kocoureksuggy mrzí mě to, upřímnou soustrast.
Přiznání
kocoureksuggy uprimnou soustrast.
kocoureksuggy Úprimnú sústrasť.
kocoureksuggyS maminkou mě to moc mrzí. V mém okolí je to teď dost časté a často nečekané. Na Silvestra jsme si přáli, aby ty dvě pěkné kulaté 20, které tak hezky vypadají, přinesly jen štěstí. Nevím, jestli to někde tak je, ale moc šťastný rok to není ani u nás doma. Nedá se to sovnávat, ale už teď doufám, že ten následující bude lepší.
Renusatko ja nemam dvojky rada a 22 mi nosi smulu, tak se trochu bojim, co bude.
kocoureksuggy je mi to lito, s takovou veci se tezko smiruje.
Kokoska Já nevím jestli to psal někdo tady nebo mi to někdo říkal, že si všichni přáli na Silvestra krásný rok s takovým číslem a nějaký kamarád, zaměřený na astrologii jim řekl, že krásný a klidný určitě nebude, spíš naopak.
Renusatko no vida
U nás se už ten Silvestr ( jako přání) moc nevyvedl. Nebyli jsme schopni se zorganizovat, totálně ožralý člověk, který s náma bezne nejezdí, odpálil světlice mezi děti ( naštěstí se nikomu nic nestalo), vůbec jsem se nemohla na ta přání soustředit, muže jsem hledala ještě 10 minut po půlnoci, prostě už v té chvíli jsem si řekla, že doufam, ze se nám to nevymsti.
Dobrý to letos není, ale kdyby to dopadlo alespon takto, jak je to ted, tak ještě budu ráda, protože zatím je to akorat neskutečný voser na všechny strany. Docela se bojím, že bude hůř.
continuity Asi tak, vlastně začínám mít nepříjemný pocity až teď. :-/ Já se hlavně bojím toho Japonska, je vcelku jistý, že vyjedeme covidu navzdory a to za stávajících podmínek (které ty dva, tři roky klidně můžou vydržet) znamená v podstatě zlatou klec, nebo spíš klec, ani ne zlatou!
Všem moc děkuju.
Garfie ja si prave docela gratuluju k tomu ze moje deti pujdou do prvni tridy a situace uz snad bude stabilizovana, ovsem zacinam mit ponekud neprijemny pocit ze treba more neuvidim ani pristi rok, letos mame vyjet za 2 tydny a uprostred toho jedineho tydne ma moje mamka promoce... To proste nevymyslis![]()
kocoureksuggy a tohle teda taky![]()
Tohle je blbý no. My jsme se měli vidět s částí rodiny po dvou letech a úplně to padlo. Sice jsme za sebou nelítali pravidelně, ale zas ty pauzy nebyly tak moc velký a hlavně, kdykoliv kdokoliv mohl sednout na letadlo a letět. Ten pocit, že to nejde... Jako už jsme to zažili kdysi horší, protože tenkrát bylo jasný, že už se nikdy neuvidíme, haha. Třeba pro babičku tohle ale je hrozně pitomý, tam je jasný, že jí nezbývá už neomezeně mnoho let, aby viděla svoje děti, vnoučata, pravnoučata.
Já teda furt doufám, že bude vakcína nebo lék a tím se to šílenství utne.
dynda Ach jo. :-( Pro ty starší lidi je tohle nejhorší. Tak si budeme držet pěsti, snad se to nějak ustálí.
Držím pěsti každopádně! Japonsko závidím a taky bych na tvém místě tam chtěla, tak snad všechno proběhne hladce. My i s těma dětma to nějak zvládneme, pro generace před námi je to horší, jednak se covidu pochopitelně bojí, jednak ta bariéra, když se zavřou hranice a přestanou lítat letadla, nebo jenom to, že se výrazně zdraží letenky. Komplikace no.
kocoureksuggy uprimnou soustrast ![]()
Děkuji
kocoureksuggy Upřímnou soustrast, maminka je jen jedna.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí