Kokoska jojo, taky mi to přijde jako fajn změna
Přiznání
Zuzuli poslední dny na tebe dost myslím, s dítětem je náročnější vždycky všecko, to si zdravý člověk ani neuvědomí. A přeju ti ať je léčba co neméně zlá, jestli se to tak dá říct. Hlavně se nezříkej jakékoliv pomoci, pokud to jen trochu půjde, moc ti držím palce.
Zuzuli to se moc hezky cte, ze nekde taky maji pochopeni. Tak at to vsechno pokracuje co nejlip.
Zuzuli Máš dobrej přístup a super rodinu.
Zuzuli Jsi skvělá a tvůj přístup je super :-). A můžu říct, že funguje. Můj otec měl stejný a bylo to jen ku prospěchu věci.
Zuzuli Jsi úžasná. ![]()
Zuzuli Taky na tebe myslim, jsem rada, ze ses tu ozvala a ze to takhle zvladas ![]()
Zuzulito je správný přístup a maminka je super ![]()
Zuzuli Myslím na tebe. Ono se to lehko říká, když se to třeba zdravotníků netýká, ale opravdu je moc dobré udržet si nějaký optimistický přístup. Vidím to u nás v práci, kam chodí spousta žen po léčbě, že ty optimistické, jsou na tom mnohem lépe. Tady máš i oporu u spousty dalších žen, které tím prošly nebo měly podobný problém. Určitě to zvládneš stejně dobře jako ony. A ostatní na tebe ntenzivně myslíme![]()
Zuzuli Skvělý přístup!
Dopadne to dobře, to je jasná věc!
Nemala som upozornenia na toto vlákno. Zuzuli máš dobrý prístup, čo je asi veľmi dobre pre liečbu, verím že aj zvyšok liečby pôjde relatívne dobre, rodina keď takto pomáha je to veľká opora ![]()
Posielam silu aspoň na dialku
Mermaid Fakt? Tady, kde jsou velmi inteligentní a vzdělané ženy které vědí všechno, si dovolí napsat někdo, něco s hrubou? Nene!
Kan konkrétně já ![]()
Mermaid Karja A já zase myslím, že jinx to prostě a jednoduše přestalo bavit. :-)
![]()
Myslím si přesně to samé.
continuity Fakt? Píšu to ironicky, ale zrovna tebe jsem nemyslela. No kopla jsem do špatného drnu, sorry.
Správnej názor
Tak držím palce, ať jsou obtíže léčby co nejmenší a ať je to rychle a úspěšně za tebou!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí