Zuzuli Tak ono se říká: Lepší vyhořet, než se stěhovat (nebo malovat?, ale to vyjde nastejno).
Jako bonus budeš bydlet v novém bez zbytečností.
No řekni, kdo má takovou příležitost, vytřídít si svůj život
.
Zuzuli Tak ono se říká: Lepší vyhořet, než se stěhovat (nebo malovat?, ale to vyjde nastejno).
Jako bonus budeš bydlet v novém bez zbytečností.
No řekni, kdo má takovou příležitost, vytřídít si svůj život
.
Proste tak nějak (zaplatbuh za myčku a susicku)

Samantha no ja to prave beru strasne pozitivne. Trochu si delam legraci, ze se stehujeme ve stylu Marie Kondo, berem jen to, co pro nas ma smysl. Nakonec se zbavujeme i mnohem vic veci, nez jsme cekali. Vubec mi neprijde to stehovani hrozny, zrovna vcera jsme si s muzem rikali, ze to s tim vyhorenim museji rikat lidi, co maji veci az moc a neumi a nebo nechteji se jich zbavit, ze ten ohen by to za ne trochu zredukoval. Ale uz jsem vzdala sance, ze to tady bude ten posledni mesic vypadat aspon trosku uklizene
vlastne me ten bordel a chaos silene depta ![]()
Zuzuli aspoň k vám nebude majitel lézt a požadovat fotky ![]()
Samantha no to se chysta stejne
ppresneji receno nam na nas email, ze s focenim fakt nesouhlasime a tak mu posilame fotky prazdneho bytu z doby, kdy jsme se sem stehovali, a nabizime nahradni termin na kveten, kdy uz bude byt vyklizeny, odepsal, ze to je jeho byt, tak si ho proste vyfoti, my se chovame divne a meli bychom snad byt slusni a taky my a nase veci nikoho nezajimaji... To pro me osobne byla ta povestna posledni kapka, ze takhle s nami po ctyrech letech, co s nami nebyl zadny problem, nedluzime mu ani korunu a se sousedy mame dobre vztahy, jednat nebude a odpovidala mu za nas uz pravnicka.
Zuzuli takhle vypadal jeden náš pokoj ještě dost let po přestěhování ![]()
Kokoska jenže já vůbec nemluvím o žehlení, to je kapitola sama pro sebe. (Ale mám sušičku, ta to dost zredukuje)
Evaeva tomu se, doufam, vyhneme ![]()
I kdyz, zeptej se me treba v lete, jak vypada sklep nebo komora ![]()
Zuzuli my právě měli dvě místnosti navíc, v jedné jsme udělali pracovnu a v druhé sklad krámů. Až jak rostly děti a začaly potřebovat pokojíčky, tak to muselo pryč.
Evaeva to my v tom 3kk nemame, takze budeme muset zamakat a vsechno vyklidit ![]()
Ale s ohledem na to, ze vetsinu krabic zatim zabiraji hracky a detske knizky, tak se obavam, ze ten jeden pokoj bude skladiste i bez krabic ![]()
Zuzuli no jasně, my tenkrát dítě ještě neměli a pak ještě přes rok pokojíček nepotřebovalo.
Já teď asi vyzařuji nějakou zoufaleckou auru, protože na IG mi furt píšou nějací cizinci, které jsem uchvátila. Takže mám konečně svého vlastního amerického vojáka. Ten můj je na mírové misi v Jemenu. Očekávám brzkou nabídku k sňatku a pak už jen samá pozitiva.![]()
Fakirka Nejdřív budeš ale muset zaplatit pár set tisíc, jinak se svatby nedočkáš ![]()
Samantha hele, že jsem chudá jako kostelní myš, jsem mu napsala. Tohle vypadá na ryzí cit.
čistě ze zvědavosti (kdybych to někdy taky potřeboval) jaký je v angličtině ekvivalent pro "chudá jak kostelní myš" ?
Samantha já nevím, píše mi česky přes překladač, takže se s angličtinou neobtěžuju. Takže bůhví, co mi rozuměl.
Fakirka Tak teď už vím, kde vznikají ta nedorozumění ohledně peněz a citů ![]()
Samantha uvidíme ![]()
Zuzuli Sleduju teď na instagramu účet 37,5 m2, o rodině se 3 dětma, co se stěhují do takhle malýho bytu. Ukazují, kolik si toho reálně nechávají, co vytřídili a je to mazec. Pro mě bylo stěhování taky příležitost k vytřídění a přišlo mi to fajn, spousta věcí je prostě další mentální zátěž
čistě ze zvědavosti (kdybych to někdy taky potřeboval) jaký je v angličtině ekvivalent pro "chudá jak kostelní myš" ?
Normalne "poor like a church mouse", bezne to neni, ale v nekolika starsich knizkach uz jsem to videla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.