Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Samantha
3318 příspěvků moje polička 31. března 2024 10:40

Zuzuli Tak ono se říká: Lepší vyhořet, než se stěhovat (nebo malovat?, ale to vyjde nastejno).

Jako bonus budeš bydlet v novém bez zbytečností. 

No řekni, kdo má takovou příležitost, vytřídít si svůj život . 

Offline Potrefenáhusa
39243 příspěvků moje polička 31. března 2024 10:55

Proste tak nějak (zaplatbuh za myčku a susicku)

Offline Zuzuli
3929 příspěvků moje polička 31. března 2024 10:57

Samantha no ja to prave beru strasne pozitivne. Trochu si delam legraci, ze se stehujeme ve stylu Marie Kondo, berem jen to, co pro nas ma smysl. Nakonec se zbavujeme i mnohem vic veci, nez jsme cekali. Vubec mi neprijde to stehovani hrozny, zrovna vcera jsme si s muzem rikali, ze to s tim vyhorenim museji rikat lidi, co maji veci az moc a neumi a nebo nechteji se jich zbavit, ze ten ohen by to za ne trochu zredukoval. Ale uz jsem vzdala sance, ze to tady bude ten posledni mesic vypadat aspon trosku uklizene vlastne me ten bordel a chaos silene depta

Offline Samantha
3318 příspěvků moje polička 31. března 2024 11:00

Zuzuli aspoň k vám nebude majitel lézt a požadovat fotky

Offline Zuzuli
3929 příspěvků moje polička 31. března 2024 11:21

Samantha no to se chysta stejne ppresneji receno nam na nas email, ze s focenim fakt nesouhlasime a tak mu posilame fotky prazdneho bytu z doby, kdy jsme se sem stehovali, a nabizime nahradni termin na kveten, kdy uz bude byt vyklizeny, odepsal, ze to je jeho byt, tak si ho proste vyfoti, my se chovame divne a meli bychom snad byt slusni a taky my a nase veci nikoho nezajimaji... To pro me osobne byla ta povestna posledni kapka, ze takhle s nami po ctyrech letech, co s nami nebyl zadny problem, nedluzime mu ani korunu a se sousedy mame dobre vztahy, jednat nebude a odpovidala mu za nas uz pravnicka. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2024 12:04

Zuzuli takhle vypadal jeden náš pokoj ještě dost let po přestěhování

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2024 12:06

Kokoska jenže já vůbec nemluvím o žehlení, to je kapitola sama pro sebe. (Ale mám sušičku, ta to dost zredukuje)

Offline Zuzuli
3929 příspěvků moje polička 31. března 2024 12:19

Evaeva tomu se, doufam, vyhneme

I kdyz, zeptej se me treba v lete, jak vypada sklep nebo komora

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2024 12:23

Zuzuli my právě měli dvě místnosti navíc, v jedné jsme udělali pracovnu a v druhé sklad krámů. Až jak rostly děti a začaly potřebovat pokojíčky, tak to muselo pryč.

Offline Zuzuli
3929 příspěvků moje polička 31. března 2024 12:28

Evaeva to my v tom 3kk nemame, takze budeme muset zamakat a vsechno vyklidit

Ale s ohledem na to, ze vetsinu krabic zatim zabiraji hracky a detske knizky, tak se obavam, ze ten jeden pokoj bude skladiste i bez krabic

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2024 12:33

Zuzuli no jasně, my tenkrát dítě ještě neměli a pak ještě přes rok pokojíček nepotřebovalo.

Offline Fakirka
2233 příspěvků moje polička 31. března 2024 13:30

Já teď asi vyzařuji nějakou zoufaleckou auru, protože na IG mi furt píšou nějací cizinci, které jsem uchvátila. Takže mám konečně svého vlastního amerického vojáka. Ten můj je na mírové misi v Jemenu. Očekávám brzkou nabídku k sňatku a pak už jen samá pozitiva.

Offline Samantha
3318 příspěvků moje polička 31. března 2024 13:37

Fakirka Nejdřív budeš ale muset zaplatit pár set tisíc, jinak se svatby nedočkáš

Offline Fakirka
2233 příspěvků moje polička 31. března 2024 13:39

Samantha hele, že jsem chudá jako kostelní myš, jsem mu napsala. Tohle vypadá na ryzí cit. 

Offline Samantha
3318 příspěvků moje polička 31. března 2024 13:41

Fakirka

čistě ze zvědavosti (kdybych to někdy taky potřeboval)  jaký je v angličtině ekvivalent pro "chudá jak kostelní myš" ? 

Offline Fakirka
2233 příspěvků moje polička 31. března 2024 13:44

Samantha já nevím, píše mi česky přes překladač, takže se s angličtinou neobtěžuju. Takže bůhví, co mi rozuměl. 

Offline Samantha
3318 příspěvků moje polička 31. března 2024 13:47

Fakirka Tak teď už vím, kde vznikají ta nedorozumění ohledně peněz a citů

Offline Fakirka
2233 příspěvků moje polička 31. března 2024 13:49

Samantha uvidíme

Offline Len
2694 příspěvků moje polička 31. března 2024 15:04

Zuzuli Sleduju teď na instagramu účet 37,5 m2, o rodině se 3 dětma, co se stěhují do takhle malýho bytu. Ukazují, kolik si toho reálně nechávají, co vytřídili a je to mazec. Pro mě bylo stěhování taky příležitost k vytřídění a přišlo mi to fajn, spousta věcí je prostě další mentální zátěž 

Offline MP Marge
6942 příspěvků moje polička 31. března 2024 16:24
Reakce na Samantha:

Fakirka

čistě ze zvědavosti (kdybych to někdy taky potřeboval)  jaký je v angličtině ekvivalent pro "chudá jak kostelní myš" ? 

​Normalne "poor like a church mouse", bezne to neni, ale v nekolika starsich knizkach uz jsem to videla.