Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 21:50
Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 22:27

Catherinne vazne? Ake obrusky mas na mysli? Ze teda skusim

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 22:30

Ignis mozem pouzit slovo jesen? Nie je na p

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 22:30

Catherinne tři minuty?? to je děsně moc, já mám hotovo když to budu fakt leštit do minuty ne dýl.. a to z toho musíš napřed sundat ty mřížky a strčit do té myčky ne?

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 22:31

Janulik03 Jesen je hezke slobo, skoro jako jaro!:-D

49376 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 22:31

Janulik03 jeseň je hrozně hezký slovo.. evokuje to hezčí z podzimu, to co mám ráda..

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 22:38

Karja viktorka_od splavu ja mam jesen rada, zem vonia, trplo je znesitelne, vecer je citit po dazdi, kvety este kvitnu, polia su poorane a vyzeraju tak uhladne, farebne listy sustia pod nohami, pecu sa gastany, zapalime v krbe. Mam pokracovat?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 22:42

Janulik03 ano a teraz popis, co pride potom. Taky  november ( uf az mi je uzko ked na to pomyslim)

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 22:44

paktofonika nejlepší strategie ever, hlavně v rámci těch dalších činností skoro bezpracná... 

edit: a protože přibylo celkem dost přáspěvků, tak jen upřesnění, že je to k tomu plynovému sporáku :-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. srpna 2020 22:45

Mrakoplas listopad je nejhorší měsíc roku, a to přesto, že ten měsíc se narodil první syn. Je dlouhý a není v něm nic dobrého, samá tma a sychravo.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 22:46

Karja já vůbec nechápu, co je za problém s čištěním plynového sporáku. Do minuty mám hotovo. Jenže já tam ani nemám co čistit. Asi vařím nějak čistě nebo nevim, občas nějaká kapka omáčky nebo naprskaný olej, ale žádné drhnutí po vaření. Jediné co je navíc, tak před čištěním sundat mřížku. Desku mám 20 let, nerezovou a na ní ani flíček.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 22:46

Mrakoplas vyrezieme dyne, este dopecieme gastany, kvitnu chryzanteny v krasnych farbach, rozbalime teple deky na terase, nakupime sviecky, vytiahneme pletene svetre makkucke a prejdeme z prosecca na cervene vino.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 22:48

jinx ja ne, doufam, ze dnu jako ten dnesni nas jeste par ceka, pokud mozno o vikendu, abych se jeste mohla jit vykoupat :)

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 22:49

Renusatko nemam mriezku mam 4 samostane horaky a hlavne to cierne sklo sa blbo cisti . Inak minplyn vyhovuje len to sklo by som asi uz nevybrala

49376 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 22:50

Janulik03 to zní tak krásně

já mám: ráno zvoní budík a venku je tma jak v pytli, nenávidím vstávání! v práci vidím za oknem že venku je hezky, svítí sluníčko a to všecko... nicméně, než mám příležitost vyjít ven z budovy tak už je.. tma jak v pytli a pro mě tma=nic nedělej a spi, takže po dobu tohoto svinstva nejsem schopná mimo práci vůbec nic dělat, ležím a tupě čumím a čekám, až se rozední:-(

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. srpna 2020 22:51
Reakce na Renusatko:

Jediné co je navíc, tak před čištěním sundat mřížku. 

​Už jen tohle. Zvednu tu mřížku a teď kam s ní. Indukci otřu hadrem a je to, žádný čistič, nic. Navíc se musí očistit i ta mřížka. Ale já teda čistotně vařit neumím. Já jsem vařila na plynu, sklokeramice, klasickém sporáku na elektřinu a teď na indukci a neměnila bych.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 22:55

viktorka_od splavu tak to mas blbe . Ja mam budik o 3,20 tma je tak ci tak. Ale koncim o 12 a to je super. Alebo vstavam neskor a z prace pridem o 18 co je tiez fajn mozem este byt dlho hore . Proste mi to nevadi tak ako mam rada jar, leto len tie horucavy viac unavia, jesen a zimu tiez. Neviem si predstavit zit lrn o jednom obdobi, prave to striedanie je krasne. Kurnik teraz to vyzera ze nieco vzala na naladu alebo co

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. srpna 2020 22:59

Janulik03 s tím střídáním období souhlasím, po čase se každé roční období omrzí. Bohužel v Praze poslední dobou podzim trvá půl roku a zima 2 hodiny.

49376 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 23:00

Renusatko mně fakt dost často něco přeteče, pak si tam pokládám vařečku špinavou, atd.. navíc teda tu skleněnou plochu jsem se v malé kuchyni naučila používat jako součást kuchyňské desky, takže na tom dělám všecko (i když už malou nemám). takže ta mřížka byla vždycky taky špinavá - tím přetečením apod - tu je nutný nějak očistit, odložit bokem a pak utřít tu plochu - s tím potíž není, jen že to je trochu členité okolo těch hořáků ale to máš pravdu je to hned. pak teda ty hořáky samotné, když ti na ně něco nateče a zapeče se to tam, musí se občas rozebrat a ty části taky vyčistit. pak dát mřížku zpět. nějakých 5-10 minut to vezme a jako jasně, to je nic.. jenže z takových "niců" se skládají všecky práce v domácnosti a mě to prostě nebaví, zdá se mi to přebytečný když to lze eliminovat z x krát 5-10 minut na x krát minuta:D

49376 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 23:02

Janulik03 nee to nevypadá, ty jsi prostě neskutečně pozitivní a energetická já jsem takovej slabší kus, tu energii prostě nemám a není kde brát, drtit to na sílu jsem si už vyzkoušela že není dobrý nápad, tak prostě počkám a ono se to zas zlepší, jenom bohužel ten život má omezený čas:-(