Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Potrefenáhusa
38381 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 16:24

MP Marge tak zase v tom párovým soužití se občas vyskytnou situace, kdy člověk vypadá i hůř než po hodině spinningu. Mně se třeba chlapi, který se mi líběj, líběj i jetý a zpocený (když třeba pracujou )

Offline Samantha
3240 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 16:27

MP Marge 

Já bych se asi zase nechtěla seznámit s chlápkem, kterej je schopen hodiny mlátit činkama a jinejma serepetičkama v posilovně... Mi připadají takový trošku ujetý na svý tělo a to jiný-ženský- by je možná ani nezajímalo (a teď nemyslím sexuální orientaci).

Offline MP Marge
6808 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 16:33
Reakce na Potrefenáhusa:

MP Marge tak zase v tom párovým soužití se občas vyskytnou situace, kdy člověk vypadá i hůř než po hodině spinningu. Mně se třeba chlapi, který se mi líběj, líběj i jetý a zpocený (když třeba pracujou )

​No to jo, ale tam predpokladam, ze ta pritazlivost vznikla uz predtim - i kdyz teda ja proti jetejm a zpocenejm chlapum taky celkem nic nemam, pokud se tak nedostavi treba na pracovni poradu  Ale u me je to spis tim, ze ja nejsem od prirody zadna kraska, a kdyz jsem v situaci, kdy se nemuzu zatraktivnit a jeste u toho funim jako sentinel - no nevim nevim 

Offline MP Marge
6808 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 16:36
Reakce na Samantha:

MP Marge 

Já bych se asi zase nechtěla seznámit s chlápkem, kterej je schopen hodiny mlátit činkama a jinejma serepetičkama v posilovně... Mi připadají takový trošku ujetý na svý tělo a to jiný-ženský- by je možná ani nezajímalo (a teď nemyslím sexuální orientaci).

​Tak to je asi kus od kusu, jako vsechno - treba muj byvalej, vysokej dustojnik americkeho namornictva ve vysluzbe, chodil do posilovny pravidelne proste proto, ze si chtel i v te vysluzbe udrzet svaly a kondicku, vic za tim nebylo. 

Ale je fakt, ze kdyz tam vidim takovy ty nagelovany typky... 

Offline Pinot Noir
29511 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 16:38
Reakce na Samantha:

MP Marge 

​To jsou děsný předsudky, tohleto.

Offline viktorka_od splavu
48969 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 16:46

Samantha to snadno o po par navstevach vytridis:-) zkus!

Offline Karja
43928 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 16:53

Samantha To je blbost, treba u nas v zapadakove se toho pres zimu za sporty moc delat neda, to fitko tak jako zbyde ten, co nechtej behat a jezdit na kole za tmy a mrazu:-D. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 21:08

přiznávám, že mě neskutečně ssss....štve, že eshopy snad zásadně fotí bílé věci na bílém pozadí  čumím jak puk a stejně nemám ponětí, jak ta věc vypadá.

Offline Aranel
6396 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 21:15

MP Marge jsem současnýho chlapce potkala v práci, ale pracovali jsme spolu rok a jiskra přeskočila až poslední měsíc. Hlavně ale je to práce v gastronomii, tedy mě celou dobu vídal převážně nejen nezatraktivněnou, ale spíš tu s neumytejma vlasama, tu s flekem od mlíka na oranžovým triku, tu provoněnou olejem z friťáku. A stejně, když pánbu dopustí...!

Ale teď už se snažím

48969 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 21:31
Reakce na MP Marge:

​No hlavne ja obdivuju, ze nekdo je schopen v posilovne se seznamit - kdyz se vidim, jak vypadam v posilovne JA, tak mne by na kafe nekdo mohl pozvat jen z cireho soucitu 

​já teda nejsem žádnej kovanej návštěvník, ale jak jsem tak vypozorovala u nás, tak některé dámy si dávají extra záležet.. např. dlouhé rozpuštěné vlasy do půl zad před každou sérií pečlivě natřást, přehodit, rozhlídnout se, znovu natřást... pár cviků.. pauza, vlasy, rozhlídnout...

Offline Gatita
8507 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 21:45

Jiná Realita Karja  S tim Tinderem nevim. Osobni zkusenost nemam, ale znama tam je a dava k dobru historky. Pochopila jsem, ze to je super efektivni a o prisun chlapu neni nouze. Ale mam takovy dojem, ze to mozna neni uplne pro citlive povahy a je treba se obrnit, me by to asi umorilo, ta rychlost, neustale nove moznosti a selektovani. Ta znama si to chvalila, ale ona si dala randeni jako projekt a moc se s tim nemaze, je trochu od rany a nenecha se snadno ranit nejakym joudou. Jo a pry tam casto načape nekoho znameho zenateho/zadaneho...

48969 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 21:46

Gatita tak já to ani nechtěla psát páč osobní zkušenost nemám, jen zprostředkovaně a právě co vím tak je užíván za tímhle účelem...

Offline Gatita
8507 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 21:52

viktorka_od splavu jo jo, uznavam, ze muj post je trochu z ranku jedna pani povidala. Ale kdyz mne to pani povidala zrovna ted, tak zcerstva prodavam;)

48969 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 21:53

Gatita já s tebou ale právě souhlasím

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 22:04

viktorka_od splavu to se jim ty vlasy nepotej? ja kdyz vyvijim fyzickou aktivitu, tak mam vzdycky uplne mokrou hlavu

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 22:06

razorblade ja to mám tak isto, ale zistila som, že je to (medzi babami s ktorými cvičím) skôr výnimka. Ja vlastne po cvičení vyzerám ako splihlá panda a väčšina báb s ktorými cvičím má len také decentné fľaky, farbu a trošku orosené čelo...

48969 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 22:07

razorblade já jak ten pitomec cvičím jedině se sepnutýma vlasama do ohavně nepřitažlivýho drcku:-) ale tak nepotřebuju navazovat kontakty no:-)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 22:09

razorblade DrowRanger tomu houby rozumíte - musíte právě sexy potřásáním vlasy pěkně provětrávat a budete jak ze salonu 

Offline Pinot Noir
29511 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 22:09

razorblade Proto asi ty vlasy furt natřásají. Luftují 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 22:11

DrowRanger jj, ja jsem to jeste na jiny zensky nevidela... jen na svem otci. matka mi tvrdi, ze to tak mam uz od mimina, v lete jsem prej lezela v kocarku a ona mi jen menila pliny pod hlavou :D moc sexy to ale neni... hlavne kdyz treba clovek vyleze snezku... vsude kolem jen lehce orosene a ruzolici divciny a do toho tam vlezu jak s vlasama jak ze sprchy a rudejma tvarema :D :D :D