Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Setare
942 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 00:08
Reakce na Kokoska:

No nejen to, nakupem to zacina! To mate dan z nemovistosti, udrzba, pojisteni, doprava na jachtu...to je koupit barak a jachtu a pridelit k tomu ucet 

Ja bych se teda urcite s rodinou rozdelila, ale az po porade s pravnikem 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 07:48
Reakce na Setare:

Já bych jim koupila dům s byty a podnájemníky a ať se o to pěkně staraj, když chtěj prachy:-D.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 08:01

Já bych se teda s příbuznejma rozhodně nedělila, jako proč, půlku platu jim taky nepřerozděluju

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 10:05

fuuu, tak ak by sa to podarilo vyhrat mne, tak sa pred svojou rodinou schovam 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 10:06
Reakce na bram:

vdaka :-)

Offline barbucha blogger
35940 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 10:38
Reakce na Kokoska:

Jo, kupte příbuznejm domy a jachty a dají vám sežrat, že ten dům má ošklivej výhled a jachta měla být o metr delší a proč má Pepa v kajutě kouřový skla tónovaný do šeda a Olda do hněda, když to mělo být opačně.

Nejsem takovej škarohlíd - věřím, že by měli radost. Já bych teda měla

Offline Luna
10869 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 13:19

Přiznám krizi. Cely den se zasivam s telefonem na záchodě, abych si nemusela hrát s detma! A taky se přemlouvam, abych zavolala do autoškoly kvůli kondickam, pac jsem zapomněla řídit a zároveň z toho mám panickou hrůzu. Ale taak to potrebuju...

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 13:46
Reakce na Luna:

V obou bodech jsme na tom stejně, jenom já se zašívám v práci :-) Do autoškoly se hlásit nebudu a místo toho si vybírám nové auto a zkusím to naostro. A přiznávám se, že už mě to vybírání nebaví a jezdit se mi taky nechce, ale musím. A přiznám se, že mě celkem překvapilo, když manžel vybírá i podle toho, jak mi bude které auto "slušet" Copak tím asi sleduje??

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 13:51
Reakce na moninika:

Když vám bude slušet, budete s ním třeba jezdit o něco radši :)

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 14:03
Reakce na moninika:

přesně, já bych si koupila nějaké vyšší auto a takový, ze kterýho je dobře a přehledně vidět. partner mi taky říká, že mi to současné sluší:-D.

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 14:05
Reakce na Lamicka:

No to asi jo, ale když chce člověku, který fakt neumí řídit a tuplem to obouchá ze všech stran (i když chci parkovacího pilota a další srandy) koupit luxusní auto a ne třeba auto z bazaru, tak začínám mít pochyby o jeho duševním zdraví...

Ale co nás překvapilo, nám jsou ty auta asi jedno. Vůbec nás nebaví vybírat a nic se nám nelíbí tak, že bychom ho fakt chtěli Už to vypadalo na volvo, že už budeme mít konečném vybráno a zase nic. Ta ludra má malý kufr.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 14:24
Reakce na Luna:

přiznávám, že "hraní s dětma" jsem fakt nedávala. nejsem hravá povaha, chození povenku, čtení apod jo, ale hrát si neumím a nebaví mě to. snad se to ještě zlepší až přijde řada na vnoučata:-)

49376 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 14:25
Reakce na moninika:

já myslím že je úplně jedno co se obouchá, proč jezdit s nějakým křápem?

20970 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 14:34

Kde jezdíte, že furt oboucháváte proboha??

Offline Luna
10869 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 14:34

Já teda nic, ani čtení, maximálně malování se starším. Po těch letech se člověk unavi, no...Před lety jsem si idealizovala, jak budu akční máma, zpívat, tvořit...Haha, těším se jen na pátek večer, až deti usnou, manžel odejde na pivo a já budu zirat do počítače nebo kreslit.

Offline Luna
10869 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 14:35
Reakce na moninika:

Tak zítra jdu jezdit, pokud dlouho nebudu přispívat recenze, pravděpodobně jsem mrtvá.

49376 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 14:41
Reakce na Mutziputzi:

tak já neobouchávám, ale prvních pár let...:-))

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 14:44
Reakce na Luna:

Jako bych to psala já. Krizi s dítětem jsem vyřešila odjezdem k babičce, jsou si vzácné a tak jsou pořád spolu a já ležím na divanu a zevluju :) Auto zatím vytěsňuju a budu řešit za půl roku, až se budu vracet do práce. A trochu jsem si oddechla, že se tyhle věci nedějou jen mně.. :)

20970 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 14:45

Já teda nikdy, s výjimkou nehody 2 týdny po obdržení řidičáku, kdy do mě na parkovišti nacouvala podvodnice megera co propukla v hysterickej pláč a pomalu na kolenou mě prosila ať nevoláme policajty, ať prej jí dam na sebe telefon, že mi zavolá a domluvíme se jak to vyřešíme a všechno zaplatí, že ale musí jet, že má doma kojence, mam do dopovědět?? :-D...i teď po 20 letech na mě jde vztek)))

49376 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 14:53
Reakce na Mutziputzi:

prostě šikovná:-))

různých škrábanců a ťukanců na parkovištích aj. nepočítaně, poslední asi urvaný zrcátko při couvání o strom, ale fakt leta zpět, na starých škodovkách, warťáku (tomu jsem utrhla nárazník) apod. Ono to ale bylo dost fuk, mně teda určitě:P navíc ty dobré stroje neměly žádné pípáky a kamery... teď teda, díkybohu, sklízím jen já zas od jiných šikulů semtam škrábnutí nebo odřeninku, ale naštve to leda fakt dokud je to nový. pro mě je auto prostě služebník, neřeším. nemám teda žádný sběratelský kousek:P