slniecko nooo.. holubi d. To by mohl být holubi dům. A toho bych se skoro dost bála.
Ale bacha, paní, dnes frčí barvy ![]()
slniecko nooo.. holubi d. To by mohl být holubi dům. A toho bych se skoro dost bála.
Ale bacha, paní, dnes frčí barvy ![]()
Tak snad vám paní trochu pomohla, teď už víte co je in, tak šup do Baumaxu
Dadoo no tak zas, ono tie holuby, keď sa teraz koncom leta nažerú kadejakých bobúľ...
...ok, nebudem to ďalej rozvádzať.
Len neviem, či to majú v Baumaxe ![]()
Nesmejte se nemocnejm
slniecko zas to ale pry prinasi stesti! no, pani to s nami mysli dobre![]()
viktorka_od splavu máme dva balkóny na vrchnom poschodí....na toto už nenaletím ![]()
Potrefenáhusa Ja bych spis rekla hodne starejm duchodkynim;-). Prijde mi to spis tak mile vtipny nez takhle k propirani.
Karja já bych skoro řekla, že to je nějaká parodie, nechce se mi tomu věřit.
Ale jsem na fb ve skupině Bazar kočárků a to je takovej bizár, že bych se neměla už divit ničemu.
žluťásek Podel se prosim. Taky se jednou budu zbavovat kocarku, tak at vim, co mam cekat :-)
ziginka až bude něco obzvlášť hroznyho, ukážu :) ale skupina je veřejná , můžeš se podívat. Většinou směsice otřesné gramatiky, absence interpunkce a hádky kolem ceny, případně žebrání o věci zdarma
Tak mi dneska dali cenový návrh nové podlahy. Je to necelych 30 M a celková cena 58 500 Kč. Samotny materiál prý asi 23/24 tisíc, nepamatuji přesně. S tím, že mi větší a těžší nábytek i budou stěhovat. Což je v pokoji gauč a komoda a tedy kamna, což je horší, ale jinak nic. v kuchyni 2 skříňky a kamna.
Vinyl stojí asi 860 Kč metr. Plus nějaké desky na prkennou podlahu, ne na celou.
Tech skoro 60 tisíc mi přijde strašně moc. ![]()
Dadoo a je v tom i likvidace stare podlahy, zbrouseni podkladu, vyrovnani, pripadne vystěrkovani, lepeni vinylu, pokladka drevene cast, lak na drevenou cast?
Kokoska stará podlaha se nelikviduje. V části místnosti jsou osb desky, ty zůstanou. V druhé. Větší, části jsou prkna. Na ne mají přijít nějaké vyrovnávací desky.
A na to vinyl. Nelepí se, je to na zámky. Taková "prkna", vlastně princip asi jako plavačka, ale vinyl. Takže žádná práce se dřevem.
Dadoo obvykle cena materiálu bývá zhruba polovina celkové ceny včetně pokládky
Evaeva no, to by odpovídalo mé představě. Kdyby to bylo do těch 50 tisíc, skousla bych to.
Dadoo zkus poptat ještě někoho jiného a uvidíš, jestli přestřelili. Bude taky záležet na členitosti prostoru a tak. Poslali ti položkový rozpočet? Abys viděla, co je materiál, co pokládka, to stěhování, doprava,... Na tom bych trvala.
Dadoo zkus poptat ještě i jinou firmu, ale mně to připadá vcelku normální cena. že je to hodně tak to je pravda:-(
Dadoo pry je lepsi kompozit nez vinyl
Dadoo to se ta podlaha o dost zvedne, co na to dvere?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.