711990 já to mám v paměti, žes tam byla, chtěla jsem k tobě pro rozumy :) je to moje vysněná destinace, no uvidíme. A děkuju
Přiznání
OliveOyl tak si pak vcas napis, dam ti souradnice 2 nejlepsich plazi:)

viktorka_od splavu nemáš dobré období delší dobu, viď. Ale změní se to, drž se.![]()
Lilly_Ku Držím palce! Určitě to bude krok správným směrem.
viktorka_od splavu Maminky nemají vždy pravdu ![]()
Bude zas lip. ![]()
OliveOyl to přešlapování u sebe vnímám stejně.. Tím víc fandím ostatním.
A zároveň nevím, jestli nemám našlápnuto směrem k proroctví maminky od viktorka_od splavu
(když jsme v tom přiznání).
viktorka_od splavu
Maminky nemaji vzdy pravdu.
viktorka_od splavu věř mi, přijdou zase lepší chvíle. Nevím, co tě trápí, ale jistě si vzpomeneš na moje beznadějné příspěvky, které jsem tu asi před půl rokem psala. V současné době se začínají věci měnit k lepšímu a je mi o 100 procent líp. Opět začínám mít pocit, že svůj život mám ve svých rukou a ne nechávám se jen unášet proudem. Držím palce![]()
V pristim zivote chci bejt medved. Vzbudte me v dubnu, prosim
moora nestraš s příštím životem. Přiznávám, že toho současného mám až po krk.
Změřila jsem si uhlikovou stopu. (kdo miluje poměřovani, je to na uhlikovastopa)
Myslela jsem, že bude menší. ![]()
V pristim zivote chci bejt medved. Vzbudte me v dubnu, prosim
ale,ale to by ti ten život rychle prosvištěl.
Mha No fuj, ještě jak je to v tunách
viktorka_od splavu nesmysl, jsi příjemná, sympatická a milá a máma to beztak vyřkla v nějakém momentálním vzteku
abych byla v tematu, tak si nemam vubec nac stezovat, jen se priznavam ze me trapi jak mi prorokovala maminka: jestli budes takhle protivna, nebude te mit nikdo rad. a co myslite - nema.
Nějak se v tom ztrácím, máti tě jako nemá ráda? Trochu silná slova teda.
Změřila jsem si uhlikovou stopu. (kdo miluje poměřovani, je to na uhlikovastopa)
Vyšlo mi to dobře. Ač jsem nezměnila nic kromě bydliště, z bytu s dálkovým topením do domu s plynem, tak mi stopa klesla hodně. Já jsem kdysi byla hodně překvapená, že mi vyšla právě díky tomu topení docela vysoká.
Mha Já mám hrozně malou! Stačí prostě sedět doma na prdeli:-D a to mám teda dost možnosti, jak ještě snižovat;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje