Zuzuli To jsou super zprávy! ![]()
Přiznání
Zuzuli Paráda! Jen tak dál.
Dalia Ty jsi krásná a máme stejnou trávu ve váze. Taky myslím, že je to po tom covidu. Držím pěsti.
Zuzuli dobré zprávy ❤️ Super
Dalia bude to dobrý, určitě. ![]()
Zuzuli to jsou radostné zprávy. Máš super přístup ![]()
Děvčata... ![]()
![]()
![]()
Doktorka říkala, že to může být i kvůli nějaké infekci. Je pravda, že jsem měla covid a že mám v těle ještě stále ten port. ![]()
Já včera absolvovala důkladnou preventivku u své "distanční" obvoďačky.
Musela jsem si jí vydupat. Už dva roky mne neviděla a to jsem měla dvakrát delší neschopenku po operaci, zápal plic, několikrát zánět močáku léčený ATB. Celou dobu léčí distančně, telefonicky, případný test si koupím v lékárně a jí nahlásím výsledek, podle toho rozhodne, jestli ATB nebo ne. Žádanky na laboratoř a poukazy na vyšetření jinam mi nechává na vrátnici polikliniky po skončení ordinační doby. Ve které, předpokládám, takhle telefonuje s ostatními.
Léky předepisuje elektronicky, už párkrát se ale stalo, že když to v lékárně načetli, bylo to na lék, který vůbec neberu. A musela jsem zas absolvovat iks pokusů se k ní dovolat.
Stejně tak to měla s tátou, který byl taky její pacient, toho neviděla asi 5 let, taky jsme všechno řešili po telefonu a ty různý formuláře, co jsem od ní potřebovala podepsané, jsme si předávali přes vrátnici.
Teď jsem se tedy už nenechala odbýt, měla jsem kromě toho břicha, se kterým bych jí ani vůbec radši neobtěžovala, různé jiné problémy, které mohly ukazovat na něco hnusnýho, co bych si radši odpustila. Takže jsem si vynutila opravdu podrobné krevní testy plus když už odběry, tak na všechno. Tvářila se, jako když to platí ze svého, ale vypsala mi tam, co jsem chtěla.
A dneska přišly výsledky a taky mi spadnul další kámen ze srdce. Obavy se nepotvrdily. Ale jinak jsem rozházená úplně ve všem. Říkala doktorka, že takovýhle krevní obraz vídá u long kovidu. Blbě krvinky, hemoglobin, srážlivost, minerály, crp, markery. Jako by se zbláznilo všechno.
Ale já teda kovid neměla, napřed ty nulový protilátky, pak jsem chodila na pcr kvůli covidu táty a doma furt ty lízátkový testy, tak nevím, jestli to nemohlo proběhnout nějak nepozorovaně.
Píšu to proto, že ty testy teď můžou být rozházený u fúry lidí a znamená to jen, že tělo si buď prošlo kovidem, nebo, a to zmínila taky, může to být prý i reakce na očkování, když má někdo divnou imunitní odezvu.
Takže teď jsem dostala železo, magnézium, draslík, céčko, ascorutin, káčko, vápník plus další vitamíny a doplňky, budu chodit na injekce Millgamy. Tak si od toho slibuju konečně příliv energie, tohle ploužení, co praktikuju teď, už mi fakt vadí.
Ale na dotaz, jestli teda doporučuje booster (i kvůli tomu jsem ty testy chtěla) mi řekla, že to nemá cenu, protože na omikron to neúčinkuje
a to přitom očkuje ona v ordinaci na objednání. Tak teď nevím.
Dalia moc ti to sluší, vypadáš krásně! Věřím, že výsledky budou v poradku, držím pěsti.
Zuzuli mám za tebe velikou radost
jen tak dál!
Zuzuli skvele zpravy, moc drzim palce dal ![]()
Zuzuli tak to je dobrá spava
Samé krasne zprávy!
Držte se, ženy, ![]()
Dalia Moc držím palce, ať je to jen takový celkový dočasný "rozhození" a zase se to samo srovná.
A jak to budeš mít s tím portem, budou ho nakonec vyndavat nebo ne? Protože jestli Ti v těle dělá neplechu, tak tam nejspíš nemá co dělat... Jo a moc ti to sluší!![]()
Zuzuli Super zprávy, jen tak dál!![]()
Jennyfor
Já bych řekla, že po tom dlouhým a strašně hustým zápřahu se asi i dá čekat, že budeš mít všechno rozházený. A bude chvíli trvat, než se to srovná. U nás jsme zdravotně odnesli každý dlouhodobější a intenzivní opečovávání vážně nemocnýho člena rodiny, a to to fakt nebylo takový maso jako u Tebe a mohli jsme se alespoň střídat. Ale prostě dokud je nutný to vydržet a starat se, tak se to nějak zpytlikuje (a tobě navíc bohužel nezbylo než přetáhnout i tuhle hranici) - no a pak člověk opečovávaného doprovodí na poslední cestu a zdravotně se složí, znám to až moc dobře.
Hlavně že ty opravdu hnusný příčiny máš vyloučený (i když teda Tvoje paní doktorka zní dost šíleně
). Teď to prostě bude taková ta fáze "táhni a srůstej", no. Tak držím všechny palce, ať jsi na tom týden od týdne líp.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí