baltik A doporucuji taky na ivysilani 4dilnou serii Alan Bates vs. Britska posta, neuveritelny pribeh!
Jo, včera jsem na to narazila náhodou a dobrý!
baltik A doporucuji taky na ivysilani 4dilnou serii Alan Bates vs. Britska posta, neuveritelny pribeh!
Jo, včera jsem na to narazila náhodou a dobrý!
Brutální_Nikita baltik díly za tip, to vypadá zajímavě! Píšu si na seznam (už chodím spát po jedné ráno a ten seznam furt teda bobtná!
)
Co říkáte na Krále Šumavy? Já jsem tedy hodně zklamaná. Možná by to bylo lepší na voyo bez reklam, ale ne o moc. Líbí se mi tam jen Hess.
Náhodou jsem na čt1 zahlídla první díl Nabídky. Zajímavej počinek, budu koukat dál... Pohled do starýho Hollywoodu, kdy se ještě točily filmy za pár miliónů... a to, jak vznikal Kmotr, rozhodně stojí za ten čas. A Matthew k tomu
(i když nechápu, proč museli vybrat na hollywoodskýho producenta zrovna Angličana... nakonec mi to ale nevadí, já ho můžu kdykoliv)
A vy tady se Studnou
Je tam taky, jak se otec divně kýval? ![]()
Otec byl toho večera poněkud neklidný.barbucha
Jojo, to je to nejlepší ![]()
barbucha zatím se nekýval...má na to poslední díl![]()
A kouká někdo na Severance?? Já jsem úplně namotaná.
Aranel já :) mám za sebou první sérii a první díl druhé, počkám, až druhá naběhne celá; nevšimla jsem si, že ji pouští postupně... je to výborně natočený i zahraný, orwell meets kafka meets beckett, místy strašně působivý, místy se to vleče. určitě bych to doporučila, ale ne všem
Aranel kde kde?
barbucha když jsi tu zminila tu Nabídku, šla jsem se na ní podívat a vcelku mě to nadchlo. Viděla jsem jen prvni díl teda. Má to odpich, šťávu, zajímavost... Navíc jsem vůbec netušila, co se v pozadí Kmotra mohlo odehrávat. Za mě skvělý a příjemný překvapení.
Mě to taky překvapilo. Už jsem - pod vedením toho brněnskýho soudruha a ve světle jeho zlepšováků - nečekala v ČT nic kloudnýho. No zaplaťpámbu za to.
AranelViděla jsem první sérii,když byla nová, a teď jsem si ji dala znovu jako přípravu na druhou sérii, po takové době
. Z druhé jsem viděla zatím první díl, ten mě teda úplně nenadchnul, ale věřím, že to chytne stejné obrátky. U první série jsem to měla zrovna tak, rozjezd pozvolnější, ale stálo za to si počkat.
barbucha jo, to navíc taky, myslela jsem že ČT už je zabitá televize.
barbucha Když se líbí Matthew - viděla jsi Čas čarodějnic? Sice taková slaďárna ale na něho se dobře kouká ![]()
Lenka22 Je to na AppleTv, ale sambo to někde pirátí.
mitford sister To je právě hrozně zajímavej zážitek, že musím čekat celej tejden na další díl jako moje babička na Nemocnici na kraji města v sedmasedmdesátým!
a mezitím špekulovat.
Aranel ok, díky.
A doporucuji taky na ivysilani 4dilnou serii Alan Bates vs. Britska posta, neuveritelny pribeh!
Ano! Naprosto silene. Jeste se chystam na podcast na BBC Sounds, jestli zvladnu tu mluvenou anglictinu. Ale tu miniserii na ivysilani taky doporucuju. Sokujici.
barbucha Když se líbí Matthew - viděla jsi Čas čarodějnic? Sice taková slaďárna ale na něho se dobře kouká
Neviděla a asi to nedám, fantasy nevydržim
Jinak mně se na něj kouká taky dobře, nejvíc mě bere ten jeho sebeironickej výraz...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.