Ale to já vím, jenom nechápu, proč se ty baráky nestaví s jiným zdrojem, nedejbože třeba obnovitelným
. Čekala bych 21. století.
Přiznání
Evaeva ja sice nevim co maji v podminkach,ale proste to nosi az k bytu a diky bohu,protoze to bych si nejspis uz nikdy neobjednala nic litat na kazde zvoneni dolu,jestli nahodou nedosel balik.Ono z okna neni videt kdo tam stoji.
Ale cokoliv jineho,nabytek,elektrospotrebic....platime extra a drazsi donasku za ctvrte patro.
Tak namátkou:
Vážení klienti,
ze strany Pražské teplárenské nám byla pro Vaši lokalitu nahlášena letní odstávka teplé vody v termínu 15.7.-17.7.2021.
Dovoluji si požádat výbor SVJ o vyvěšení informace v objektu.
Důvodem je příprava zařízení pro novou topnou sezónu, rekonstrukce a opravy tepelných zařízení ap. Pro případné další informace (nebo v případě přetrvávajících problémů) se můžete obrát
Někde dva dny, někde týden, někde bez, další ale hledat nebudu.
Zarinya U nás převážně volají. Takové to "Za pět minut jsem u vás" a já za deset vyrazím;) Nám domovní telefon nefunguje, takže jinak křičím z balkónu
ale zvoní akorát pošta, tj. tak dvakrát za rok.
dynda Jo, ono je dálkové topení strašně ztrátové. Jenže někde prostě pořád nejjednodušší.
Sweet Potato tady na sídlišti (50 000 obyv.) fakt týden nebyl deset let. Jeden, dva dny jsou každý rok.
Sweet Potato ano, to jsou dva dny, ale tech obligatnich 14 co byvalo fakt ne. leda pri nejake rekonstrukci a to se pak zaridi nahradni zdroj
dynda u nás letos odstávka nebyla vůbec, loni snad dva dny. Bývá to o prázdninách, opravdu to kvalitu bydlení nějak nesnižuje. Vzhledem k tomu, že jinak jsou ty dodavky prakticky bezproblémové, neřeším kotel, revizi, nic. Spíš bývá problém s vodou, ale to pak neteče ani studená.
Jé, letos nebyla odstávka vlastně!
domovní kotelnu mám u jednoho bytu, odstávka tam nikdy nebyla... bývá to u toho dálkového, délka se dost liší... od kolegů slýchávám od dvou dnů po ten cca týden...
continuity u nás v domě před pár lety instalovali nějaký druhý kotel a ten tu vodu nějak dohřívá. Takže při odstávce jede ten a to už není vůbec žádný problém. Voda teče teda vlažná, muž prská a jedno dítě též, mě a tomu druhému to až tolik nevadí. Celková odstávka je blbá, navíc to bývá spíš havárie, tak s tím ani nepočítáš. Zažila jsem i že tekla jen teplá a to taky nic moc, pustíš vodu a opaříš se.
Evaeva tak voda je problém ve vodovodním řadu, veolia to má ve strašném stavu. tam pomůže jen vlastní studna.
continuity jo, to je jasný. Naštěstí se to moc často nestává, co mám děti, tak asi vůbec (ťuk ťuk)
Evaeva no u nás letos 3x ![]()
continuity lituju, snad už máte vybráno
Evaeva díky, i když nevím. Ono je hlavně ve strašném stavu to potrubí. Pak je tady každou chvíli vodotrysk.
A já tady budu za Majku z Gurunu, do teď jsem netušila, že existuje něco jako pravidelná odstávka!
Když jsem se s tím kdysi pradávno setkala v nějakém podnájmu, myslela jsem, že je to kvůli opravě....
Tak u nás (město cca 90 000 obyvatel) jsou odstávky teplé vody pravidelně každé léto (údržba potrubí), kdysi na 14 dní, teď už jen týden, v celém městě. I když letos do toho byla i nějaká větší oprava a v některých částech pustili teplou až po dvou týdnech (nám to naštěstí vyšlo na ten týden). ![]()
Mně teda plánované každoroční dva týdny bez teplé vody připadají hodně, to přece musí být nepohodlné pro každého. Neříkám, že je to něco, co se nedá přežít.
Monulinecenka u nás tiež. Posledné roky to skrátili na 3-5 dni, tento rok zas dva týždne ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje