Dalia Dali, už se k tomu nevracej. Ublížilo ti to jistě moc a tys ta poslední, která by se měla omlouvat. Dost už! A vlákno (jenom tvé a těch, které tam vstoupí proto, že je zajímá, jak ti je, budou tě chtít podpořit, vyslechnout, na dálku obejmout...) zvaž - nespěchá to! Hodně sil
!
Přiznání
Lilly_Ku Děkuji ![]()
Hanka H Zítra, Hani. ![]()
Dalia Co třeba Dalia - nevzdám to!
Dalia Já myslím, že můžeš psát i nadále sem. Čteme to a přispíváme ti tady tak nějak všechny, tak to děláme rady, když to děláme přece. To že se pár adresovanych příspěvků někoho dotklo je v diskuzi přece běžné a legitimní, nepridavej tomu větší váhu než má. Psychika je mocná u všech, každý má svoje bolavé místo, kdyz se dvě takhle bolava místa dvou lidi protnou je to blbý, ale zkrátka se to stává a je dobry prostě jít dál. Už je to vše vyřčené, a piš dál dle toho jak ti to dělá/nedělá dobře. Už bych se k tomu nevracela, stalo se, řeklo se, ví se a jde se dál!
Karja Já bych toto téma o nemoci přece jenom raději izolovala. Kdo bude chtít, půjde do něj. Ostatní to přitom nebude obtěžovat.
No a tam k tomu se vracet už nebudu. Pocity šly ven, to bylo třeba, a už je líp.
Dalia Já jsem jen zaregistrovala, že někde něco proběhlo, nedočítám zpětně úplně všechno. Pro mě je třeba hrozně zajímavé přemýšlet o konečnosti, jak nás ovlivňuje vědomí, kolik máme nebo nemáme před sebou, protože to v reálu může být úplně jinak, ale člověka ovlivňuje to, co si myslí. Na druhou stranu různá trápení se snášejí líp, když mají jasnou hranici... prostě je to zajímavé. Určitě se nenuť sdílet něco, co nechceš, jen mě napadlo tohle jako možnost.
Hanka H vím, že bych měla na těch prackách pevně sedět, ale já musím: kdybys neroztáčela jakousi pseudodiskuzi, nevkládala lidem do úst, co neřekli, a nestáčela opakovaně diskuzi tam, kam nesměřovala, nic z toho by se nestalo. Ty plameny tady jsi rozdmýchala ty.
Pinot Noir Jo, mělas! A hodně pevně.
Hanka H vím, že bych měla na těch prackách pevně sedět, ale já musím: kdybys neroztáčela jakousi pseudodiskuzi, nevkládala lidem do úst, co neřekli, a nestáčela opakovaně diskuzi tam, kam nesměřovala, nic z toho by se nestalo. Ty plameny tady jsi rozdmýchala ty.
Souhlas a dobře, že to zaznělo, myslím si totéž.
simvas uz to nekrmte
viktorka_od splavu to se nedá ale!!!
Hanka H - myslela jsem že na těch rukou zůstanu sedět, ale nedá mi to. Děláš Dalia medvědí službu. Psychicky jí naopak srážíš, poštváváš, tzv.bojujete proti všem, já to mám teď v rodině, macecha ničí otce a já s tím nic nezmůžu a je hodně smutný na to koukat. Nech to být, Dalia, tu má podporu, mají ji tu rádi, pochopení a od mnohých obdiv co zvládá. Dalia ![]()
Dalia myslím na tebe ![]()
Potrefenáhusa no je to hodně těžký ![]()
Jitka77 Jitu, to mě vůbec nenapadlo. No uvidím. Dnes jsem příliš unavená nad tím přemýšlet. Myslíš, že je to dobrý nápad? Ta moje životní cesta skutečně pozitivitou neoplývá.
A to právě nemáš pravdu!
Zvládla jsi všechno, i to co tady přítomné nikdy nepotkalo, natož najednou/dohromady. Manželství na prd, ztráta dítěte, hrozná nemoc... dyk to by položilo každýho. Ale tebe ne ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí