design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 13. května 2020 13:11

Garfie no já se tady vocaď ten šunt z aska a sconta snažim vystrkat, ale je to těžký, třeba skříň, co fakt nejde zavřít apod.....

Offline notna
9521 příspěvků moje polička 13. května 2020 13:11

Garfie Můj muž Ikeu taky nesnáší. Ale pouze pokud tam má jít. Jinak je mu doma úplně fuk. On je teda dost nenáročný a pokud nábytek plní svou fuknci, neřeší, jak vypadá a odkud je. Nejlepší pro něj je, když do žádného obchodu nemusí a přistane mu to doma. Pak to už to sestavuje rád.

Na jednu stranu je to fajn, mám úplně volnou ruku kolem všecho, co se týká domu, domáctnosti i zahrady. Ale na druhou stranu bych už někdy taky ráda, aby to někdo vyřešil za mě. A já nemusela nic.

Offline Candance
5635 příspěvků moje polička 13. května 2020 13:14

Jiná Realita dala bych tam aspon malou polici a svetla ze stropu, jako ukazovala Husa.

a proc nedas nevestavenou priznanou digestor  a horni krinky nedas na ty stanu, kde ted je volna stena?

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 13. května 2020 13:15

notna buď ráda, mně to aktuálně přijde jako naprostej ideál :-D

Offline Candance
5635 příspěvků moje polička 13. května 2020 13:18

notna Potrefenáhusa ja to momentalne tez povazuju za ideal

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 13. května 2020 13:19

Potrefenáhusa Ja bych moc chtela videt tu tvou kredenc. Ukaz! Jinak ja mam tak jednou za mesic na taliri jakou ON koupil peknou skrin ze Sconto, kdezto ja drahou z Ikea. Hele ta jeho skrin se rozpada, je hnusna a poskrabana. Moje je bytelna a pekna. 

Offline notna
9521 příspěvků moje polička 13. května 2020 13:22

PotrefenáhusaJsem ráda :-) Jestli tě potěší cizí neštěstí, tak může být i hůř. Znám jednoho, ten se neptá a hned jedná bez konzultace. To například přijdeš domů a tam nová sedačka

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 13. května 2020 13:23

notna Jo to ja mam doma taky, ale furt hledi na to, kolik to stoji penez! Navic ted jsme meli nejake vydaje, takze ja uz nemam ani moc sve uspory z mladi, abych si do budouciho bydleni koupila neco nacerno, co se mi libi:-D. Takze zas pokud to manzel nadsene plati, tak si nestezuj!:-D

Offline notna
9521 příspěvků moje polička 13. května 2020 13:40

KarjaPlatíme společně, ale už mlčím :-D

Vtipní jsou v situacích, kdy práce na domě nebo zahradě dojednávám já, někteří řemeslníci. Jak se u toho objeví manžel, nebo oni zjistí, že je doma, tak chodí s dotazy za ním. Muž je odkáže na mě, ale někteří si to pak jdou zase ověřit k němu :-) A jeden, se kterým se známe už roky, je velmi houževnatý. Stále volá nejdřív manželovi, ten ho odkáže na mě a on třeba za hodinu mu volá s něčím novým znova :-D

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 13. května 2020 13:41

Karja Klasiku:

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 13. května 2020 13:44

Potrefenáhusa Vím, že už to píšu po stodvacátýprvní, ale ta je krásná!

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 13. května 2020 13:49

Potrefenáhusa To je super, my meli podobny po babicce, ale truhar rekl, ze to neni masiv, ale neco lepeneho, ze to nema cenu renovovat ci nekomu nabizet:-/. Ale nebyl tak pekny jako tvuj teda;-)

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 13. května 2020 13:50

andulka01 Je, no....ale asi se sem s větší kuchyni fakt nevejde, takže asi půjde do obejvaku, a ta, co je v obejvaku do ložnice....

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. května 2020 14:05

Candance no protože, jak jsem tam napsala, mi tam žádná nevejde. myšleno nějaká pohledově pěkná. všechny jsou strašně vysoké. pokud někdo má tip na pohledově pěknou, s odtahem do komína a placatou, sem s ním.

Offline notna
9521 příspěvků moje polička 13. května 2020 14:09

Potrefenáhusa Nevzdávej to! Nějak to vymyslíš. Držím palce. Je fakt krásná. 

Offline Candance
5635 příspěvků moje polička 13. května 2020 14:10

Jiná Realita protoze to je nizko? Oni nedoakazou u nejake bezne digestore zkratit tu rouru? Ja bych posunula vareni vic do stredu a zkusila bych tam nechat digestor, pokud by sla zkratit ta roura - my mame podle me s nastavitelnou rourou. A ty skrinky na delsi strane byt nemuzou?

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 13. května 2020 14:11

notna Nevzdavam...teochu blby je, ze jsem si tenkrát v záchvatu hamižnosti koupila na aukru dvě kredence s asi týdenním odstupem :-)) tahle je víc kuchyňská, ta druhá víc obejvakova....a tady je to dost malý (a prekazej mi tu ty krámy z aska a sconta :-))

Offline Candance
5635 příspěvků moje polička 13. května 2020 14:12

Jiná Realita a co vysusvne digestore? ten sporak na kraji by mi vadil

Offline barbucha blogger
36073 příspěvků moje polička 13. května 2020 14:28

Potrefenáhusa 

Ta kredenc je nádherná, už ji taky obdivuju dlouho... ono ale záleží na umístění. V baráčku nebo starším bytě to jde, ale v paneláku by byla jak pěst na oko, obávám se. A tak si nechávám zajít chuť... bohatě mi stačí pitomá stará selská skříň, který se nemůžu zbavit, a strašně se mi nehodí! Měla jsem ji nechat ve starým bytě, krám blbej.

No, prostě to chce i odpovídající prostředí, takovýhle věci. 

A zrovna do paneláku se Ikea dobře hodí, neni to tak masivní.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. května 2020 14:29

Candance no protože všechny digestoře, na které jsem se dívala, mají ohledně komínku rozměry třeba 75 cm - 1 metr. jsou variabilní. ale i ten nejkratší rozměr je pro mě pořád moc dlouhý, mám tam velice nízký strop - proto potřebuju výkonnou digestoř.