Zarinya Však já právě myslela, až tam člověk bude na stálo...:-) že vlastně nejraději bych přijela do Čech na návštěvu v létě. Já hory taky moc nemusím, proto ani nemám ráda zimu, ta je hezká jen se sněhem. Mám ráda jen Vánoce. Hele, tak na jaře a podzimu se shodneme! ![]()
Přiznání
Zarinya Přesně. Řecko by mi asi vyhovovalo nejvíc. Letošní léto v ČR není nic pro mě.
U vody poprvé v srpnu, to už jsou dva teplé měsíce pryč a neustále pršelo. Jak moje mamka nadávala poslední dva roky na sucho, tak letos na to, že jí na zahradě vše plesnivělo a kvůli blatu tam nemohla ani jít
. My jsme měli v plánu 4 týdny u moře, ale bohužel kvůli koroně jsem ráda za 2.
Zarinya Ja potkat nejakyho Reka jak ty a on by si me chtel odstehovat, no ja bych to neprezila!:-D. Pro me je idealni CR, jen by to chtelo to more nebo nejaky jezero, aspon na koukani!
Karja mě teda vyhovovalo Slovensko velmi. Pokaždé když jsem se v životě stěhovala, jsem si pohoršila.
Poslední nabídka byla do Dusseldorfu a to jsem už razantně odmítla o tom byť jenom uvažovat.
Karja no pozor!ja chci prestehovat reka do Recka.
to byl muj napad a on si uhajil jen ty zimy v nemecku.![]()
Ja znam i reky co nadavaji na horko.(muj muz tedy ne)
Renusatko na me byla trochu zima i letos v cervenci v recku.![]()
Zarinya Renusatko 999 My to máme v plánu tak, že léto v Čechách, zbytek roku v teplých krajích...:-)
Ale to je dobrej plán, ten by se mi taky líbil. Manželovi už míň, on horka moc rád nemá ![]()
Jinak obecně mi na začátku podzimu vadí, ty tepelné rozdíly. Odpoledne na sluníčku teplo, ve stínu / v podvečer hnusná zima. Takže buď sebou člověk vláčí kus hadru, který mu většinu času překáží nebo klepe kosu. O variantě otevřené/ zavřené boty/případně ponožky nemluvě.
Nevadí mi vedro venku, ale absolutně nemůžu vystát, když je mi vedro, protože jsem nabalená a nemůžu se svlíct nebo zout.
Zlatý léto, jak je nad 25 stačí šaty a sandály a pohoda. ![]()
No a pak ta představa dalšího půlroku blbého počasí mi nepřidá. Ještě že mám v listopadu narozeniny (sice už to moc na slavení není, ale dokud dostávám dárky, je to furt dobrý) a v prosinci ty Vánoce.
Vyhovovala by mě varianta Sweet Potato po podzimu zase jaro/léto. Nebo i ta zima, ale max měsíc a se sněhem ![]()
Ignis Sweet Potato je genius,skoda,ze to nemuze prosadit.![]()
Zarinya Zatím jsem v menšině. Ale já na tom makám! Petice je skoro hotova![]()
Sweet Potato Podepisuju okamžitě!! ![]()
Zarinya Tak to jste se dobre nasli! Si predstav nejakyho Skandinavce!
Po podzimu hned jaro v žádným pripadku ![]()
My, milovníci zimy, vám taky nebereme léto, tak pozor.
Ignis já naopak ty tepelné rozdíly miluju, teda lepší na jaře, ale i tak. Jak ráno člověk vyjde a je krásně svěže a odpoledne je příjemně, ne jako teď, když je pořád horko a člověk si od toho neodpočine. Dokud jsem chodila do práce, tak jsem se oblíkala tak, aby mi odpoledne nebylo horko. Za těch pár minut na metro nezmrznu.
Karja no to by asi neslo ![]()
Ignis já naopak ty tepelné rozdíly miluju, teda lepší na jaře, ale i tak. Jak ráno člověk vyjde a je krásně svěže a odpoledne je příjemně, ne jako teď, když je pořád horko a člověk si od toho neodpočine. Dokud jsem chodila do práce, tak jsem se oblíkala tak, aby mi odpoledne nebylo horko. Za těch pár minut na metro nezmrznu.
Přesně, nejhorší je úmorné vedro hned od rána.
Pinot Noir Kdyby od rána, celou noc a pak znovu dokola. Máme tu krásných 27 C.
Ja to predtim spatne napsala. Skandinavce bych nechtela,ale s mym muzem bych i na kraj sveta sla.![]()
Pinot Noir ja ty horka od rana miluju
Na to se tesim v lete nejvic.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí