aa, tak to je jasný: exekutor, vyhazovač, šéfka stavebního úřadu![]()
Přiznání
Haha, jste mě rozesmála. Taky jsem u warťesu utrhla nárazník. Jsem si myslela, že se to může stát jen mě. A dokonce 2x.![]()
Edit. Netuším, proč mi to píše tlustě.
já teda jen jednou:-) od té doby vím, že když není za co uvázat lano tak nárazník není dobrý nápad:P že jsem ztratila kamaráda kterýho jsem na tom laně měla jsem zjistila na dálničním přivaděči na mostě, tak jsem to za ním (potmě) odcouvala. takže taky vím, že ve tmě auto dozadu nesvítí:D na svou obhajobu můžu říct jen to, že v době kdy mi bylo 18 byl provoz tak desetinový než je teď a warťákem a podobnými supervozy si to krosil každej druhej:)
Moje auto dozadu svítí! Teda jen tím bílým zpátečkovým světlem, ale stačí to. A svoje současné auto jsem odřela asi po měsíci při vyjíždění z garáže, protože mi zazvonil mobil položený na sedačce a jak jsem koukala, kdo to je, tak jsem špatně vzala rejd
Od té doby mi nesčetněkrát někdo auto odřel na parkovištích, taky jsem vzala o sloup v podzemních garážích (ta stání snad vyměřili na trabanty), jednou mi na to spadla ohrádka od výkopu, vedle kterého jsem zaparkovala a zrovna přišla vichřice... v servisu při přebírání auta na roční kontroly vždycky zakreslujou poškození, minule se technik podezřele usmíval. Zalakovat jsem to dávala jen poprvé a tak to zprasili, že už na to kašlu.
no, tak mně to taky nakonec stačilo:-)) ale neviděla jsem teda lautr nic. zkoušelas někdy couvat potmě, ne do garáže, ale prostě kus daleko po neosvětlené silnici? (neže bych to komukoliv doporučovala) jestli jo a svítí, tak se od dob wartburga hodně změnilo i v osvětlení vozu:DDD
jj přesně ty škrábance ťukance prostě časem nastanou ať děláš co děláš... třeba i jen od odražených kamínků vpředu na kapotě
Mám kolegu, který ťukne snad jednou týdne. Řidiči jsou různí.
takový řidič by měl odevzdat řidičský průkaz, ne?
Potmě jezdím nerada dopředu, natož couvat! Jo, asi jsem se sice jen někde otáčela, ale svítí to docela dost, v příkopu jsem neskončila.
Od odraženého kamínku mám dírku v předním skle. To jsem to skoro nové auto půjčila synovi a vracel mi ho dost rozpačitě, i když mohl vědět, že z toho aféru dělat nebudu, a ani za to nemohl. Ta dírka je tam dodnes, už je to asi 9 let, a nezvětšuje se, tak to taky neřeším. Koukám, že na to svoje auto jsem dost macecha.
Když jen škrábe auta, tak to na odebrání není.
Loni ten kolega jezdil týden "mým" služební autem a byly z toho odřené dveře kufru (na dvorku při couvání naboural do vozíku, který tam sám zaparkoval) a pak podřený zadní blatník (přistavený kontejner, o kterém věděl, že tam někde je). ![]()
já vím, že není, byla to spíš řečnická otázka, prostě řidič, co pravidelně vlastním přičiněním obouchává auto, a není začátečník, má očividný problém. buď nezná jeho rozměry (nebezpečné) nebo nemá odhad (nebezpečné) nebo nemá výhled (nebezpečné). nemám úplně zájem ho potkávat vedle sebe třeba na parkovišti. když vidím na parkovišti otlučené auto, raději si zajedu o kus dál, takovým strejcům většinou je jedno, že nějaký ten ťukanec přibyde ![]()
mám takový dojem, že pokud to takhle nejde ženské, tak se to časem naučí nebo to vzdá, ale chlapovi to prostě už zůstane (asi neznám žádnýho kterej by to vzdal, i když zjevně není na řízení talent:-) pevně doufám že s "velkýma" nehodama tyhle drobné ťukance moc společného nemají. zatím jsem se setkala jen se dvěma typy opravdových havárek - nezaviněná které se (dobrý) řidič nedokázal vyhnout, jako zvěř nebo nějaký magor.. a zaviněná-nějaký magor (který parkuje skvěle a jezdí jako debil)
Věř tomu, že s jejich povoláními není:-).
Co dělají? Mám teď z téhle oblasti dost tragikomických historek, tak bych to jako koníčka s klidným srdcem fakt doporučit nemohla.
Pravidelně ne, ale fakt snad neznám nikoho, kdo by to občas neškrábl.
U nás to bylo hodně podobný, klíče na krku jsem měla od druhý třídy a chodila jsem do školy i ze školy sama, případně s kamarádkama, na kroužky jsme chodila, co jsem si sama vymyslela a zapsala se na ně, nikdo to moc neřešil, teda ani ve smyslu, jestli mi to jde, nebo tak :-D, na tábor hned po první třídě, sama a na tři týdny, návštěvy rodičů byly zakázaný.
Na druhou stranu popravdě nevím, jestli bych to sama teď dokázala úplně okopírovat, kdybych byla rodič, je trochu jiná doba a v některých ohledech víc nebezpečná.
:-DJako koníčka k práci rozhodně ne, ta trefná povolání, která vypsala viktorka nedělají. Myslela jsem to tak, že pokud by místo svých povolání byli majitelé domů a nějakým způsobem by se o ně starali - od nájmu až přes krátkodobé ubytování, značně by si polepšili.
No, ale to je jen fikce, já bych ty peníze vyhrát nechtěla, od té doby bych se jen klepala, kdy si to karma vybere zpátky:-D. Ale moji známí vyhráli a tam se opravdu doslova konal odhoz lopaty v zaměstnání a odchod na minutu.:-D
:-DJá bych to okopírovat rozhodně nedokázala a už vůbec ne tábor na tři týdny, protože to je moje vlastní noční můra.
Tábory jsou nejlepší, když jsou co nejdelší!
"Já bych ty peníze vyhrát nechtěla" řadím spolu s "Já bych nechtěla bejt tak hezká" k nejhorším kecům co si umím představit
Hele, já věřim na karmu a nejsem zrovna v plusových bodech abych mohla bezelstně vyhrát:-D! Hezká bych být chtěla, nejsem moc chytrá, takže tam by už karma nechtěla kompenzace. Jako ty prachy bych chtěla, ale přinést mi Sazka nějaký větší obnos, fakt se klepu strachy, kdo kde umře, zajde...Ale věřit mi nemusíš:-D
PS.: I když možná odvolávám tu hezkost, zrovna minulý týden po nepříjemném jednostranném flirtu na masáži(!!!), jsem si řekla do háje, bejt pěkná, mám to denně a to bych fakt nedala.
Ja bych je vyhrat chtela, ale pouze za predpokladu, ze by se to nedozvedela podstatna cast rodiny. Takze unreal :D to radsi nic nevyhrat, nez resit, proc neoblibenymu strejcovi nevenuji aspon 5 milionu na novy barak, aby chudinka nemusel zit v podnajmu. Bohate mi stacilo halo, kdyz jsme ho s rodinou nepozvali na svatbu.
Souhlas
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí