Dnes jsem byla na kurzu 3D tisku. Myslím že potřebuji 3D tiskárnu ![]()
Přiznání
JankaM a ked si ju kupis budes mat doma prvy polrok natlacenych tolko hovadin
normalne som uz myslela ze uz nic nie u nas nevytlacene. Vsetky postavicky z rozpravok, tavky, stuple ani neviem pozmyslat cl vsetko
konecne uz teraz na nej tlacia lrn veci co potrebuju ale bol to nekonecny prival blbin. Tak bacha ![]()
![]()
Janulik03 děkuji za upozornění
už jsem trochu vychladla, když jsem teď nebyla schopná sama navrhnout ani takovou jednoduchou kostku. Při tom to dnes na hodině vypadalo tak jednoduše ![]()
JankaM len do toho daju s s tym robit skvele veci, muz je modelar slietadlami a vyraba si teraz vlastne komponenty a kupodivu mu tie lietadla aj lietaju
alebo taky nahradny diel nakosacku co sa pokazil v case ked sa nedalo ist do obchodu,...
Janulik03 jednu chvíli jsem měli doma ty tiskárny 3. teď už se ti zredukovalo jen na jednu a to s tou spoustou vytisknutých hovadinek potvrzuju
. ale už je klid a slouží taktéž k tisku komponent pro modelarinu, u nás jsou to rc auta
Janulik03 AprilTwelve u nás by to byly také díly na modelaření ![]()
Přiznávám, že ač necyklista, vydržím se dívat na celou etapu TdF. Když tam je tááák krásně.
brrr taky moc ráda koukám. Krajina a městečka jsou nádherná a cyklisté mají pěkné zadky![]()
Edit: hezké zadky mají samozřejmě ciklisti a ne cyklistika.
brrr moje kamaradka se diva kazdy rok a rika, ze je strasna skoda, ze zabiraji i ten zavod ![]()
Lamicka Souhlasím s kamarádkou!!!!!
Lamicka mam to stejne ![]()
Lamicka Na ofiko stránkách mají povídání k zajímavostem (přírodní, kulturní památky) kolem kterých jedou.
brrr to je zajimave, to jsem nevedela
brrr moje kamaradka se diva kazdy rok a rika, ze je strasna skoda, ze zabiraji i ten zavod
![]()
Jako něco na tom je. Já se vždycky dívala hlavně na ty etapy, které vedly krajinou, kde jsme třeba byli...ale i tam, kde jsme nebyli, to vypadá nádherně!
(Dnes jsem se vrátila z dovolené ve Francii, fňuk.)
Menzel
nepřekvapilo mě to, ale je mi to moc líto.
Je to letos divný rok. A při tom takové hezké číslo 2020. Přesně před měsícem zemřela moje maminka.
Renusatko zrovna to čtu, padl na mě smutek :(
kocoureksuggy upřímnou soustrast
Pinot Noir
Děkuju, nějak se z toho nemůžeme vzpamatovat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí