Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 19. ledna 2022 21:30

barbucha muj muz nezevluje, nikdy:-) ale i kdyby, klidne mohl, ja mu volala abych zjistila jestli je venku nebo uvnitr, ne aby hned prisel, klidne bych pockala dyl

​No to bych se vztekla. Nesnášim, když na mě někdo čeká (i nedomluveně). To pak z jinejch pochůzek nemam žádnej požitek!

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 19. ledna 2022 21:32
Reakce na Kora:

viktorka_od splavu se mnou jednou sambo nemluvil, protože mi naboural auto.  Prostě jsme dva dny měli tichou domacnost,  než se uklidnil. A taky jsem nebyla nijak naštvaná,  byly to jen plechy, zaplatila to pojišťovna.

​Tohle si umím velmi dobře představit. Naštvanej sám na sebe, ale vybublá na okolí.

Tohle teda já nedělám. Teda aspoň doufám.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 19. ledna 2022 21:32

barbucha pozitek z pochuzek

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 19. ledna 2022 21:38

viktorka_od splavu 

No co co co... z jednoho obchodu do druhýho... a hele zrovna maj volno na manikuře...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 19. ledna 2022 21:38

Sweet Potato Syndrom letícího hovna, to neznáš? Někdo tě naštve, ale slízne to druhej doma.

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 19. ledna 2022 21:39

Ženy ZuzuliDalia , vše bude určitě pořádku

Offline 999
19832 příspěvků moje polička 19. ledna 2022 21:44

viktorka_od splavu Můj manžel nijak nekomentuje spoustu věcí, směje se, když přijdu z večírku nad ránem, ale pokud mu odpoledne zavolám, že jsem si asi doma nechala klíče a jestli by mi řidič nemohl přivézt ty jeho, tak to je naprosto běsnej ... Tak stává se mi to minimálně jednou měsíčně . Tyhle klíčové záležitosti jsou fakt citlivé

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 19. ledna 2022 21:49

JankaM Určitě ano. Děkuji.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 19. ledna 2022 21:51

Jako tyhle cholerici! Oni se vyrvou, nas**** siroke okoli az do tretiho kolena a za 10 minut klidek pohoda. Okoli to rozdejchava 2 dny.

Jsem byla svedkem sceny, kdy pan rval na cely Vrsovice a svou zenu ci dceru, to nevim, dotycna byla doma a kdyz se vyrval, pravil petilety holcicce, co si tam behem ty sceny nevrusene pobihala na zahrade s konvickou: bez rict mame, ze tu ma vino. Tvl fakt jako cekal, ze si dotycna, co se na ni rvalo, ted s nim pujde vypit sklenicku?

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 19. ledna 2022 21:53

Kan
Znám padající, v jiném kontextu.

Situaci samozřejmě znám velmi dobře, ale pro variantu "jsem naštvaná sama na sebe" to neplatí. Já když něco provedu, tak se spíš než vztekám, lituju, takový mix obojího, těžko popsat.

49376 příspěvků moje polička 19. ledna 2022 22:07

999 jo tomu uplne rozumim, ale ja si klice nezapomnela

Offline Tak Betty
6157 příspěvků moje polička 19. ledna 2022 23:30

Tak klíče jsou dost ozehave téma. Můj muž vždycky podotkne,  že kazdej dospelej, svepravnej člověk nosí své klíče. Jemu se nikdy nestalo, že by je neměl, nebo nedej bože nemohl najít. NIKDY.

Offline mirajo
2674 příspěvků moje polička 19. ledna 2022 23:39

Pro me je nejvetsi prekerka hledat bryle. Na dalku. Tem bych nekdy rada mela moznost zavolat. 

Offline Jitka77
1944 příspěvků moje polička 19. ledna 2022 23:41

mirajo Jó, brejle se bez brejlí špatně hledají.

Offline mirajo
2674 příspěvků moje polička 19. ledna 2022 23:44

Jitka77 No prave. Pokud je doma dcera, tak ji pak v zoufalstvi vzdycky zaukoluju a ona je odnekud vykouzli. 

49376 příspěvků moje polička 20. ledna 2022 09:26

Tak Betty ty jo to je úžasný! dokonalý muž

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 20. ledna 2022 10:42
Reakce na moora:

Jako tyhle cholerici! Oni se vyrvou, nas**** siroke okoli az do tretiho kolena a za 10 minut klidek pohoda. Okoli to rozdejchava 2 dny.

Jsem byla svedkem sceny, kdy pan rval na cely Vrsovice a svou zenu ci dceru, to nevim, dotycna byla doma a kdyz se vyrval, pravil petilety holcicce, co si tam behem ty sceny nevrusene pobihala na zahrade s konvickou: bez rict mame, ze tu ma vino. Tvl fakt jako cekal, ze si dotycna, co se na ni rvalo, ted s nim pujde vypit sklenicku?

​No a co! Má snad chudák člověk puknout? Zadržovat to v sobě, aby mu praskla žilka?!

Hele milostpán mě zná a s naprostým klidem mě nechá lízt po zdi a vyčíst mu i to že dejchá (moc nahlas!!)... nanejvejš se zdekuje (vono na zavřený dveře je blbý řvát i mně). A tu skleničku si můžem dát do pěti minut...

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 20. ledna 2022 10:45

viktorka_od splavu asi tomu nerozumím - ty běžně odcházíš bez klíčů?

Offline stes
9311 příspěvků moje polička 20. ledna 2022 11:23

Norský Barnevernet

49376 příspěvků moje polička 20. ledna 2022 11:31

Kokoska ano, běžně odcházím bez klíčů, když se jdu jen projít neberu si s sebou nic. a domů se normálně dostanu. pokud teda někdo (kdo ví, že jsem odešla, protože nechodím pryč aniž bych to dala vědět) schválně nezamkne (teda jasněže nezamknul schválně proto, abych zůstala venku, prostě na to zapomněl - ale to jaksi není MOJE chyba, že)