Pinot Noir souhlasím, že ten poslední díl být nemusel. Já bych hlavně úplne vynechala to vyobrazení vraždy matky a to další, co po tom z pohledu syna následovalo, přišlo mi to hrozně navíc...
Televize
Nechápu,proč byla Matoušková předabovaná. Ten hlas Boskovice mi rval uši a vůbec mi to vadilo,protože ona má dost vyraznej a já furt viděla ji.
Matoušková byla předabovaná? Já s ní četla rozhovor a říkala, že součástí hraní této role byla i práce s hlasem, jeho vývoj s věkem. A kdo je Boskovice?
stes byla předabovaná? Mně přišlo, že měla stejný projev jako vždycky.
Fiction bože.... Bočková , Barbora....To mělo byt![]()
Pinot Noir mně to furt tahalo uši, tak jsem hledala a někde to psali. Teď to nemůžu najít. Možná to byla něčí domněnka a mně to přišlo taky tak. Takže se tímto omlouvám za nechtěné fake news.
To bude omyl, Matoušková se mluvila sama.
dzizisketa jo...beru zpět. Ale nám doma ten hlas připadal úplně jako Bočková.
stes V pohodě. Mne taky trošku popuzovalo jak mluvila...
Seriál Imma Tatarani. Nic moc zajímavého,ale italská Matera vypadá jako zajímavé město.
bublifuk zajímavé je slabé slovo....byla jsem tam předloni,protože v posledním 007 se kus příběhu odehrává tam a musela jsem to vidět. Je to bomba.
bublifuk presne, to jsem si taky rikala
bublifuk Seriál hroznej, ale kvůli Mateře občas koukám. Jedu tam v květnu.
Sweet Potato oo super, tak se budu těšit na fotky v cestovatelském vlákně! Vypadá to i celkem vylidněně, tak jsem zvědavá jaká je skutečnost.
Tak jsem to měla i s novým doktorem z hor - dívala jsem se kvůli záběrům přírody a některé architektury.
Zítra před půl sedmou na ČT24 Interview ČT24 s hercem Jaroslavem Pleslem nejen o divadle a filmu, ale také o hradech, zámcích a průvodcovství.
Adolescence na netflix asi nikomu neunikne, ale je to...ta kamera, atmosféra, výkony.
Austin na iVysílání, To už by někdo mohl přehlédnout, ale je to výborný!
Fakt? Já už se Netflixu skoro bojim, jsou tam samý kraviny... tak zkusím, jestli tohle půjde.
barbucha jen koukni, ale není to žádná komedie. Je to až nepříjemný sledovat, jak je to dobře natočený
Sweet Potato oo super, tak se budu těšit na fotky v cestovatelském vlákně! Vypadá to i celkem vylidněně, tak jsem zvědavá jaká je skutečnost.
Pokud to bylo v bondovi, tak určitě to vylidněné nebude. Současná popkultura dokáže zaplatit turisty i Kutnou horu.
bublifuk nesmíš tam být o prázdniny, my byli v květnu a úplně v pohodě a to hodnotím já,která nesnáší davy,fronty a vůbec lidi
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články