Sweet Potato Kalhoty kolem krku proběhly? ![]()
Přiznání
Sweet Potato Tak ale šátek je ti dobře
, to je 25% úspěch! Nebylo teď, bude příště, aspoň můžeš shopovat častěji :-)
Já chtěla shopaholikovat na HM online, ale všech deset předvybranejch kousků je vyprodáno! Už navždy
předpokládám, třeba všechny bleděmodrý letní šaty jsou fuč.
Sweet Potato
ja toho mam objednaného tolik, že se skoro stydím před recepční :)
měla jsem od pondělí jít do práce, ale prodloužili nám HO do toho 17.5. a přiznávám, že se mi tam nechtělo, a jsem ráda že nikam nemusím.. ale takhle úplně zvlčím![]()
viktorka_od splavu kliiidek. Já vlcela v předešlé práci. Klídek, teploučko. Půl dne na parfumanii a práci jsem si šetřila, abych měla do čeho píchnout i zítra. Už měsíc docela makám a celkem mi to prospívá. ![]()
continuity mně ani tak nejde o práci jako takovou, té mám furt stejně, ale je super že nikam nemusím a můžu si to dělat po svým. akorát čím dýl si na to budu zvykat, tím hůř se mi pak bude odvykat.
viktorka_od splavu můj odhad je, že to už do starých kolejí stejně úplně nevrátí.
continuity asi jak kde... už jsme současně s prodloužením dostali info že ještě v pátek 15. se zablokují všechny vzdálené přístupy. mj.
Ušetríte na licencích nebo čemu to pomůže?
continuity ne, nic takovýho. prostě z principu. to nepochopíš![]()
Priznávam, že som práve zjedla pol balenia zmrzliny Häagen-Dazs![]()
pecka půl balení je troška. Dyť ty kelímky nejsou zas tak velký :)
bram 400g balenie je dosť... A viac som zjesť nemohla, lebo len toľko mi zostalo
pecka počkej to má nějaký velký balení krom těch malých kelímků?
Uz jsem tak zoufala ze svych samodomo kucharskych vytvoru, ze jsem prave odklikla objednavku na kfc rozvoz. :D a to jsem mela radost, ze mi nejak mizi treti brada a zacinaj mi byt volnejsi jedny kalhoty. :D
Z jednoho kfc nepriberes :)
notna Tak Keanu by nemusel mít ani řízek...:-).
Já mám taky přiznání, že se netěším, až muž začne zase jezdit do práce. Dělám převážně z domova a on jezdí do kanceláře, teď tedy děláme z domova oba. Trochu jsme to na začátku museli ladit, ale teď mi tu bude asi smutno, až se to vrátí do starých kolejí.
razorblade vařit pro jednoho je děsný. Vůbec mě to nebaví. A když se k něčemu dokopu, bud to jím tři dny, nebo kus vyhazuju.
A rozvoz k nám neexistuje![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí