Zarinya Ja to taky nevidela, ale neziju ve vzduchoprazdnu, tak jsem podvedomi mela. No a uprimne, podobny typ filmu ani nemuze skoncit jinak ne?
Přiznání
Jos film muze skoncit jak chce,ne?![]()
no,ja uz v pulce zacla tusit,ze to nedopadne.
Zarinya No muze, ale velke Hol.trhaky konci casto tragickou smrti hlavniho hrdiny.
Zarinya Nám včera před koncem přestala jít telka a já se chtěla dnes dodívat
tak ti dík teda ![]()
nonemy tak jsem ti usetrila slzave udoli.![]()
Zarinya
Cože? On umře? Já to taky neviděla! Před něco takového musíš dát spoiler alert!
fakt dik, tohle je taky super pro ty, kdo necetli, co psala @zarinya
Taže už to vidět nemusím, jo? A to @jsem si zrovna říkala, že bych se teda mohla podívat. Ale Kristoferson asi lepší než Bradley.
Pinot Noir
taky mě to vůbec nechytlo. A teď, když vím, že se tam na konci umírá, tak tomu ani nedám druhou šanci.
Já si to stáhla, protože nenávidím reklamy, ale tedy přidávám se k "poděkování" za prozrazení konce.
Zarinya Jee, já to vůbec neznám, vždycky si tyhle filmy hledám na netu o čem jsou a vždycky mě naštve, že se nedozvím jak to skončí, nikde to nepisou!!! Celej dej a nic konec nic! Takže my, kteří si o filmech jen čteme na ČSFD abychom nebyli za totální lamy jsme rádi:-D.
Karja ja to v prubehu taky hledala.
ja moc napeti nemusim.
Zarinya :-D:-D No hele já když se na něco dívám, tak o tom většinou pak hodně přemýšlím:-D. Mne se docela líbí mít v hlavě vzduchoprázdno, já tak nějak všechno moc prožívám:-D. A nebo to jakoby upřednostnim před ostatníma činnostma , jakože eee, dítě na koupání, no to je, musím to dívat,, Možná tak Ordinaci v růžovce bych snesla dobře.
Mě celkem překvapila Lady Gaga. Zahrála to výborně!
A Teda Bradley ![]()
Partnera zajtra čaká "tá veľká operácia", tak sa modlím a dúfam, že to prebehne ako má a že sa dobre zotaví. Je pred nami dlhá cesta, ale verím, že to dáme.
letfenixa
moc vám všem držím palce
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí