Dalia Držím palec, ať vyšetření proběhne v klidu a výsledky jsou dobre! ![]()
Přiznání
Dalia
bude to dobry..!
Dalia neboj se a dobre to dopadne ![]()
Dadoo eM Pavlena Lama_z_Lana Jste moc hodné, děkuji! ![]()
Dalia taky drzim pesti!
Dalia držím palce!
Tak jsem se ujistila, že nejsem typ na single dovolené. Ani single se psy. Mne bylo smutno a nebavilo mě to. Přítelkyně na kterou jsem se tam těšila, bohužel musela změnit plány a tak jsme se moc neužil.
Pokud byste ale chtěli někdo jet na dovolenou na Šumavu, musím doporučit cirkevni penzion Domus Maria v Kašperkach. (nepotřebuji to) Je v budově bývalého arcidekanstvi přímo na náměstí a má úžasnou historickou atmosféru. Všude sami svatí a andělé.
Ubytování i pro velké rodiny. Maji ohromnou zahradu, takže pro děti úplně super! Ceny vlídné, parkování ve dvoře.
Pro rodiny s dětmi vážně skvělé. Kašperky jsou kouzelné a všechny turistické zajímavosti na dosah.
Dalia To MUSÍ ! být dobrý
! A výsledky snad hned ten den odpoledne
?
Hanka H Hani, výsledky tak za týden. A na kontrolu mám jet až koncem srpna, takže nevím, zřejmě budu čekat až do kontroly.
Děkuji za podporu! ![]()
Dalia To je divné - až za týden?! U nás je má doktorka k dispozici ještě ten den odpoledne. Určitě jí zavolej, ať se zbytečně nestresuješ!![]()
Hanka H Urcite je neoznamuji hned, taky jsem vzdy musela cekat do dalsi kontroly. ![]()
Dadoo Teda, to je pro mě novinka. Na tuhle faru jsme dlouhá léta jezdili se sborem na letní soustředění. Sami jsme si tam opravili 3 místnosti dostupné samostatně z průjezdu. Skončilo to až se změnou faráře a teď najednou už to není ani fara. Každopádně genia loci potvrzuji.
Dalia držím palce!
Dalia ať to dobře dopadne ![]()
Dalia Držím palce
.
Dalia Taky držím palce, určitě to dobře dopadne ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí