MP Marge tak zase v tom párovým soužití se občas vyskytnou situace, kdy člověk vypadá i hůř než po hodině spinningu. Mně se třeba chlapi, který se mi líběj, líběj i jetý a zpocený (když třeba pracujou
)
Přiznání
Já bych se asi zase nechtěla seznámit s chlápkem, kterej je schopen hodiny mlátit činkama a jinejma serepetičkama v posilovně... Mi připadají takový trošku ujetý na svý tělo a to jiný-ženský- by je možná ani nezajímalo (a teď nemyslím sexuální orientaci).
MP Marge tak zase v tom párovým soužití se občas vyskytnou situace, kdy člověk vypadá i hůř než po hodině spinningu. Mně se třeba chlapi, který se mi líběj, líběj i jetý a zpocený (když třeba pracujou
)
No to jo, ale tam predpokladam, ze ta pritazlivost vznikla uz predtim - i kdyz teda ja proti jetejm a zpocenejm chlapum taky celkem nic nemam, pokud se tak nedostavi treba na pracovni poradu
Ale u me je to spis tim, ze ja nejsem od prirody zadna kraska, a kdyz jsem v situaci, kdy se nemuzu zatraktivnit a jeste u toho funim jako sentinel - no nevim nevim ![]()
MP Marge
Já bych se asi zase nechtěla seznámit s chlápkem, kterej je schopen hodiny mlátit činkama a jinejma serepetičkama v posilovně... Mi připadají takový trošku ujetý na svý tělo a to jiný-ženský- by je možná ani nezajímalo (a teď nemyslím sexuální orientaci).
Tak to je asi kus od kusu, jako vsechno - treba muj byvalej, vysokej dustojnik americkeho namornictva ve vysluzbe, chodil do posilovny pravidelne proste proto, ze si chtel i v te vysluzbe udrzet svaly a kondicku, vic za tim nebylo.
Ale je fakt, ze kdyz tam vidim takovy ty nagelovany typky... ![]()
MP Marge
To jsou děsný předsudky, tohleto.
Samantha to snadno o po par navstevach vytridis:-) zkus!
Samantha To je blbost, treba u nas v zapadakove se toho pres zimu za sporty moc delat neda, to fitko tak jako zbyde ten, co nechtej behat a jezdit na kole za tmy a mrazu:-D.
přiznávám, že mě neskutečně ssss....štve, že eshopy snad zásadně fotí bílé věci na bílém pozadí
čumím jak puk a stejně nemám ponětí, jak ta věc vypadá.
MP Marge jsem současnýho chlapce potkala v práci, ale pracovali jsme spolu rok a jiskra přeskočila až poslední měsíc. Hlavně ale je to práce v gastronomii, tedy mě celou dobu vídal převážně nejen nezatraktivněnou, ale spíš tu s neumytejma vlasama, tu s flekem od mlíka na oranžovým triku, tu provoněnou olejem z friťáku. A stejně, když pánbu dopustí...!
Ale teď už se snažím ![]()
No hlavne ja obdivuju, ze nekdo je schopen v posilovne se seznamit - kdyz se vidim, jak vypadam v posilovne JA, tak mne by na kafe nekdo mohl pozvat jen z cireho soucitu
já teda nejsem žádnej kovanej návštěvník, ale jak jsem tak vypozorovala u nás, tak některé dámy si dávají extra záležet.. např. dlouhé rozpuštěné vlasy do půl zad před každou sérií pečlivě natřást, přehodit, rozhlídnout se, znovu natřást... pár cviků.. pauza, vlasy, rozhlídnout...![]()
Jiná Realita Karja S tim Tinderem nevim. Osobni zkusenost nemam, ale znama tam je a dava k dobru historky. Pochopila jsem, ze to je super efektivni a o prisun chlapu neni nouze. Ale mam takovy dojem, ze to mozna neni uplne pro citlive povahy a je treba se obrnit, me by to asi umorilo, ta rychlost, neustale nove moznosti a selektovani. Ta znama si to chvalila, ale ona si dala randeni jako projekt a moc se s tim nemaze, je trochu od rany a nenecha se snadno ranit nejakym joudou. Jo a pry tam casto načape nekoho znameho zenateho/zadaneho...
Gatita tak já to ani nechtěla psát páč osobní zkušenost nemám, jen zprostředkovaně a právě co vím tak je užíván za tímhle účelem...
viktorka_od splavu jo jo, uznavam, ze muj post je trochu z ranku jedna pani povidala. Ale kdyz mne to pani povidala zrovna ted, tak zcerstva prodavam;)
Gatita já s tebou ale právě souhlasím![]()
viktorka_od splavu to se jim ty vlasy nepotej? ja kdyz vyvijim fyzickou aktivitu, tak mam vzdycky uplne mokrou hlavu![]()
razorblade ja to mám tak isto, ale zistila som, že je to (medzi babami s ktorými cvičím) skôr výnimka. Ja vlastne po cvičení vyzerám ako splihlá panda a väčšina báb s ktorými cvičím má len také decentné fľaky, farbu a trošku orosené čelo...
razorblade já jak ten pitomec cvičím jedině se sepnutýma vlasama do ohavně nepřitažlivýho drcku:-) ale tak nepotřebuju navazovat kontakty no:-)
razorblade DrowRanger tomu houby rozumíte - musíte právě sexy potřásáním vlasy pěkně provětrávat a budete jak ze salonu ![]()
razorblade Proto asi ty vlasy furt natřásají. Luftují ![]()
DrowRanger jj, ja jsem to jeste na jiny zensky nevidela... jen na svem otci. matka mi tvrdi, ze to tak mam uz od mimina, v lete jsem prej lezela v kocarku a ona mi jen menila pliny pod hlavou :D moc sexy to ale neni... hlavne kdyz treba clovek vyleze snezku... vsude kolem jen lehce orosene a ruzolici divciny a do toho tam vlezu jak s vlasama jak ze sprchy a rudejma tvarema :D :D :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje