Pinot Noirjá mám vždycky největší chuť napsat na to "no jo, takovej názor je jako díra do zadku".
Přiznání
Garfie no presne... to nema absolutne zadnou hodnotu....
To je voda na můj mlejn, teď nám u klienta vystavili částečný nesoulad, protože byl na sebe přísnější než vyžaduje vyhláška. Jsem myslela, že mě budou omejvat.
Jinak dobrej auditor, který se nebojí, je k nezaplacení, ale za celou svoji kariéru jsem takovych potkala jenom jednotky. Jinak je to zmar a bída.
tohle je myslim trochu cernobile videni, jasne jsou dobri a horsi auditori (stejne jako doktori, datari a spol.), ale predstava klienta, na co jde dat auditorsky palec hore, je casto nekde jinde od toho, co auditor skutecne muze... mysleno obecne, ne konkretne na tvuj pripad, ktery samozrejme neznam... nejsem auditor, ale do toho prostredi mam celkem vhled z obou stran...
Máme třídní sraz ze základní školy. Jako bude to super, tím jsem si jistá, ale jednak mě děsí jak strašnejch let to je a taky jsem naštvaná na sebe, neb tam půjdu v tom asi úplně nejotylejším období co jsem kdy měla. Ono je to asi jedno, ale fakt nevim co na sebe. Rady nechci :-) můžu si za to sama! Ale těším se dost, na některé lidi jsem strašně moc zvědavá, s některými jsem se potkávala průběžně, takže zas úplně mezi cizáky nepůjdu.
Dobrým auditorem rozhodně nemyslím někoho, kdo dá palec nahoru za všech okolností. To je příklad toho zmaru a bídy a že jich v procesních auditech je.
P.s. Taky děláme i audity a mám to z obou stran, to myslím není úplně argument.
Z jedné firmy mi opakovaně píší "Prosíme o zprocesovaní/ zprocesujte to" místo abych to zpracovala. Děs.
notna jujda, ja obcas taky procesuju. Protoze "zpracuji vasi objednavku" mi prijde jako "do testa zapracujte ctyri vejce". ![]()
![]()
Pavlena Asi málo peču, takové přirovnání by mě nenapadlo ![]()
notna Jo, to slovo zprocesovat se hodí;-D. Ale my jsme ho taky nepoužívali, protože je to prostě blbý, taková smyslenina:-D ale do těch auditnich zpráv by padlo skvěle, člověk se taky nemohl pořád opakovat. Vždycky když někdo přišel na nějakou novinku slovního spojení či synonyma tak měli vsichni radost. Kolegyne si dokonce vedla takovej deník vystiznejch a chytrejch vět. Já ne, já jsem trpěla pokaždé:-D
andulka01 Já myslím, že všichni spolužáci a spolužačky, kteří jsou na nějakých fórech, tam teď píší úplně to samé ![]()
Bude to fajn!
žluťásek mě zase fascinují příspěvky, ve kterých pisatel vyjádří názor a zakončí to větou: " To je můj názor."
to znamená 'jenom já mám pravdu!' ![]()
Nesnáším challenge. To slovo se nedá přeložit.
Já ho na základě zkušeností překládám jako "opruz".
Karja já dělala ve firmě,kde měli k auditu seznam zakázaných vět a slovních spojení. ![]()
continuity jedna ze zakladnich poucek zni dej auditorovi presne to, oc si rika, nikdy nic navic. Nemuzu to sefa naucit a nemuzu...
moora Nene, základ je nezvedat telefony a bejt trochu divnej a nejlíp trochu smrdět:-D To té pak nebude vyhledávat, pokud to nebude nutné. Ono když si můžeš vybrat, vždycky se obrátíš spíš na ty příjemné lidi:-D.
Karja bojim, ze jiny lidi nejsou, tudy to nepujde :)))
moora Jj no, ono když máš funkci, tak máš smůlu:-D Musíš si to vyzrat!
moora to je klasika, někdo řekne i co nevi. ![]()
moora Nene, základ je nezvedat telefony a bejt trochu divnej a nejlíp trochu smrdět:-D
![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí