Karja Aranel informativní vsuvka- tetanus lze i při kojení, ad rok sem, rok tam- cca 80% populace mal ještě po 20ti letech od poslední aplikace účinnou hladinu protilátek. Pokud by nebyla jistota s dobou poslední aplikace, lze hladinu protilátek vyšetřit. Konec hlášení. Aranel byla bezděčně fakt roztomilá ![]()
Přiznání
Mha som zvedava na vysledok. Po takom uvode
marieu moje praktická mě při kojení naočkovat nechtěla a mě nenapadlo to ověřovat:( Ale s tou hladinou protilátek si mě potěšila,jestli většině vydrží 20 let, to sev pohodě vejdu.
dnes jsem konstatovala, že dva týdny od zákazu home office vůbec nic nestíhám. no a na dotaz, jak jsem to dělala dřív, jsem se zamyslela a musela přiznat, že jsem nestíhala úplně stejně, jen jsem na to byla už zvyklá![]()
Film-Zrodila se hvezda.....![]()
Uz hrozne davno me zadny film nezaujal,ale toto,tady brecim a usmivam zaroven.![]()
Zarinya mám to úplně stejne. Vidím to poprvé. ![]()
Dadoo ja to taky jeste nevidela,lezim tu prikovana s brylema na ocich a ted se tedy modlim at to nak blbe neskonci.![]()
Zarinya Bradley Cooper je asi jediný modrooký muž, ktorý sa mi páči ![]()
letfenixa tak ja mam modrookeho muze doma.
A u reku to nebyva bezne.![]()
Ale i Bradley je frajer.
Zarinya ja som na hnedookych ![]()
Hanka H diky za tip,ale to bude chtit odstup.![]()
Ale ja moc rada i Lady Gaga.
No ty vole...(pardon)
Sweet Potato až dnes som sa dostala k vypocutiu si Božského kameňa, nepoznala som to, a tie nové Božie mlyny sa mi páčia viac.
Zarinya Taky se mi to moc líbilo.
A to jsem kdysi milovala ten s B.Streisand, tak jsem se bála srovnání. Ale ten jsem viděla tak dávno, že už srovnávat asi nešlo, takže jsem si to jen užila.
Sweet Potato no,ale nevim jestli jsem chtela videt v nedeli vecer jak Bradley....![]()
upraveno,spoiler....
Cože? On umře? Já to taky neviděla! Před něco takového musíš dát spoiler alert!
dzizisketa promin.![]()
ja myslela,ze jsem byla jedina kdo to nevidel nebo tu starsi verzi.
Jn, já na podobné typy filmů moc nejsem. Nemám ráda, když se v nich moc zpívá. Ale teď jsem zjistila, že už to je čtvrtá verze, první je z r. 1937.
Jinak já jsem taky na modré oči, i když ne výhradně.
dzizisketa ja po ubrecenem veceru uz vim,proc tu furt dokola tocim nova2.![]()
joo modry oci![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí