Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 08. července 2022 20:00
Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 08. července 2022 20:05

Dalia 

No. Takže tě rády vidíme ve všech vláknech, nepotřebuješ žádný extra

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 08. července 2022 20:48

barbucha amen 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 08. července 2022 21:14

Dalia já to tady většinou jen prolétnu a zdaleka netuším, co se vše děje, ale ten výčet co jsi už zažila mě teda dostal - ty že nejsi silná? Ty jsi nejsilnější žena, co znám - jak osobně, tak virtuálně. Kašli na nějaké žabomyší války. Jsi fakt úžasná a zvládáš to super. A dáš to. Věřím ti moc.

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 09. července 2022 11:37

Pinot Noir ddobře, žes neseděla. Máš naprostou pravdu.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 09. července 2022 12:55

Prosím, nechte to už být. Nemám sílu to řešit, ale musím napsat, že Hanka mě proti nikomu nepoštvává. Já to vidím tak, že celý konflikt jsem způsobila já tím, že jsem si dovolila napsat Luně a Zuzuli svůj pohled na věc. Bez zlých úmyslů. Nebyla jsem pochopena, dobře, neměla jsem se vůbec vyjadřovat. Ale potom Hanka reagovala naprosto nevinným komentářem na komentář už ani nevím koho a z jiné strany za to schytala kopanec. A to se mi, upřímně, vůbec nelíbilo. To, co zde pokračuje, už mi připadá jako Hančino pranýřování. Proč?

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 09. července 2022 13:04

Dalia Dali, díky!

A v souladu s nedávným výročím si nemohu odpustit zvolání:

Ó, sancta simlipicitas!

Offline Mha
příspěvků moje polička 09. července 2022 13:29

Hanka H

Co potřebuješ, že mě voláš?

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 09. července 2022 13:41
Reakce na Zuzuli:

SunEclipse vim to. Trochu se toho bojim, prece jen me ceka jeste tak 35 let u pocitace v praci.

​Dočítám se zpožděním. Nepomohlo by (trochu) naučit se pracovat s myší levou rukou? Mám problémy s klouby v pravé a myšuju levou s myší pro praváky.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 09. července 2022 13:44
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. července 2022 13:49

Pinot Noir nech to být...

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 09. července 2022 13:56

Evaeva ok

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 09. července 2022 13:58

Pinot Noir Kde je ten včerejší komentář? Opravdu nemám sílu ani chut číst všechno. Do většiny vláken vůbec nechodím, pokud nejsou parfémová. Všimla jsem si však tvého komentáře, že si nemůžeš sedět na rukou. Předevčírem nebo včera? Já nevím. A pak si zase hodně lidí muselo přisadit. 

Nebude už vážně lepší to ukončit? Já si nemohu pomoct, ale opravdu nevidím, že by Hanka byla někde sprostá, jízlivá apod. 

No vlastně ano, vím, že Hanka psala, že mi to ublížilo. A ten první den ano, bylo mi z toho večer fyzicky zle. 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 09. července 2022 14:04
Reakce na continuity:

...mě ta hlava už boli tak často,že to přestává být sranda, tak se poradím, co a jak než se stane něco horšího. 

​Mně teď taky. Musím si vzít prášek úplně v počátku nebo mě pak bolí hlava tři dny, pak mám den v pohodě a zas znovu. Dneska kvůli tomu nejdu na oslavu, jakékoliv vybočení z rutiny mě zabíjí.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. července 2022 14:50

Mirka ja uz mam migrenu asi osmej den,uz mi ani prasky nezabiraji a stlaskala jsem jich tolik,ze je mi z toho zle.

O nalade pri tom ani nemluvim ta je uplne na bodu mrazu.

Uz fakt nevim co s tim pac je to mesic co mesic.

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 09. července 2022 15:03

Mirka diky za tip, ani jsem nevedela, ze mys pro levaky existuje, ale nedokazu si to uplne predstavit, protoze tou mysi kreslim vykresy. Na beznou kancelarskou praci, kde se pouziva hlavne klavesnice a mysi se jen obcas nekam pohne a neco otevre, by to asi slo, ale na kresleni mam asi levou ruku moc levou. Nekdy to rozhodne vyzkousim. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. července 2022 15:06

Zuzuli asi by sis zvykla, ale chvíli by to trvalo, přecejen v cadu hodně pomáhají ty uchopovací body. Zároveň by ti zbyla pravá ruka na psaní číslovek:) Mamka má takovou anomálii a to, že používá normální myš pro praváky levou rukou. Ale nerýsuje teda.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 09. července 2022 15:15

Zuzuli to jsem nevěděla, že kreslíš, tak to by asi nešlo. Na tu normální PC práci je to dobré pro odlehčení té i tak přetěžované pravé ruky. Myslela jsem, že se to nenanučím, a dá se.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 09. července 2022 15:17

Evaeva já tak, jak jsem psala výše, levou rukou myší pro praváky. Už jsem přemýšlela i o jiném tvaru myši, abych si neutiskovala karpál a tu bych asi musela mít leváckou, kvůli úchopu, a ovládání by pak bylo zrcadlové k pravorukému, což vlastně neumím ... tak nevím.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 09. července 2022 15:20

Zarinya Moc Tě lituju, ale jsem ráda, že v tom nejsem sama.