Jiná Realita A co LED pásek na strop, umístit ho tak, aby dobře osvětloval pracovní plochu. Nebo ho schovat pod nějakou lištu (jakony mělkou polici) na hranici obkladu a normální omítky, ale to nevím, jak by vypadalo![]()
design a architektura
Nemáte někdo prosím zkušenosti s cihlovou dlažbou v interiéru? Máme starý dům, plánujeme konečně rekonstrukci a docela jsem se teď nadchla pro cihlovou dlažbu do předsíně, kuchyně a chodby. Něco takového . Ale nevím, jak moc je to praktický třeba do té kuchyně.
Jiná Realita v předchozí kuchyni jsem měla u rohové linky taky horní skříňky jen v jenom "rameni", a to druhé bylo volné, bez ničeho, jen obklad zakončený obkladovou lištou a nic jinýho. vypadalo to dobře. plánovala jsem tam časem dát polici, ale jelikož jsem měla přesnou představu, jak má police vypadat, tak to samozřejmě nedopadlo:-) speciální světlo tam nebylo, místnost byla malá a světla dost. v současné máme spodní část "U" pod oknem, takže taky žádný skříňky, ta deska je hluboká a a vidět tam není, když je venku tma, takže světla jsou dvě u stropu, takové bodovky namířené na pult, funguje to dobře, i když bych asi vybrala hezčí.. ale visací tam nemůžou, protože se do těch míst otevírá okno a/nebo ty boční horní skříňky. takže zvaž i něco od stropu.. 
bram Ehm.....praktičnost bych rekla záleží na hloubce a velikosti spár....
a ještě se to pak myslím necim natira...
Candance no ale proc,mne se to takhle v podstate libi,sice ja druhe strane by to bylo lepsi,ale neptala jsem se na zmenu konceptu,ale na obklad a svetla.
Jiná Realitajen proto , ze mi prislo, ze se ti to nelibi. Fakt jsem to tak vydedukovala.
Jakou podlahu mate v kuchyni castecne spojene s obyvaci casti. Chtela jsem dat drevo ale ja jsem dost nesikovna...
Candance mame tam dřevo, už by to chtělo po deseti letech přelakovat, ale to je nejmenší problém naší podlahy (je to kantovka a jsou místa, kde se to odlepuje od podkladu). Ale s kuchyní ty problémy nemají žádnou souvislost.
Candance my máme jeden prostor, propojený, chodba, jídelna, kuchyně, obývák a všude jsme položili dubovou podlahu. Naprostá spokojenost. Občas mi taky něco spadne, posledně poklice a nic se podlaze nestalo.
Candance taky mame dubovou podlahu, jsou to tedy zatím jen tři roky, máme s voskovým olejem, vyhovuje mi, že můžu přetřít jen místa, kde je to potřeba, v kuchyni v pohodě
Candance Lakované jasanové parkety. Jsou tu zatím tři roky a spokojenost.
Potrefenáhusa Si to predstavuju z te druhe strany, jak nekde na pivu vyklada, ze VONA se normalne nastehovala s nejakejma sto let starejma kredencema:-D.
u nás zase přitáhl starožitné skříně domů můj muž, kdyby bylo po mém, tak to letí, ale nemůžu mu to udělat a už jsem si docela zvykla...
bram Kdysi jsme o tom uvažovali na chalupu, ale odradila mě údržba. Jak už psala Potrefenáhusa musí se to impregnovat nějakým speciálním olejem, jinak se na tom dělají hrozný fleky a dost taky záleží na pokládce a spárách.
Karja Jo, to prave úplně stopro
Candance Jak uz tu padlo, taky mame dubovou podlahu osetrenou voskovym olejem, dali jsme kartacovanou, ale to hlavne aby na ni nebylo videt pripadne poskrabani od psa. Zatim ji mame neco pres rok a dobry, z toho olejovaneho povrchu jde vsechno krasne setrit i jenom ubrouskem a nezustavaji na nem ani flicky od mastneho (utiram to teda vzdycky hned, jak mi neco ukapne).
Kdyz jsme ji nekde odreli, coz teda nesouviselo s kuchyni, ale spis se stehovanim nabytku a tak, to misto jsme pretreli tim voskovym olejem, a oderky zmizely.
notna to vypada krasne. Neukazes kousek vic? Bozi lampa i police! ![]()
0zero7 Díky moc. Já se zase někdy osmelim a zkusím něco vyfotit.
notna vyfot, vypada to fakt pekne :)
notna přidávám se k žádosti na více fotek :-) vypadá to úžasně
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY