Zarinya na veterine zviratkum nicim jinym obvazy / rany nefixujou.
Přiznání
moora no,vida,nechodim na veterinu jinak uz bych vedela davno.![]()
moora A jo vlastně!
moora nojo, Adinka měla po odběru žlutou ![]()
Mirka tak.![]()
Zarinya já si tím obvazuju prsty na nohou, když jdu na delší trek (na některých prstech mám citlivější nehtová lůžka, jak mi slezly nehty při trhosvinenské 77, na kterou jsem šla zcela nepřipravená :-)) a tohle je super
a Viki tím měla taky zavázanou packu od veta :-)
Tak tento elasticky obvaz je moj nsjvacsi kamarst a poslednych mesiacoch. Kym sa chytila grif bola som dorezana na vsetkych prstoch. Ale kludne som davala priamo na ranu ziadne cavyky. Drzi dobre. Je to super vynalez.
Zarinya Já to znám z veteriny, ale nikdy mě nenapadlo, že bych to mohla použít pro sebe
. Člověk se pořád učí.
Renusatko - mám to stejně, taky mě to nenapadlo, taky to poletím koupit. ![]()
Překvapilo:
A bude mi teda na obrazovce chybět.
Magráta neumím si představit, jak to obvazuješ, myslela bych, že to dře. Nedalo by se to použít nějak preventivně na paty?![]()
Zarinya Já to měla v širší verzi po zlomenině zapěstí, po sádře a ortéze a na rozdíl od stahovací obinadla to drželo fest. V těch ovinech to nepovolilo, tak i malá vrstva fixovala.
rozarka ano,je to fakt super,protoze i maly zraneni na prstech,ktery vyzaduje naplast byla utrpeni,tohle je pro me objev roku .![]()
jako celou prac.dobu mi to nevydrzi,ale oproti naplasti je to nebe a dudy.
Dnes jsem vyndávala letní věci, usoudila jsem že na džínové kraťasy to už není a vyřadila je. Odpoledne jsme jeli na výlet, tak že si je naposled vezmu. Když jsem viděla ostatní ženy a slyšela komentáře samba, tak jsem se rozhodla že si je nechám. Ale nebojte, do Prahy v nich nepolezu
.
Dnes jsme se po pul roce vsichni sesli v praci a ja normalne asi zacinam mit socialni fobii... vsude kolem me nekdo sedi!![]()
Dnes jsem poprvé někoho opravila, že nejsem slečna ale paní
JankaM gratuluju![]()
razorblade jako ze se bojis, abys neco nechytla, nebo jsi nesva z toho kontaktu? Nebo kombinace obojiho:) Ted jsem preletla nekde na seznamu clanek na podobne tema a zrovna jsem si rikala, jestli to zas nejak neprifoukli, ze za rok a pul se snad z lidi tolik sociofobu nestane. Ale je fakt, ze uz se mi tak zazil ten stres z nakazy, ze nevim, jestli se toho nekdy zbavim - jestli si jeste nekdy budu schopna dat u stanku langos neumytyma rukama a mazlit se s mastnou tyci v tramvaji jako driv.
razorblade Toho se taky desim. Na konci cervna mam po roce sluzby v newsroomu, kdy zaskakuju za kolegu na dovoleny, a vubec si nedovedu predstavit, ze s temi lidmi budu komunikovat primo a ne jen po telefonu. Budu predtim muset jit parkrat do kancelare, aby ten sok nebyl tak strasnej.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí