštil![]()
Karja ty plastový plovoučky jsou tvrdý a studený, to vůbec, to už pro ty vaše účely radši to tlustý lino (když to nemusím mít doma já;-)
viktorka_od splavu paktofonika No presne, jako je to provizorni, to fakt nechci utracet. Ja teda nechtela utracet za vic veci a pak jsem si to stejne koupila, pac to neslo vydrzet:-D.
Karja tak ono to tlusté lino, navíc s filcem vespod, které považuji u tebe za nutné, rezhodne laciné není.
Ale vůbec nevypadá zle a tim filcem je měkké a teplé.
Právě kvůli tomu po něm pomrkavam pořád, i kdyz hledám ten vinyl. Ale jenom kvuli tomu teplemu filcu. ![]()
Dadoo ale on ten vinyl - mam trda tkusenost jen s plovouckou, ne lepenym, teplej je dost
MP Meri my mame dum orientovany celkem na prd, na fotkach jde krasne videt na houby svetlost v obyvaku (jihovychod) a super svetlo ve vedlejsi mistnosti ktera je na jihozapad. Jenze v Ostrave jsme potrebovali dum urgentne, puvodne jsme chteli stavet jenze to bychom bydleli tak 2-3 roky od koupe pozemku. Takze mit pozemek a moci si vymyslet dum podle sveho je muj sen...

Karja Trochu to promysli, protože ty provizorní věci zůstávají dost dlouho, vlastní zkušenost
Teď, když už chci něco provizorního, tak jdu fakt do úplného šitu, aby mě to nutilo vyměnit, pokud je to "přijatelné" (a nové), vydrží to věky.
No tak to zavani prusvihem, ze sambo bude chtit vymyslet nejakou vychytavku na co polozit lino aby se to odizolovalo a nemuselo se kupovat to.drahe!
Karja na koberec?![]()
viktorka_od splavu Taky mě to napadlo :o)
A ještě by se mohlo to lino vykrojit podle nábytku, aby se ty skříně nemusely šoupat ;o)
Karja a nešlo by koupit už teda pěkné a nebrat ho jen jako krátkodobé provizorium?
Dadoo Ne, my planujeme stavet a kdyby se nedejboze neco semlelo doma, ze bychom citili potrebu zustat s rodici a pomahat jim, tak by se stejne hodne bouralo a delala cela podlaha kompletne.
viktorka_od splavu No, to ho uz samozrejme taky napadlo, ale to musim pogooglit, jestli to nahodou neni prasecina. On je hrcfrc do vseho a pak clovek spraskne ruce;-)
Dadoo vinylovou plovoucku, pokud to jde, tak bych prilepila, jinak desne duni a mas pocit, ze plave :) overeno ve 2 domech.
Dadoo vinyl se dělá i v rolich na filcu. Máme ho krátce v přechodném bydlišti a zatím jsem spokojena. Příjemné měkký na chůzi, tepelná izolace uspokojivá. Ale upřímně, je to jen jiné PVC/lino. Nicméně určitě lepší, než laminátová plovoucí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.