Sweet Potato proboha, to teda bude sestava! Mne by asi spis vyhovoval nekdo ne moc znamej, nez ty "celebrity" typu Vemola a Vondrackova. Jeste aby se tam nacpal Švancara, toho je taky vsude nejak plno.
Televize
Kokoska Snad jsou to jen jpp. Kromě té Daniely asi.
Sweet Potato všichni jmenovaní se tam snad neobjeví. Ve mně teda nejvíc hrklo, že chtějí vyměnit moderátora! ![]()
(A nejvíc protivná mi je Vondráčková.
)
Sweet Potato doufám , že je to jen jedna paní povídala. No uvidíme, kdo tam bude opravdu.
Dnes Kde zpívají raci![]()
stes děkuju , ráda kouknu.
stes Dík za tip
Rádo se stalo...bohužel s plno reklamy
vanilka Nova Cinema v 8 vecer
stes díky
Andor, druhá série, takový SW pro dospělý, líbilo se mi to velmi. Škoda, že další nebudou, ale jaksi Rogue one to završuje...
Na základě vyhrocené diskuze na jednom webu, jsem si na ivysílání pustila film Tancuj Matyldo. A velmi doporučuji, je to silný příběh a herci jsou výborní.
Kan já na to nemám koule...děti,zvířaty,nemocní a stáří...jsem na to cíťa. Asi přicházím o hezky filmy,ale nedávám to.
stes víš co, ten film nepůsobí nijak depresivně , vlastně je takovej milej. Aspoň já jsem si to tam našla .
stes To se vůbec neboj, jsou tam i komický situace. Já obdivuji Reginu, ta hrála i očima, ona nemusela vůbec mluvit a tu zmatenost dementní osoby zahrála potichu pohledem, to obdivuji. Roden taky super výkon. Je to hodně o prioritách, hodnotách, rodinné soudržnosti.
Oddělení Q na Netflixu!
dzizisketa Už se těším!
Právě se chystám!
Ale obávám se, že už to nebude tak dobrý jako s tím starým obsazením...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články