Evaeva Tak mřížku jsem za 20 let musela čistit jednou, když vařilo dítě. Jinak nemám důvod, nic na ní nekydám
. A položím ji jen na vedlejší půlku, takže problém žádný. Ale je jasné, že každému vyhovuje něco jiného a najde 100 důvodů proč to druhé ne
.
Přiznání
Renusatko vždyť jasně. Já to mám jako Viktorka, vždycky něco přeteče nebo nakydám a nerada uklízím.
viktorka_od splavu Tak si rychlík, ono to třeba čisté je, ale to černé sklo dělá šmouhy a s čistící ubrousky a vyleštěním papírem je to lesk jako blesk.
Ale pokud máš hladkou desku, tak je i minuta vlastně dost!
Catherinne no právěže! já za 30 vteřin nemám co dělat a má to lesk jak blesk:-))) ale zas výměnou za to že na tom plynu se přecijen vaří líp![]()
viktorka_od splavu ja som bez slnka a svetla tiez uplne nemozna, uz roky bojujem za zimny spánok ale nikto mi to zatial neumoznil ![]()
viktorka_od splavu no jo, plyn chtěl kuchař, já to za to občas přešolíchnu.
Jsou lepší kratochvíle .
Mrakoplas v příštím životě se narodíme jako medvědi![]()
viktorka_od splavu Mrakoplas kam se posílá zápisné?
Mrakoplas
listopad je nejhorší měsíc roku, a to přesto, že ten měsíc se narodil první syn. Je dlouhý a není v něm nic dobrého, samá tma a sychravo.
V listopadu je už těšení na advent a příslib jednoho volného dne navíc, kdyz zrovna nepadne na víkend. Pro mě je nejhorší únor, zima je mi už dlouhá a do jara ještě daleko. Trochu to ale vylepšil chlapeček, můžu plánovat dort a vybírat dárek k narozeninám ![]()
razorblade zatim to vypada, ze se ti to splni :)) mne se vcera tak nejak zastesklo po temnem listopadu, kotnickovych botach a tezkem vinu:)) ja mam ty mesice do konce roku rada, leden a unor jsou pro me k nepreziti. Letos jsem v lednu aspon zmizela do Indie, coz bylo skvele, ale pristi rok mam jine cestovatelske planu, takze takove prijemne zkraceni asi nehrozi.
Nesnasim letošní vedro a nesnasim vaření na našem plynovým sporaku. Plus teda se divím, ze se nemusi něco ze sporaku mejt, vždyť je na tom za chvíli ten mastnej film
u toho frosche na kuchyně ze sody pozor s drevenyma deskama, dela šedý fleky
Vy jste mě rozložily! Ten podzim ve vašem popisu zní tak hezky!! A já ho mám v podstatě ráda, i když na mě vždycky působí tak teskně a nostalgicky....ale ještě bych si trochu léta užila, ani jsem nevytáhla všechny letní šaty!!
Garfie ja myslim ze leto a babi leto jeste chvili bude. Na babim lete me stve, ze rano je uz sveze, ale odpoledne teplo az horko.
jinx Já jsem vlastně s letošním počasím zatím dost spokojená. :-) Tak mi ten pocit vydrží až do konce roku.
Garfie ja taky, krome tech tricitek v poslednich dnech mi to typicke ceske leto naprosto vyhovuje:)
ÚÚnor je takový zbytečný měsíc, však má taky jen 28, max. 29 dní ![]()
My tady na tom kyperském slunci opět jedeme s manželem naši mantru, kolik let ještě budeme v Čechách, než se přestěhujeme někam, kde nemají komíny :-). Jsme tu šťastný jak blechy v tom teple.
žluťásek mě právě únor ani leden tolik nevadí. Jednak už je víc světla a taky můžu doufat, že ta zima přecejen přijde a budeme moct třeba i sáňkovat nebo bruslit. A taky se jezdí na hory.
Janulik03 Tvuj podzim zní tak, že bych se pomalu začala těšit. A já ten konec léta vždycky protrpím. Snad, kdyby to světlo aspoň zůstalo, smiřovala bych se s tím líp. Možná to má co dělat s datem narození?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí