design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Malvin
1644 příspěvků moje polička 19. června 2022 19:02

Postel jsem si nechala udělat v nějakém studiu, ze dřeva, s úložným prostorem pod matracemi. Po 4 letech je jako nová.

Offline Anema
1276 příspěvků moje polička 19. června 2022 23:09

DruI minimálně jedna existuje .

(Máme od nich krátce palandu a vypadá kvalitně)

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 19. června 2022 23:21

DruI nieco mala ikea ale to neviem ci chces

Offline DruI
5553 příspěvků moje polička 20. června 2022 07:56

AnemaPravda, ta je hezká, tu jsem i viděla, ale neschválil mi ji muž

eless ikea by nevadila, ale myslím, že tam mají úložné prostory jenom ve vysouvacích šuplíkách a to se nám prostorově nehodí.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 20. června 2022 10:24

Tak s tou moji posteli to dopadlo bledě bohuzel. Na produktovce to není úplně poznat, ale jsou to vlastně 2x2 oddělené matrace. Rozjíždělo se to už na prodejně, to ne, z toho by mi praskla žilka. Navíc byla hodně měkká.

Koukali jsem tam i po dalších, ale já mám obecně problem s temi čalounenymi postelemi. Přijde mi, že se to k nám vůbec nehodi, všechna ta čela byla strašně mohutná, půlka těch posteli vypadala jak z bordelu nebo pohádky o princezně na hrášku, samet included. 
Takze jsme zase na začátku, ale aspoň jsme si ujasnili, co chceme. Je nám v podstatě jedno, jestli box spring nebo ne, chceme proste postel, co se ani nehne, nebude vrzat a bude mít tvrdou matraci. Bohuzel jsme si taky ověřili, ze se to dá vybrat jedine osobně

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 20. června 2022 13:24

my jsme u konce, jen čekáme na žaluzie. a na zahradu. a na pergolu. ale to už jsou drobnosti, výsledek je vidět už teď

jsem maximálně spokojená, změna to je o milion procent.

jen ty práce na debrodelizaci zahrady se zdají být nekonečný.

nemáte tip na hezkou a vkusnou poštovní schránku a na bezdrátový zvonek? do toho dřevěného přístavku

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 20. června 2022 13:48

martek01 Ten dřevěnej přístavek je boží. Škoda že jsem to neviděla dřív! Kámoš si takhle ten přístavek obehnal tmavě šedou a nevypadá to dobre, tohle dělá úplně jinej dojem! 

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 20. června 2022 13:52

Karja je boží a časem zešedne. je to modřín

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 20. června 2022 13:57

martek01 Je to pěkný, nechápu, že to nevidím častěji! 

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 20. června 2022 14:06

Karja protože to je ve srovnání s klasickou fasádou drahý jak čert

Offline Tabea
8015 příspěvků moje polička 22. června 2022 16:17

MP Meri my máme postel hülsta, už tak 13-14 let, stěhovaná 4x a nevrže.  Je teda fest bytelná a těžká. 

Offline Tabea
8015 příspěvků moje polička 22. června 2022 16:18

DruI proč má být bez čela? Vrtá mi to hlavou...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. června 2022 16:32

Tabea tipuju, že drul má nějaké jiné čelo, třeba čalouněné na zeď

Offline Myrtila
5262 příspěvků moje polička 22. června 2022 16:45

martek01 Moc se vam to povedlo! Pristavek je paradni

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 28. června 2022 09:35

My nakoniec asi ideme rekonštruovať celý zvyšok bytu (okrem detskej, tá príde na rad, keď baby trochu podrastú), takže to znamená, že kúpeľňu, záchod, chodbu, malú chodbu a kuchyňu. Muž si teraz vymyslel, či si na návrh neobjednáme bytovú dizajnérku, ale mám pocit, že zrovna na tieto miestnosti je to úplne zbytočné. Že to potrebujeme kúpeľňové a kuchynské štúdio, nech si to tam rovno všetko objednáme. Ono na panelákovej kúpeľni a kuchyni ani nie je veľmi čo vymyslieť. Čo myslíte?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 28. června 2022 10:10

betsey pokial mas predstavu co chces a mas aj cas sa tomu povenovat tak je dizajnerka asi zbytocna. Ja som to riesila po narodeni mladsieho a teda dalo mi to zabrat, po nociach som kreslila kuchynu a vyberala obklady.. Ale zas dost mi poradila sestra architektka, bez nej by som tu mala par kiksov a nepraktickych veci. Tak zalezi ci v okoli mas nejaku dobru dizajnerku, ktora ti sadne. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 28. června 2022 10:15

Mrakoplas no ja som práve myslela, že napríklad tú kuchyňu si nebudem kresliť sama a dumať nad ňou sama ako to vymyslieť, ale že to práve urobia v tom kuchynskom štúdiu

Inak teda zatiaĺ nemám predstavu ako tú kuchyňu vymyslieť, zatiaľ sme sa s mužom pohádali len pri kúpeľni

A čas teda nemám vôbec, ja večer spím už o pol desiatej!

Offline DruI
5553 příspěvků moje polička 28. června 2022 10:36

betseyJá bych teda zcela a úplně na studio nespoléhala, oni ti to tam samozřejmě nakreslej podle nějakýho mustru, ale stejně si to musíš projít a posoudit sama, co je pro tebe důležité, protože udělat všechno ideálně asi nepůjde. Na druhou stranu je to fajn základ, když sama nevíš odkud a jak začít.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 28. června 2022 10:41

DruI aha, takže tá dizajnérka by nakoniec nebola až taký zlý nápad?

Úprimne, s kuchyňou sa nejako nevieme hnúť, predchádzajúci majiteľ urobil este to, že zrušil lodžiu a urobil ju súčasťou kuchyne ale múry zostali, takže my tam máme teraz sušičku, vysavač, smetné koše a bordel

Offline DruI
5553 příspěvků moje polička 28. června 2022 10:46

betsey Tak jestli nikdo doma nemáte ambice navrhovat, tak nechat si to od někoho udělat není špatný plán. Ale jako korigovat a hlídat musíš nakonec kohokoli, nezáleží jestli je to někdo nezávislej nebo zaměstnanec studia.