continuity Syn to měl ve škole jako doporučenou literaturu, jejich škola je úplně běžná, to jen pro jiný příklad...
Přiznání
Magráta Ty filmové kvízy bývají hodně těžké. My se takhle kdysi trápili na Pánu prstenů. Nejtěžší bylo správně řadit, jak šly za sebou scény.
muž byl včera s dětmi na Harrym P a byli 7. z 25
Pán prstenů je příští týden, tam taky jdou, pak je Hra na oliheň
takže já už se neúčastním, vůbec to neznám :-)
moonlight vždyť já neříkám,že jsou všechny školy šíleně, jako ta naše. Dokonce v to doufám, že ne!
Priznám sa, že som už z toho hybridného vyučovania osprostena. Tento týždeň som mala všetky triedy okrem jednej v karanténe. Takže včera, po 5 hybridných hodinách, som dovliekla notebook aj s predlzovackou aj na šiestu hodinu s tým, že budú tí chudáci doma aspoň pozerať na naše pokusy. Všetko som navštelovala a žiaci mi až potom povedali, že nemajú karanténu ![]()
Jsem v předvečer narozenin.
Jak mě to nikdy nebralo, dneska si tu bulim. Děsně se lituju.
Možná je to i tim Sauvignonem, co jsem ho vysosala asi půl láhve, ale.. (Teda asi 3 deci od 17 hodin
)
To číslo je prostě hrozný!
A klidně mi může někdo říkat, že na to nevypadám, že vypadám dobre, hovno, hovno, je to fuk. Vím stejně svý.
A to číslo prostě neokecám.
Jako já se z toho nepo.eru, ale štvát mě to může, ne?
A zastavit to nejde.
Kruci. Čeká mě ještě něco hezkého? ![]()
![]()
Od zítra budu zase v cajku. Fňuknu si jen dneska, a jen trošku, protože Fňukani nesnáším.
Fuck off!
Konec sebelitostiveho okénka. Děkuji za pozornost. Pokračování nejdříve za deset let. ![]()
Dadoo čaká ťa ešte veľa pekného
. Všetko najlepšie!
Dadoo všetko nejlepší ![]()
Čeká tě mnoho krásných zážitků a hezkých let.
Dadoo Přeji všechno nejlepší .
Dadoo toto je už za mnou, teda takéto pocity, o akých píšeš...
A prajem Ti všetko dobré. Hlavne zdravie, zdravie, zdravie. Život si ešte užiješ, neboj![]()
Dadoo Vše nejlepší ![]()
Dadoo Krásné narozeniny! Hodně zdraví, štěstí, spokojenosti!
A fnukat se může, na tom není nic spatneho, dobře že sis pofnukala, to se někdy úplně i musí! Čeká tě toho spousta hezkého! Teď je na hovno čas pro všechny, ale na jaře to začne! Neboj![]()
Dadoo vsetko naj naj naj
teba este caka vela peknych dni a rokov a ja ti do nich zelam pevne priatelstva dobre zdravie veselu mysel a same prijemne zazitky
Moc vám dekuju za povzbuzení i přání. Depka je v tahu a dnes to vidím asi takhle:
PPustit hodně nahlas!
![]()
![]()
![]()
Dadoo vse nej!:)
Dadoo Všechno nejlepší!
Dadoo Všechno nejlepší, hlavně hodně zdraví a na můry se vy...
Dadoo všetko najlepšie!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje