Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 30. dubna 2020 23:03

Potrefenáhusa 711990 přes okýnko funguje a u náměstí https://prazirnazoban.cz/ taky přes okýnko

Offline Kokoska
35032 příspěvků moje polička 01. května 2020 17:56

Isca a šťovík a spodni konce vysokych stebel travy, kdyz se vytahly z listu, bylo to krasne sladky. A cervenej jetel, kvety byly v tech trubickach taky sladky.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 01. května 2020 18:09

Hm...tak po tom co se to miliardkrat zmenilo, se nakonec ten muj pan bratr na konci kvetna zeni.

Nemam co na sebe, ale jestli tam budu muset trdlovat v rousce, tak je to asi beztak uplne jedno

Offline Sweet Potato
40491 příspěvků moje polička 01. května 2020 18:13

Kokoska My jsme jako děti žvýkaly "šťovík", až mnohem později jsem zjistila, že šťovík je něco úplně jiného. A ještě později jsem zjistala, že to byly mladé výhony křídlatky japonské.

Sedmikrásky a spol klidně, ale pampeliškový stonek bych nedala, brr, hrozně hořké.

A můj muž dodnes dává k lepšímu, jak mi donesl k osmnáctinám karafiáty a já je k jeho překvapení začala okusovat!

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 01. května 2020 18:25

Kokoska Jo,  ty trávy Sweet Potato U karafiátů ty okvětní lístky? To si dovedu představit, do stonků bych se asi nepustila

Offline Magráta
8133 příspěvků moje polička 01. května 2020 21:33

Lama_z_Lana to ještě stihneš si něco pořídit:-)

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 01. května 2020 21:42

Magráta no...mne se do toho nechce moc onvestovat se priznam, ta svaba bude asi takova """"prava jhoceska""", bude asi dost veselo.

Bude nekde na statku, takovej vesnickej styl nebo co. Tak nechci zadny vylozene formalni saty, abych je pak unosila jako letni. Projela jsem zalando, hm atd, ale prd a nebo drahy

Offline kocoureksuggy
1385 příspěvků moje polička 02. května 2020 17:37
Reakce na Kokoska:

Isca a šťovík a spodni konce vysokych stebel travy, kdyz se vytahly z listu, bylo to krasne sladky. A cervenej jetel, kvety byly v tech trubickach taky sladky.

​Ježíš, moje dětství!

Online brrr
12371 příspěvků moje polička 03. května 2020 22:27

Začali jsme s klukama číst knížku Anička, mluvící potok a dalci schovanci ústavu paní Majerové od P. Koťátka a přiznávám, že ji nikdo nechápem (ale je pěkná)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 12. května 2020 19:12

přiznávám, že se jdu snažit, abych nikdy nedopadla jako tenhle člověk, kterého už v pátek srazilo auto, a ještě pořád nikomu nechybí. to je fakt smutný.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 18. května 2020 18:25

Priznávam, že som už z toho všetkého tak zmagorená, že som sa dnes po skončení konferenčného hovoru išla prezliecť a umyť si ruky

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 18. května 2020 18:28

slniecko Promiň, ale . Díky za zlepšení nálady!

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 18. května 2020 18:35

a já se teda přiznam, že mě (zřejmě teda šprtku nejšprtovatější) překvapuje, že se někdo přihlásí do jazykovýho kurzu a pak neplní úkoly, nebo jen vlažně - je to online kurz a ty úkoly jsou podstatnou součástí, jinak se to jeden nenaučí. Ten kurz je samozřejmě placenej, mně by to přišlo jako vyhozený peníze..

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 18. května 2020 19:02

Ounz Možná to někomu platí třeba zaměstnavatel? Zažila jsem takový lidi v jazykových kurzech a fakt to bolelo

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 18. května 2020 19:04

Potrefenáhusa no, možný to je..(ale v Berlíně se mnou byl Holanďák, kterýmu to zaměstnavatel platil a ten makal fest, asi je to hlavně o lidech)

Offline tv
4246 příspěvků moje polička 19. května 2020 19:19

Dnes mi volala paní ohledně zaměstnání ve stylu " mám na vás kontakt od paní ředitelky te a té, prý jste moc šikovná, potřebovala bych vás.". Desetiminutový rozhovor, kdy jsme si ujasnovaly, co a jak. Večer SMS s dotazem, jak by to bylo v případě OCR. Tož jsem z toho dost rozladěná. Jedná se o práci ve školství, sama ma dvě malé děti. To mám už  ze startu zatajovat, že mám děti?

Offline Kora
příspěvků moje polička 19. května 2020 20:21

tv tak pokud se nepletu, vůbec se na to nemá co ptát 

Offline tv
4246 příspěvků moje polička 19. května 2020 20:34

Kora nema se ptát na děti, ale při rozhovoru jsme řešily, jestli stihnu školku, musela bych dojíždět. 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 19. května 2020 20:39

tv no já bych nic netajila, ale zas se nedivím že se zajímá, tak pokud bys měla pořád nemocný děti a byla imrvere na očr, tak tě asi potřebovat nemůže? řekla bych narovinu jak to mám a hotovo, buď se jí to bude líbit nebo ne, asi to zaměstnání za každou cenu nepotřebuješ.. teda doufám.

Offline tv
4246 příspěvků moje polička 19. května 2020 20:50

viktorka_od splavu já právě nic netajim, rovnou jsem řekla, že mám dvě děti a do čtyř je musím vyzvednout ze školky. Letos jsem na OCR byla týden, teda pokud nepočítám korona prazdniny. Takže imrvere na OCR jsem nebyla, ale vím já, jak to bude s nemocemi po prázdninách? Zaměstnání nutné potrebuju, tady je to docela zoufalství...jako lhát nebudu, neumím to.