pecka hlavně že ti chutnala :-)
Přiznání
Dadoo Ja to prave taky uvarim na tri dny
a dnesni porci jsem se rozhodla nechat na zitra, protoze bych to do sebe soukala uz s nechuti. A ty jeste na rozdil ode me umis varit, ale ja jsem takovej babica
kolikrat se mi stane, ze mi jidlo, ktery si uvarim, nechutna![]()
Zina Tak tady bych mohla chodit do sdílený kanceláře já, vlastně jsem od začátku mohla, vlastně jsem nikdy nemusela přestávat... ale kromě toho, že jídelní stůl není nejergonomičtější, je to nějak strašně fajn být tolik spolu!
notna Já to tu už několikrát psala, je to taková šifra mezi mnou a kamarádkou :-). Začalo to klasickým rozhovorem o nějakém chlapovi, jestli by za to stál a ona mi řekla, tak kdyby byla válka a on měl řízek... Pak jsme to u některých jedinců zkrátily na - ten by ani nemusel mít řízek :-).
999
jj klidně bez řízku !
999 to je dobry![]()
razorblade vařit pro jednoho je děsný. Vůbec mě to nebaví. A když se k něčemu dokopu, bud to jím tři dny, nebo kus vyhazuju.
Já jsem šťastná, že to jím 3 dny, tzn. 2 dny nemusím vymejšlet, co budu vařit
razorblade KFC jsme měli včera, v rámci oslavy narozenin syna. Jak jsem celý den v práci, tak jsem byla ráda, že jsem poprvé (co jsou doma) nemusela vařit. Ale nadšení nikde, měla jsem to poprvé v životě a taky naposled
. Včera jsem to završila honzovkama ke kávě.
Dnes v práci měl kolega narozeniny, takže donesl chlebíčky těsně před obědem. Doma chtěli všichni bramborák s kuřecím, který měli dole v restauraci a tak jsem se přidala
. Takže hned druhý den po sobě bez vaření a ke kávě kus Marlenky ze včerejší oslavy. ![]()
Když to čtu, tak to je fakt do přiznání
.
razorblade přiznávám, že nejen mi nevadí jíst to samý víc dnů po sobě, já jsem schopná klidně uvařit to samý další den znovu
akorát teda když vařím, tak si to právě uvařím přesně takový, jak mi to chutná. takže doma trochu boj, protože jim to občas nejede a dožadují se "správných" receptů![]()
Renusatko KFC vubec nemam rada, jedla jsem to asi 3x a ve dvou pripadech mi z toho bylo vylozene zle.
Tulipe qurrito jsem měla nedávno, protože to bylo jediné jídlo, které se dalo sehnat cestou z brna. bylo mi z toho těžko dva dny.
když už, tak jsem rozhodně volič mcdonalds :) z toho mi aspoň není blbě.
mně kfc hrozně smrdí, a vždycky mi všechno od nich přijde takové...suché a divné.
Jiná Realita aha, já to mám přesně opačně, mcd sou divný suchý drtiny, v kfc mi docela chutná, ale mít to nemusím, je to prostě z nouze když nic jinýho není
viktorka_od splavu mně v mcd vyloženě chutnaly jejich limitované wrapy. s krevetami a někdy před dvěma lety měli v létě s mozzarelovými kuličkami. hamburger jsem tam nikdy neměla, netuším, jaké jsou.
Jiná Realita hnusný jak.. no prostě nedobrý. já krom salátu (strašnej) a hranolek nic jinýho nejedla, vyhýbám se tomu, ale někdy je to jak píšeš, jiná možnost neni. v kfc si dává muž nějakej hamburger, je to teda echt mastný a tak, ale chutný, a mně chutná twister a ten jejich pověstnej coleslaw. špatně mi nebývá nikdy z ničeho, akorát je mi těžko a nedobře, když musím tuhle stravu jíst delší dobu, brrr
Já se teda přiznávám, že když nevím co bych kde ulovila, neurazí mne ani jedno.
Před 25 lety mi v McD chutnala zmrzlina a kafe. Od té doby jsem žádný fastfood neměla.
V KFC mi chutnal takový mrazeny koktejl? Ale příšerné sladký. Jinak mcd nikdy.
Vlastně před lety mívali smažáka. To jsme si občas koupily s dcerou na Zličíne do auta. Rychlovka v nouzi. Pak to zrušili.
Kdyz už, tak KFC. Stripsy a coleslaw. V nouzi.
Já mám hamburgery z McD vyloženě ráda, čím větší, tím lepší. A nejradši ty že sýrové sezóny ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí