999zítra to zkusím při obědě ![]()
Přiznání
Vilemina Já to musela vypnout, nějak mne to rozsekalo.
Kokoska Prijd taky :-).
Vilemina Já to musela vypnout, nějak mne to rozsekalo.
Mě definitivně rozsekalo vlastně až to, že to je koncert z roku 2006.
paktofonika Ono se to vlastně moc nemění, proto to spousta lidí vnímá jako archaismus :-).
moora :-).
Ta nostalgie? Seš o dost mladší, ne?
pro mě je třeba Mišík víc osobní, poslední koncert v r.83 byl u nás na Mělníku(poslední ročník na gymplu), ale je fakt, že je to celý hodně takový smutný(jo, popíjíme, proto ta sentimentalita)
999 chces stareho psa ucit novym kouskum? ![]()
999 aha, to som práve nevedela :)
Vilemina Mišíka jsem videla zive vloni v kvetnu, uzasny to bylo.
Jinak teď koukáme na art na Prokopa, nostalgie děsná!
Ale je to paráda! Ještě i se Skoumalem.
A Radimem Hladíkem.
Kokoska ta jeho poslední deska je geniální! Skladba Jednou.
999 bude to i online?
paktofonika ta obecná pravidla se nemění - to že muž v místnosti smeká platilo jak v dobách, kdy pánové nosili klobouky, tak i dnes kdy borci chodí v kšiltovkách:P
mění/rozmělňují se max taková ta pravidla co byla vázaná na rozdíly mezi muži a ženami, například když někdo přichází/odchází od stolu a přítomným podává ruku, pravidla praví že muž vstane, žena může podat ruku a zůstat u toho sedět - to se stírá a vstává každý. ono je to takové přirozené, na to není potřeba chodit na nějakou akademii:-)
Jsme to psaly zároveň... Na posledním albu už má své oblíbené i tříletý syn a říká, že to zpívá hodný pán ![]()
Já Mišíka vídám posledních cca 15 let jednou za čas. Je dobrej pořád. Poslední album se moc povedlo, doufám, že to taky uslyším živě.
Je výborný. Hudebně i lidsky, ráda ho poslouchám a potkávám.
Kokoska Ne, bude večírek :-).
Magráta Myslím, že on-linu máme všichni plný zuby. Přijeď :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.