Catherinne Do nástavce nahoru na skříni. A klidně štosuju, pomačkané to není. Nesmíš toho kupovat moc no
.
Přiznání
Sweet Potato Tak ale počkej, já zase nekupuju v lednu :-) Mám na to listopad. To je takový depresivní měsíc, nákupy mi ho zpříjemní. Tento nebo příští víkend plánuju psát Ježíškovi.
Garfie Listopad ti schvaluju![]()
Karja jo, do kufru by to šlo! Ony pak větší šmejdící děti jsou problém. Což dcera byla, tak dárky jsem měla v práci a přinesla jsem je domů až toho 23.
na dárky poradím hack, kupuju taky předem, když něco potkám. A mám v mobilu soupis už x let zpět komu jsem co dávala. Se mi tak daří se moc neopakovat, hlavně širší rodině, tam to v hlavě neudržím a jsou to většinou jedlý/pitelný dárky, tak ať aspoň střídám druh... A taky jak to tam píšu hned po koupení, tak nic nezůstane ve skříni zapomenuto, i když teda občas musím hledat dost urputně..
tina A já se tuhle rozčílila, že už je zase vánoční zboží v obchodech...a ty už balíš!!!
my jsme si ve středu vánoční dárek vyzvedli a včera už zapojili ![]()
Magráta
Doufám, že ho v prosinci odpojíte....(pokud to není kotel, haha).
Garfie kotel to není, je to robotický vysavač :-) jsme ho radši objednali teď, protože všude píšou že nic nebude no ![]()
Magráta
Tak vánoční úklid a pak znovu zabalit a šup s ním pod stromeček!
V pristim zivote chci byt merino ovce. Nebo aspon husa s perim.
Zamilovala som sa do Matisyahu. Nechápem, ako mi mohol uniknúť. To je charizma. ![]()
rasaNori prosim te, vzdyt by te porad strihali nebo skubali!
Byli jsme v kině na novém Bondovi a přiznám se, že mě to hodně vzalo...
Priznam se, ze me vcera bouchlo do oci, kolik lidi blbe chodi. Ale opravdu napadne. Dlouho jsem nebyla v centru a nejela metrem, ale tedy tolik smajdicich nohou do x jsem uz dlouho nevidela. A to na nohy lidem nijak cilene nekoukam, ale vcera mi to prislo jako epidemie smajdani. A prijde mi, ze syn k tomu ma taky naslapnuto:(
Mulen mně se film líbil a ten konec jsem čekala (i když ne takový)
a musím říct, že se mi líbila i nová 007 (už jsi mmch viděla Captain Marvel? - nevím, v jakém jsi stadiu sledování marvelovek
- tak tam hraje)
Magráta ja to fakt nečekala, bylo to, jak když umřel Vinetou
a ať moc nespoiluju.
Captain Marvel jsem viděla, ale nepamatuju si ji, koho tam hrála. Už jsme daleko, čeká nás Thor ragnarok![]()
Mulen no jo vlastně :-)
hrála tam Mariu Rimbaud, Carolinu kamarádku a kolegyni
Mulen Ragnarok je nej!
Magráta aha, no nepoznala jsem ji :)
Sweet Potato na něj se hodně těším ![]()
Mulen těš se ![]()
jinak byli jsme na hospodském kvízu marvelovek a skončili jsme 3. ze 14 týmů, takže pro nás jasná prohra, chtěli jsme vyhrát! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje