Garfie no já se tady vocaď ten šunt z aska a sconta snažim vystrkat, ale je to těžký, třeba skříň, co fakt nejde zavřít apod.....
design a architektura
Garfie Můj muž Ikeu taky nesnáší. Ale pouze pokud tam má jít. Jinak je mu doma úplně fuk. On je teda dost nenáročný a pokud nábytek plní svou fuknci, neřeší, jak vypadá a odkud je. Nejlepší pro něj je, když do žádného obchodu nemusí a přistane mu to doma. Pak to už to sestavuje rád.
Na jednu stranu je to fajn, mám úplně volnou ruku kolem všecho, co se týká domu, domáctnosti i zahrady. Ale na druhou stranu bych už někdy taky ráda, aby to někdo vyřešil za mě. A já nemusela nic.
Jiná Realita dala bych tam aspon malou polici a svetla ze stropu, jako ukazovala Husa.
a proc nedas nevestavenou priznanou digestor a horni krinky nedas na ty stanu, kde ted je volna stena?
notna buď ráda, mně to aktuálně přijde jako naprostej ideál :-D
notna Potrefenáhusa ja to momentalne tez povazuju za ideal
Potrefenáhusa Ja bych moc chtela videt tu tvou kredenc. Ukaz! Jinak ja mam tak jednou za mesic na taliri jakou ON koupil peknou skrin ze Sconto, kdezto ja drahou z Ikea. Hele ta jeho skrin se rozpada, je hnusna a poskrabana. Moje je bytelna a pekna.
PotrefenáhusaJsem ráda :-) Jestli tě potěší cizí neštěstí, tak může být i hůř. Znám jednoho, ten se neptá a hned jedná bez konzultace. To například přijdeš domů a tam nová sedačka ![]()
notna Jo to ja mam doma taky, ale furt hledi na to, kolik to stoji penez! Navic ted jsme meli nejake vydaje, takze ja uz nemam ani moc sve uspory z mladi, abych si do budouciho bydleni koupila neco nacerno, co se mi libi:-D. Takze zas pokud to manzel nadsene plati, tak si nestezuj!:-D
KarjaPlatíme společně, ale už mlčím :-D
Vtipní jsou v situacích, kdy práce na domě nebo zahradě dojednávám já, někteří řemeslníci. Jak se u toho objeví manžel, nebo oni zjistí, že je doma, tak chodí s dotazy za ním. Muž je odkáže na mě, ale někteří si to pak jdou zase ověřit k němu :-) A jeden, se kterým se známe už roky, je velmi houževnatý. Stále volá nejdřív manželovi, ten ho odkáže na mě a on třeba za hodinu mu volá s něčím novým znova :-D
Karja Klasiku:

Potrefenáhusa Vím, že už to píšu po stodvacátýprvní, ale ta je krásná!
Potrefenáhusa To je super, my meli podobny po babicce, ale truhar rekl, ze to neni masiv, ale neco lepeneho, ze to nema cenu renovovat ci nekomu nabizet:-/. Ale nebyl tak pekny jako tvuj teda;-)
andulka01 Je, no....ale asi se sem s větší kuchyni fakt nevejde, takže asi půjde do obejvaku, a ta, co je v obejvaku do ložnice....![]()
Candance no protože, jak jsem tam napsala, mi tam žádná nevejde. myšleno nějaká pohledově pěkná. všechny jsou strašně vysoké. pokud někdo má tip na pohledově pěknou, s odtahem do komína a placatou, sem s ním.
Potrefenáhusa Nevzdávej to! Nějak to vymyslíš. Držím palce. Je fakt krásná.
Jiná Realita protoze to je nizko? Oni nedoakazou u nejake bezne digestore zkratit tu rouru? Ja bych posunula vareni vic do stredu a zkusila bych tam nechat digestor, pokud by sla zkratit ta roura - my mame podle me s nastavitelnou rourou. A ty skrinky na delsi strane byt nemuzou?
notna Nevzdavam...teochu blby je, ze jsem si tenkrát v záchvatu hamižnosti koupila na aukru dvě kredence s asi týdenním odstupem :-)) tahle je víc kuchyňská, ta druhá víc obejvakova....a tady je to dost malý (a prekazej mi tu ty krámy z aska a sconta :-))
Jiná Realita a co vysusvne digestore? ten sporak na kraji by mi vadil
Ta kredenc je nádherná, už ji taky obdivuju dlouho... ono ale záleží na umístění. V baráčku nebo starším bytě to jde, ale v paneláku by byla jak pěst na oko, obávám se. A tak si nechávám zajít chuť... bohatě mi stačí pitomá stará selská skříň, který se nemůžu zbavit, a strašně se mi nehodí! Měla jsem ji nechat ve starým bytě, krám blbej.
No, prostě to chce i odpovídající prostředí, takovýhle věci.
A zrovna do paneláku se Ikea dobře hodí, neni to tak masivní.
Candance no protože všechny digestoře, na které jsem se dívala, mají ohledně komínku rozměry třeba 75 cm - 1 metr. jsou variabilní. ale i ten nejkratší rozměr je pro mě pořád moc dlouhý, mám tam velice nízký strop - proto potřebuju výkonnou digestoř.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY