Tak Betty Tenhle parkuje kousek od naseho domu

Tak Betty Tenhle parkuje kousek od naseho domu

Přiznávám, že jsme dětem zatajili existenci Disneylandu, Universal Studios a Legolandu. Teda uplně nezatajili, jen jsme to moc nezdůrazňovali a nebyli jsme tak nuceni je navštívit.
brrr tak priste :)
Kokoska Jasně ![]()
holka hnědooká hahaha ty 6AY sou zradny, furt tam ctu GAY![]()
711990 aha, až po tvém upozornění čtu správně.
711990 No ja taky a od majitele to nejspis bude zamer?
holka hnědooká neni to nahodou na Braniku v Prahe ?
Tohlejsem asi nepochopila.

holka hnědooká neni, je to standardni prazska spz
Sweet Potato mozna jako ze anti pride?
Sweet Potato nekdo kdo jezdi mercedesem, ale radej by dacii..?![]()
Sweet Potato jako ze neni nafuka, i kdyz jezdi mercedesem?
Kočka_toulavá Neni - Vlasim
711990 Ahaaa - a ja v tom videla kdo vi co :-)
holka hnědooká
chudak majitel!!!!
Přiznávám, že jsem nějak v ... v poslední době. Unavená, otrávená, virózu jsem měla, práce moc, času málo, radost žádná.
Mirka Tlapkam.
bude lip! Mela jsem to pred 3 tydny. Virozu, unavu, moc prace a zadny cas pro sebe. Ale jak se mi udelalo lepe, tak byl svet hned hezci. I pres ten zaprah.
Lamicka Děkuju, se mnou se to nějak vleče, asi už od covidu. Pořád jsem si to odmítala přiznat, doufala jsem, že léto, práce na domě a dovolená to zlepší, léto je pryč a nic.
Mirka a byla jsi u doktora, aby Tě proklepnul (odběry a tak)?
Lamicka Zrovna včera, výsledky tedy nemám, ale hodně pochybuju, že mi zvednou náladu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.