Mirka tak drzim palce, at je brzy lip!
Přiznání
Mirka Ono prodělání covidu také způsobuje deprese, no. Ale netvrdím, že je to tvůj případ.
Lamicka díky![]()
ionicera Covid jsem neměla, asi jsem to blbě napsala. Myslela jsem tu situaci od podzimu do jara, spíš léta.
Mirka Aha. Tak to jsem špatně pochopila. Nicméně, hodně lidí okolo mne má podobné problémy. Léto tak nějak rychle uplynulo a zas ta tma a nevlídno.
ionicera Ono spíš než covid, tak ta covidova situace.
Přiznávám, že jsem nějak v ... v poslední době. Unavená, otrávená, virózu jsem měla, práce moc, času málo, radost žádná.
Cítím se stejně. Prrsne jsi to popsala. Navíc absolutně nemám chuť chodit mezi lidi. Každá společenská akce, kam musím, je pro mě utrpení. Možná následek covidove izolace. Jediné co mě baví je cvičení a pohyb vůbec. Nějak nevím jak z toho ven. Doufám, že to odezní samo...
Kora Taky doufám, že to přejde, a snažím se to nějak překonat. Koupila jsem abonentky do divadla a manžel nás zas přihlásil do tanečních, takže žádné výmluvy a jde se. Musím oběhnout nějaká vyšetření a nejraději bych žádanky hodila do koše. Do Vánoc to nějak půjde, drží mě práce kolem domu, ale pak nevím
.
Kora Mirka Návrat mezi lidi je náročný. Já to dělám tak, že si dávám různé výzvy a mety, nechci úplně zjezevcovatět, mám k tomu sklony, ale zároveň se snažím být k sobě laskavá a netýrat se tím, že některé věci jsou pro mě těžké. První návštěvu divadla po lockdownu jsem vydýchávala dva dny, a to jsem se vážně těšila.
Sweet Potato To je teda....
Jako rodiče jsou skvělí.
Buďte v klidu, já mám zas pocit, že se všichni úplně zbláznili:
Takže lidi, kteří se boji covidu, nechce se jim, odvykli vymýšlejí jak by ty věci, které je potřeba udělat, mohl udělal ten zbytek, který se neboji. Takže výsledek je, že tento týden jsem každý den končila v práci v sedm večer a to jsem v pondělí zrušila dvoudenní akci, na kterou jsem se vážně těšila - a ty dva dny zmizeli v těch požadavcích jako lžička soli ve sklenici vody.
Teď mi přistála do emailu konference uprostřed Slovenska, kde by měl prý management zvážit účast. Už dva lidi na všechny napsali, že jsem na to ideální osoba. Pro mě jsou to dva dny z týdne v autě nebo ve vlaku, ten třetí prednasim někde v Čechách. A moji běžnou práci udělám asi po nocích. Nemluve už o tom, mi to cestování vždy spolehlivě rozjede migrénu.
Sweet Potato to je smutny,moc,ale je frajer.
Sweet Potato moc smutný, a mělo by u toho být upozornění - není vhodné pro těhotné ![]()
Mohučanka Ouvej, promiňpromiňpromiň ![]()
Sweet Potato však v pohodě, taky bych nemusela na všechno kliknout, že. Ale celkem mne to dostalo, ne že ne. Rodiče jsou fakt úžasní...
Diskuze na Borelioza.cz je dobrej bizar. Moje nova guilty pleasure
continuity Tohle manipulativní pochlebování nesnáším... Můžeš prostě říct, že nechceš jet, nebo musíš vymýšlet nějaké argumenty, proč ne ty?
Jitka77 já už jsem šéfovi mezitím oznámila, že to nezvládnu. kdybych chtěla dělat tyhle manipulativni tanečky, zůstanu v korporatu. ![]()
Jako mě je to jedno, šéf na mě tlačit asi nebude, spíš mě to fascinuje, že si lidi nevidí do huby.
Tento týden se to nějak sešlo. V úterý mě kolegyně přesvědčovala, že je nutné, aby jiny kolega jezdil dva týdny v kuse po Slovensku. Když jsem jí řekla, ať si teda naplánuje služebku, aby mu ulevila, začla remcat, že má přece taky rodinný život.
Vytočila mě taky strašně, dokud si myslí, že se jí to netýká, tak nic není problém.
continuity Ani nevím, jestli se radovat, že zase existují věci jako živé konference a osobní pracovní setkání, v tomhle kontextu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje