continuity Dobrý, okna i nehty mi ještě chybí :-D.
Přiznání
Jedno přiznání - takový to vyjádření 'přijímám to s pokorou' (vetšinou kritiku) mi přijde hrozně nabubřelý a hloupý..
Ounz Mě zase vytáčí "respektuji tvůj názor", poněvadž to obvykle znamená "vyliž si".
Jitka77
haha, teď si mě pobavila a máš pravdu, asi..
Ounz Mě zase vytáčí "respektuji tvůj názor", poněvadž to obvykle znamená "vyliž si".
Tady se člověk doví věci! Já to teď říkám docela často v debatách s dcerou a nic jiného než ten respekt k jejím odlišným názorůmv tom není. Se jí budu muset zeptat, jak to vnímá ![]()
...naprostý souhlas
prijimam s pokorou je divne, takove zbytecne, stacilo by rict prijimam.... naopak respektuji tvuj nazor negativne nevnimam vubec, sice nesoulasim, ale respektuji, ze si myslis neco jineho... je to asi hodne subjektivni
...no, je taky pravda, že záleží na kontextu rozpravy a i na tónu řeči(případně písemné konverzace přes sms třeba)
Miru jasne, ale to plati u vseho, takze je nutno vychazet z toho, ze receno je to neutralne, a pak je to o tom, co si tam kdo za sebe primysli....
coz plati i pro to prijimani s pokorou, ktere mi zni divne, byt je to receno naprosto neutrálne...
Já jsem král všech kritizovaných v práci jsem za něco peskovaná prakticky non-stop a používám : Vaši kritiku beru, mohu vám říct co mě k tomu vedlo? Kritizovány jsou úplný banality, jako třeba nepodepsaný papír aj. ![]()
Kan v některých oborech je ovšem papír bez podpisu úplně k ničemu a znamená zbytečnou práci pro někoho jiného. Trochu pokory by to chtělo. ![]()
Pinot Noir Jasně, takovej papír na úklid, kterej za dvanáct hodin musím podepsat 6x je strašně životně důležitej, to víš že jo.![]()
Pinot Noir nepodepsanej papír občas znamená i průser... (když dojde k průseru)
Kan životně důležitý to není, ale pokud máš v předpisech 15x denně namalovat k podpisu kytičku a neuděláš to, porušuješ předpisy. A pokud se to opakuje, tak tě holt za to někdo setře, se nediv.
Kan já se podepíšu v práci denně nejmíň stokrát.
Pinot Noir Na jeden papír? A stokrát?
Kan ne, na sto různých papírů. Ale o to tu vůbec nejde.
Pinot Noir Jde, protože je to jeden papír. A sorry, podepsat jeden papír 100x je trošku divný. Ale chápu, předpis je předpis! Jdu to podepsat.
Kan bych rekla, ze pokud nepracujes na pozici kde je ve tve moci to narizeni nejak zmenit, tak mas na vyber akorat ho akceptovat, nebo jit delat neco jineho. aspon me by to teda nebavilo, se kvuli tomu handrkovat
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje