Může být jen s filtrem bez odtahu...ale mám ji a taky jen svítíme
. Asi kdybych neměla v kuchyni okno, tak bych si na ni zvykla, ale vyvětrat je účelnější.
design a architektura
rozarka No právě, okno je tak blízko.
Bledule pokud tam nebude, tak bych zarovanala ty skrinky . My ji vyvedly podhledem - do zdi a ven. Jeste otazka z jineho uhlu. Pod oknem je jidelni stul? Co dat nejakou pracovni plochu tam? Udelat L obracene nebo U. Pokud je okno dost vysoko.
Ja se snazim poradit.
Za nejaky cas sem.hodim nasi kuchyn a navrhy. Ale ja mam na to penize a nechala jsem i upravit okno a posunout vodu.
Jednine co resim je vestavena , volna digestor a ted i tu s odtahem primo v desce.
Candance Já mám plynový sporák, to by pak ta skříňka byla asi nebezpečně blízko.
Pod oknem bude stolek a dvě židle. Okno je v normální výšce, ale pro mě moc nízko. Pro mě je problém to, že Ikea má sokly pod linku jen 8 cm a já potřebuju 16 cm. Když to dám jen na vysoké nohy, tak tam bude 16 cm nevyužitý prostor a prý kdo tam pod tím bude vytírat, říkal muž.
Švagr, který měl tu celou akci provést, navrhl, že udělá vysoký rám a dáme tam ještě zásuvky. To by se mi líbilo, jenže on vzápětí onemocněl, a nevíme, kdy a jestli vůbec bude zase schopný. Takže nám v ložnici ve dveřích stojí ta úzká police a myčka, kvůli které celá tahle akce vznikla.
Doufam, ze to tady jeste nebylo, ale o tomhle vubec nevim, co si mam myslet. Na jednu stranu mi to prijde nevkusny, preplacany a obecne priserny, po tydnu bydleni v tom by pro me asi prijel chocholousek. Ale na druhou stranu me to fascinuje, jak je to vsechno skvele promysleny a jakoby z jinyho sveta...
razorblade mne to pripada jako kulisa k nejakemu filmu. nejspis Mechanicky pomeranc:-))
razorblade Rozumím ti!! Mně se to líbí, nebo tak nějak zvláštně fascinuje, působí to tak lehce neskutečně. Bydlet bych v tom nechtěla, ale viděla bych to ráda, vlastně jako nějakou uměleckou instalaci.
Trochu jsem se jen musela zorientovat v tom, co je v NY a co je na Ibize, napřed jsem myslela že to má všechno splácaný v jednom prostoru.
razorblade Docela fascinující. Na bydlení fakt pro mě ne, ale líbí se mi některé detaily. Naopak úplně hrozný jsou ty kulatý tenký sloupky všude.
Dnes rano jsme v Pule zapadly do prvni kavarny na trase a objevily super umelecky doupe. Uplne mi bylo lito, ze tam nemuzem stravit vecer.. no reknete..

Tak vidím úvod: "mladý designer ruského původu" a nedivím se ničemu ![]()
Strašný, ty barvy... za chvíli se to okouká, v tom se nedá vydržet léta. Ale na první pohled to vypadá jakože luxusně, a to je přesně ten typickej kýženej dojem.
Asi bych tam zvládla bydlet :-) Je to povedená rekonstrukce.
bydlet bych tam nezvladla, ale chalupa by to byla krasna![]()
brrr tam bych bydlela s radostí.
brrr Ty jo, za 14 mesicu svepomoci z takove ruiny, jako klobouk dolu! Na stale bydleni by to pro me taky nebylo idealni, ale urcite bych si zvykla:-D:-D
Asi bych tam zvládla bydlet :-) Je to povedená rekonstrukce.
Sklep se studánkou a ty vypinace![]()
Karja Já ani nevím, jestli je to na stálé bydlení myyšleno. Přiznávám, že jsem text jen zlehka prolítla. Osobně nemám ráda to haraburdí, typu lampa na stole nebo starý gramofon. I ten vršek bych vyřešila asi trochu jinak. Ale chalupa krásná.
Bledule Já starou nevestavnou lednici ve skrini měla, pokud se vejde, prodavaj se takový lyžiny, který se navrtaj do těch dvířek od lednice i do skrinky, ostatně ty vestavny jsou řešený stejně
brrr byvat by som tam dokazala s prehladom paci sa mi to cele a este ten kratky cas na rekonstrukciu, klobuk dolu.
Dnes na idnes. Normálně se mi to líbí, bydlet v JAR, tak klidně v něčem takovém! Jako jsou tam detaily, které bych změnila, ale celkově dobrý.
Garfie taky bych neměla problém se tam nastěhovat.
Líbí se mi ta venkovni sprcha. Obri zrcadlo v koupelně. Ty stropy!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY